OH-HAPPY-DAY

Gooodmorgon underbara, soliga och varma land, :D
älskar att sommaren är på väg!!

Igår var vi ute i lägenheten från att vi slutade tills.. ja, sent. vi var hemma hos mamma igen halv 11. (alltså 22.30 då) haha.
vi hade det super mysigt.
först var Ullis, Håkan och Eve med. Sen kom Eves Adde också. Sen kom mamma och lillasyster och titta in (haha mamma var HELT hypad, så söt) sedan åkte alla utom Eve. men slutligen åkte även hon.
Då var jag och Adde kvar själva och fixade och trixade.
packade upp det som kunde packas upp, ställde saker på sin plats. Städade upp alla förpackningar och skit och gjorde plats inför den stora flytten. allt kändes helt perfekt.

Efter ett tag kom grannarna ovanför och bjöd upp oss på kaffe och bullar, där var även en annan granne. så vi satt och snackade och fikade tills vi insåg att klockan var över 22, då var det dags att bege sig hem. haha.
men det var super trevligt och det kändes kanon med våra nya grannar :) tråkigt dock att Robin och Emelie ska flytta om 3 månader, :/ men dom som ska flytta in är ju inte helt fel ;) hahaha

Ullis och Håkan ska nämligen flytta in ovanför oss. dom var och kikade på lägenheten igår (vi var med, haha) och dom bestämde sig direkt :) så det kommer bli skit kul!!
Dessutom har jag ju bästaste vännen Eve inte allt för långt bort.. :) tjohooo!

jag ska slänga in lite bilder från gårdagen snart :) så vi hörs då!! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0