gott nytt...

0-64c19e171536d1fbc7bca0acd781a3b1.png

Kolla varifrån!

gott nytt år underbara blogg :) <3


Hej älskade...

3e5f6662b6cfa8582e820722fd6ab0fe.png

Kolla varifrån!

Hej älskade blogg! Nu har min vanliga mobil mottagning igen. :D jag lever och mår super bra! Ikväll ska vi iväg på spa och må gott. Så som man ska må ute på landet :) imorgon är det nyårsafton, vad ska ni hitta på då? :) xoxo /sandra


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Godmorgon gullungar!

jag skriver sådär i rubriken, för jag vet inte hur mkt jag kommer kunna uppdatera nu under jul.. vid nyår är jag i dalarna och då funkar mitt mobila bredband från 3 igen, men i Borgvattnet gör det tyvärr inte det..

så, ha en GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR, så hör jag av mig så fort jag kan!!! =)


NATTI-NATT

nu är alla julklappar inslagna, allt är packat (utom saker att använda imorgon bitti) allt står redo att packas in i bilen imorgon så fort Adde kommer från Uppsala. räkningar är betalda...

tror jag hunnit med allt faktiskt..

utom att duscha förståss.. men när ja nyss såg på klockan när ja var klar, så insåg jag, att det är smartare att göra det imorgon, :)

så, nu ska ja krypa ner i sängen bredvid Adde, :)

nattinatt :)

SORRY-SORRY-SORRY

Hejsan!!

förlåt att ja inte skrivit något på hela dagen.. imorse vart ja super stressad, vi hade ju gäster, så satt och åt frukost, sen helt plötsligt var jag tvungen att sticka till jobbet.. så hann inte blogga..
sedan har det varit en HELT KAOTISK dag på jobbet, verkligen helt kaos.. sen efter jobbet hämtade Adde mig, och vi åkte och firade lite jul i lillkyrka, :)
jätte mysigt. mest mysigt att leka med hans busiga lillasyster, :) hihi.

ikväll har jag bara packat.. vi åker ju tidigt imorgon.. eller ja, vid 9 när Adde kommit hem igen (han ska åka och byta till vinterdäck i bak, eftersom vi fick det sönder skuret...) så direkt när han kommer, packar vi in och åker.. vi får med oss lillasyster i bilen. men det kan vara mysigt, :)

vi kommer stanna i Valbo köpcentrum (suck för mycket folk..) eftersom Adde inte köpt alla sina julklappar än.. och jag ska passa på att köa lite mer. typ till syster, lillebror och lite mer till Adde kanske, =) vi får se.
(fick ju min lönespec idag, och vart glad=) hihi)

sedan beger vi oss uppöver på riktigt. blir väl något stopp för käk, men annars så blir det raka vägen., =)
jul ska firas med pappsen i år, och det kommer bli super mysigt tror jag..
ser fram emot att träffa hela släkten också. :) (nästan hela iaf, :/)

nej., nu ska ja slå in lite julklappar. =) vi hörs sen, :)


KANON-MÅNDAG

Hejsan gullungar, :)

hur har eran dag varit?? :) min har varit riktigt bra faktiskt, :D

började jobba halv 12 idag, på panini.. slutade kl 3, då kom lillasyster till resturangen, så delade vi på en x-tra stor pizza, :) mysigt. sedan gick vi och jul shoppade lite.. alltså, kläder till julafton, =) mysigt att umgås hon och jag.. länge sen vi gjorde något sånt.
sedan åkte vi tåget till knivsta där Adde hämtade upp oss, :) snällt, så slapp vi gå i kylan. åkte hem, käkade mat. Kyckling och strips, :D mums.
sedan hade Adde träning.. tanken var att vi skulle hinna till hans farmor innan, men det gjorde vi tyvärr inte. så jag åkte med iaf, och hamnade hemma hos Janina och Blondie, :) riktigt trevligt. förmodligen sista gången innan dom flyttar, men det är ja inte ledsen för, dom flyttar ju tillbaka till Knivsta, =D tjihooo.!

