KANON-MÅNDAG

Hejsan gullungar, :)

hur har eran dag varit?? :) min har varit riktigt bra faktiskt, :D

började jobba halv 12 idag, på panini.. slutade kl 3, då kom lillasyster till resturangen, så delade vi på en x-tra stor pizza, :) mysigt. sedan gick vi och jul shoppade lite.. alltså, kläder till julafton, =) mysigt att umgås hon och jag.. länge sen vi gjorde något sånt.
sedan åkte vi tåget till knivsta där Adde hämtade upp oss, :) snällt, så slapp vi gå i kylan. åkte hem, käkade mat. Kyckling och strips, :D mums.
sedan hade Adde träning.. tanken var att vi skulle hinna till hans farmor innan, men det gjorde vi tyvärr inte. så jag åkte med iaf, och hamnade hemma hos Janina och Blondie, :) riktigt trevligt. förmodligen sista gången innan dom flyttar, men det är ja inte ledsen för, dom flyttar ju tillbaka till Knivsta, =D tjihooo.!

sen på kvällen efer vi kom hem, tog vi med oss skruttan och åkte till Eve och Adde för att bekanta vovven med katterna, :D haha. det blir framsteg iaf, idag luktade både Morgan och Frasse på vår lilla skrutt, :)

som ska vara hundvakt över julen, så det är därför, :)

fick just höra att vi får gäster inatt.. Lasse, Annelie, Markus och Mikael kommer förbi. dom är påväg uppöver till Bgv, så ska stanna här över natten med deras husbil. trevligt trevligt. var ju typ i påskas jag träffade dom sist, =P jaja. nu ska ja nog tvätta håret, och sedan mysa ner i sängen med Adde och en film, :)

ha en bra kväll, så kanske vi hörs inatt om ja blir uppe länge, :) haha
annars hörs vi imorgon innan jobbet, :)


pusspuss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0