sen på kvällen efer vi kom hem, tog vi med oss skruttan och åkte till Eve och Adde för att bekanta vovven med katterna, :D haha. det blir framsteg iaf, idag luktade både Morgan och Frasse på vår lilla skrutt, :)

som ska vara hundvakt över julen, så det är därför, :)

fick just höra att vi får gäster inatt.. Lasse, Annelie, Markus och Mikael kommer förbi. dom är påväg uppöver till Bgv, så ska stanna här över natten med deras husbil. trevligt trevligt. var ju typ i påskas jag träffade dom sist, =P jaja. nu ska ja nog tvätta håret, och sedan mysa ner i sängen med Adde och en film, :)

ha en bra kväll, så kanske vi hörs inatt om ja blir uppe länge, :) haha
annars hörs vi imorgon innan jobbet, :)


pusspuss♥


MONDAY

godmorgon världen, :)

har ni alla sovit gott? alla är kanske inte ens vakna än, :P hihi.
jag ska alldeles snart springa iväg mot buss och tåg, och bege mig till jobbet.. som fortf är på panini nu fram tills jul, sen blir det Il Gusto igen, =)
som tur är, så har ja redan varit ut med skruttan, så jag vet hur kallt det är ute.. så nu kan jag klä mig för det på en gång, :D haha.

efter jobbet blir det kanske till att jaga julkläder med lillasyster.. eller så kanske Adde kommer in och myser med mig till en fika på stan, :) annars blir det nog imorgon..

snart åke vi upp till vitare och kallare dagar.. berättar mer sen, :)
nu ska ja dricka upp oboyen, sedan kila. :) ha en bra dag!!!


CHRISTMAS-WEEK

Godkväll sötnosar, :)

hur var eran söndag? min var ju som sagt kortare än dom brukar, men tanke på tiden jag gick upp idag. haha. men den var bra. vi städa rummet, ja var ute på en lång promenad med vovvsen, och nu på kvällningen hyrde vi film, och köpte chips och dipp :)
myste ner oss i soffan och kikade på Johnny Depp i filmen Public Enemies. den var faktiskt rikigt bra. å andra sidan, när är inte hans filmer bra? haha. men ja, den var najs.

imorgon börjar en ny vecka.. årets mest hektiska vecka kanske? jul veckan.. jag har i stort sett alla mina klappar klara, men som många andra inte har.. Adde tillexempel, har inte köpt en enda, =P haha.
men jag längtar lite.. på onsdag drar vi norrut. upp till pappsen med familj och släkt =) kommer bli en kall, vit och underbar jul tror jag, :)

jag jobbar måndag och tisdag, sedan börjar min julledighet, :) wie! förmodligen tar jag och Adde egen bil upp, och då kommer vi nog stanna någonstans och julhandla.. vi får se hur det blir, :)

nu ska ja kika runt lite på nätet, mysa med pojken här bredvid, och sedan krypa ner och sova, :)
ha en bra kväll gott folk! =)


LATE-MORNING

god morgon gott folk!

ja, jag vaknade faktiskt nyss. för en timme sen typ, vid halv 3.. blev sent igår. usch. när vi väl var på väg hem så smällde däcket.. någon idiot har varit på däcket med kniv och skurit sönder.. hur FAN kan man göra så????  sjukt irriterande..
så, det tog ju sin lilla tid. sen tog vi ju det lugnt hem också, eftersom vi då hade 1 sommardäck i bak.. och som ni kanske vet, så är det inte spec bra vägunderlag nu för tiden, :P rätt så halt, haha.

så, vi sov ut idag.. det behövdes nog. hade inget spec att vakna till idag, så det kändes skönt att för en gångs skull bara sova... dock hade Adde kanske fortf sovit om ja inte väckte honom.. men när jag vaknade och såg att klockan var halv 3, då kände jag att det var dags att gå upp. hahaha.

nej, nu ska ja städa lite på rummet, gå ut med skruttan.. försöka ta oss till Eve och Adde med henne, sen, mysa ännu mer.. haha.
ha en bra dag, vi hörs sen, :)


PARTY-ONCE-MORE

Hejsan allesammans, :)

förlåt för det dåliga uppdaten idag, men som sagt så har inte internet här hemma funkat, och mitt 3 nät börjar säga upp sig.. dags att lämna in för lagning tror jag, :P
igår hade jag en riktigt trevlig kväll. Eve bjöd på en rosa pantern som vi satt och smuttade på. NAJS! vi sjöng och hade allmänt kul genom att titta på alla andra som skämmde ut sig i micken :P hahaha.

idag var det innebandy match.. grabbarna förlorade men spelade en rolig match, =P

ikväll blir det fest igen.
skulle ju som sagt egentligen på personalfest, men eftersom inte fia ska dit (sjuk) och camilla inte vet om hon ens kommer dyka upp, så pallar ja inte..
så, jag följer med till tierp.. (?!?!?!?!?!) där Micke Thornestedt har inflyttningsfest tillsammans med sin flickvän. länge sedan man träffade grabben, kommer nog bli skoj, =)

så, ja mmsar er sen, ;)
ha en riktigt rolig kväll!!!


Det blir...

57d97f49580d166cabc08b6789a95493.png

Kolla varifrån!

Det blir en spontan dans kväll ute med brudarna! Interner funkar inte, ni får nöja er med denna :) hörs sen babes! Xoxo /sandra


EASY-FRIDAY

god kväll gott folk, :)

jag är tillbaka, snorig, men jag är tillbaka..
förlåt att det inte blev något bloggande tidigare.. efter jobbet blev det lunch på Il Gusto med Fia, och sedan åkte jag mot knivsta, mötte upp mamma, shoppade loss lite. haha (inte riktigt, men handlade lite små prylar) så åkte vi hem, maten var klar.. käkade en super god pasta gratäng, och sedan åkte vi till Eve och Adde..

vi hade med oss skruttan för hon ska försöka lära känna deras kissemissar, :) haha.

men, nu är jag hemma, och i full rulle. :)
ikväll blir det inget spec.. ska sällskapa Adde i garaget tror jag (om han orkar gå ut dit, väckte nyss honom, ^^) hihi.
imorgon blir det tidig kväll. ska upp och hjälpa mammsen städa i vardagsrummet imorgon, och för att vi ska hinna med det innan man far mot norrtälje för innebandy match, så blir det tidigt, =P
sedan blir det väl inte så mkt mer än hem och byta om, =P
är ju personalfest imorgon så ska in till stan till Fia till 5 tiden, =) skoooj!

nej. nu ska ja dricka upp min oboy, sedan ut i garaget, :) hörs sen!!


bjuder på en bild, ^^ tagen någon dag i veckan, på väg till jobbet i kylan, =P


BEDÖVAD

godmorgon gullungar, :)

nu har jag klivit upp för andra gången idag, :P var ju som sagt hos tandläkaren imorse.. mamma var snäll och åkte med mig dit, väntade under tiden, och körde hem mig igen. TACK MAMMA!! glad för det, det var ju så satans kallt.. uscha!

så, gick och la mig igen, och sov i 2 timmar.. nu är jag vaken och ska till jobbet. börjar 1, vilket känns totalt värdelöst.. men men, alltid något, right?

var nyss ute med skruttan, så ska bara göra mig klar så ska ja gå, :)
vi får höras senare, :)


SÅ-UTTRÅKAD-VAR-JAG...

att jag lekte till en skitful,skit tråkig header.. men ändå ska jag envisas med att ha den.. bara för att den utstrålar vinter.. jag hade kunnat gjort så mkt mer, men jag orkade inte? hade massa idéer och insperation, men såfort photoshop öppnades, så ville jag inte..

jag är tråkig, jag vet.. men, det är ju faktiskt ganska kul att byta ofta. eller?

nej, nu ska jag hämta in den där filuren i garaget så vi kan gå och sova, :)
SOV GOTT!! =)


EARLY-EVENING

god kväll sötnosar, :) i'm back..

det vart en låång dusch för mig. var as skönt.. hade super varmt vatten, satt bara och tog hand om mig själv. peelade kroppen och inpackningar i håret och bara myste. tog vara på lilla mig.
något man borde göra MINST en dag i veckan. det är så skönt, och kroppen behöver det verkligen!

nu sitter jag i sängen, med en varm kopp te, och lyssnar på massa härlig musik!
imorgon börjar jag kl 1, vilket jag kännde skulle vara super skönt. skulle sova ut, och sedan ha en massa tid på mig att göra mig iordning.. tills jag insåg en grej.. jag har tandläkar tid 08.10 imorgon bitti.. suck.
fan, vad ska jag göra då =( funtar på att flörta med mamma, så kanske hon kan skjutsa ner mig, sedan köra hem mig igen.. det vore ju jätte snällt. för ja harju så lång sovmorgon och det är så jävulsk kallt på morgonen..
hoppas mamma är snäll och ställer upp, =)

klockan är kvart i 11.. jag är super trött.. borde kanske sova?
men sötnosen är ute i garaget och pillar på bilen, så kommer ändå inte kunna somna.. vill ju ha honom här när ja ska sova :) hihi. dessutom ska vi nog gå igenom ett till avsnitt utav 2½ men innan vi ska sova, är lite utav en tradition nu om kvällarna.. men, vi har bara 3 eller 4 avsnitt kvar.. så kanske ska skippa det ikväll? hm. får se..

nej, det här blir nog kanske mitt sista inlägg för kvällen.. får se. kanske ska pilla lite på designen.. får se, om ja pallar.. men har inget bättre för mig så, =P


men hörs sen, eller imorn, <3

SÅ-JÄVLA-SVIN-KALLT

jag tror helt ärligt att jag dör!!!

hej förresten, :)

det blev inget inkägg efter jobbet, kan bero på att jag aldrig hamnade hemma hos Micke, eller blev uppmött av grabbarna heller, :P haha.
mötte upp Fia efter jobbet, bjöd henne på en fika och fick skratta en del och ha det trevligt, :)
fördrev tiden med henne, tog sedan bussen upp till boländerna och biltema..
Adde hade åkt dit och shoppat.
så, fick skjuts hem.. skönt tänkte jag, tills han inte svängde där han skulle.. nej, då skulle vi ut i garaget och fixa.. suck. men, han är duktig, så det gick iaf fort, :D hahha.

åkte hem, käkade mat. och sedan hamnade jag här i sängen, med datorn..
det är så jävla kallt ute. man dör ju bara av att öppna dörren. MEN, jag älskar det. nu är det verkligen jul! =) jag vet ju att jag kommer få en vit jul, men nu kanske tillochmed alla mina kära vänne här nere får det, :)

ja, jag ska ju då åka upp till pappa i jul. första gången jag firar ju där på flera år. har varit och flängt runt på så många olika ställen de senaste åren, så nu är det pappas tur, :)
det blir jag, Emelie och Adde som åker dit. ska faktiskt bli riktigt kul, :)
har en känsla av att ja kommer sitta och mysa med en öl med pappa och eva, medans Adde (och kanske Emelie, om hon itne är med oss) kommer spela tv-spel och sånt med lillebror. :D
ååååh, det ska bli så himla kul att umgås med lillebror igen, :)
men, är lite nervös inför att träffa honom.. pojken är 11 år, men han är fan lika lång som jag typ.. sist jag var upp (runt den 9e oktober) så var han bara någon cm kortare än mig,.. kommer jag våga ställa mig bredvid honom nu? nej usch.. skyller på att han är kille..

jag fryser fort, ändå är det någon timme sedan jag var ute.. funderar på att ta en LÅNG, och riiiiktigt varm dusch. skulle sitta riktigt fint. =)
börjar ju dessutom få så mkt utslag överallt på benen nu.. köldallergin slår till och jag kliar sönder mig.. tur att man inte går utan byxor/leggins på vintern, jag ser förjävlig ut, =/

nej, hörs sen hörrni, :)
så länge bjuder ja på lite ego bilder, x)


jag lyckades helt själv med lösögonfransarna idag. :) faktiskt nöjd..

jag har tråkigt, =P

gillade mina ögon idag, men det var väl kanske det enda...

btw, vad tyckte ni om min svarta slinga??? jag älskar den, =D

så, det fick bli den sista, =P hahahha. gud vad tråkigt ja har xD



THE-MIDDLE-OF-DECEMBER

Godmorgon sötingar, :)
hoppas ni sovit lika gott som jag gjort inatt,, :) för jag sov riktigt skönt. såå mysigt.
älskar att ha någon att sova bredvid. nu har ja svårt att sova själv, =P hihi.

idag är det torsdag, den 17 december, och min underbara vän Mikael Brolund fyller 20 idag, :) STORT GRATTIS på dig älskade vän! vi ska åka dit idag. eller ja, antingen kommer grabbarna ner på stan tills ja slutar, eller så åker Adde in till stan då, plockar upp mig och så åker vi till Micke, men i vilket fall ska vi umgås, :)
rå mysigt om du frågar mig, :) saknar att umgås med den pricken, :)

min kära gamla klasskompis från GUC, Victor Rydén fyller 19 idag också. :) GRATTIS!!

idag är det förävrigt exakt 2 månadet tills jag fyller 20 också, :D tjoho. haha. super onödig information, men det var bara tvunget att skrivas, xD hahah

nu gick lillasyster ut med skruttan på lång promenad, så nu är jag ensamen här hemma.. det poppas musik medans ja gör mig själv klar för att åka, :P känns ganska skönt att ha så mycket tid på sig, men ändå inte vara trött för att man gått upp så tidigt, :P nej, klockan 10 ringde klockan, :) sköönt.

nu ska jag sminka klart mig, :)
får se om ja hinner skriva ngt mer :)
annars, ha en bra dag, så hörs vi senare idag. efter jobbet eller så, :D


Jag och Micke :) bilden är tagen på min 17 års dag. snart 3 år sedan, =P



GET-MYSELF-FIT-FOR-FIGHT

hej igen alla gullungar, :)
hur vart eran kväll?

min vart så tråkig som jag trodde den skulle bli.. hade ingenting att göra, ingen att prata med, :P alla var så tråkiga på msn med, ^^
men, tillslut fick jag ner 2 avsnitt av min favorit serie, 90210. så jag satt som fastklistrad.. älskar serien. blir helt tokig utav den, och kan inte sluta titta..
men ikväll insåg jag en sak..
varför ska man börja titta på en serie, samtidigt som den går i USA, vilket innebär att när man fått det ena avsnittet, då måste man vänta en hel vecka på nästa... ååh, hatar det! nu är det en vecka kvar tills ja kan få känna lyckan utav det igen.. suck.

jag har insett en sak med mig själv med denna kväll.. ja måste börja satsa mer på mig själv.. ja äter onyttigt, ja småäter inte spec ofta alls, men ja kan göra det om ja är sugen.. jag tränar inte alls och bryr mig inte spec mkt.. alltså ja säger inte att ja tycker ja är tjock och blablabla... men, ja vill bli mer fit..
få en riktigt snygg kropp inför sommaren. eller gärna så snart som möjligt, :P haha. så ja ska (försöka) börja tänka på vad jag äter, ja ska försöka träna.. gå ut mer med vovven, och sen när ja har råd, börja gymma igen. för det gillade jag ju faktiskt! så, så är planen.. :)

nej, nu är kl mycket.. dags att krypa ner i en helt nybäddad säng, :) wie!
imorgon börjar jag sent, så ja hinner nog blogga minst en gång, :) om inte lill vovven kräver för mkt uppmärksamhet, :P hahhaa. nej men ja ska blogga imorgon, :)
sov gott sötnosar, :)


bjuder på en gammal bild, :P


IM-SO-SORRY

att jag inte hann blogga imorse.. det vart så stressat..
var ut med vovven en sväng, men hon ville ju aldrig kissa, så det tog ju sin lilla tid.. så ja fick skynda iväg till tåget sen.
men nu är ja tillbaka, :)

jobbade på Panini idag. gick faktiskt riktigt bra. hade skit kul. dom är så himla roliga alla som jobbar där, :)
på lördag blir det jobb också.. sen på kvällen är det firma fest. kommer nog bli riktigt najs faktiskt.. vet fortf inte hur sugen jag är.. kanske blir middag och ett glas vin, sen kanske Adde får hämta mig.. får se.. inte riktigt bestämt mig än. är ganska sugen på att umgås med honom så, :)

ikväll vet ja inte vad ja ska göra.. har verkligen skit tråkigt.. usch.
ingen bra film har ja heller.. eller, alla är bra, men sett dom för mkt.. gaah. i lands problem =P

nej, nu ska ja göra mig tjänsten att fixa bilder från Addes fest på facebook, så ja slipper tjatet..
hörs sen, :)


THE-MOVIE

godkväll, :)

filmen vi såg hette Outlander.. den var as grym!
handlade om Norge, vikingar, utomjordiska coola människor och en elak stor varelse som hette Moorwen. haha, den var iaf as grym!
jag var fast igenom hela filmen. den var tok bra. hade grym handling och var riktigt snyggt gjord!

det enda som är fel, är ju språket.. dom spelar i Norge, det ska vara Norge, men dom snackar engelska, ingen norska alls.. det är ju ett fel, men på ett sätt ändå ett bra fel..
man skulle inte orka en hel film på norska, =P hahaha.

iaf, nu blir det 1 avsnitt av 2½ men, sedan ska ja sova! :)
ha en bra kväll.. så hörs vi imorgon bitti!


fett coola vikingar, :)


AWSOME-WEATHER

hejsan hoppsan gott folk, :)

hur har ni det ute i det avlånga, vita landet? :) för vad ja hört, så är det inte bara här det snöar.. tydligen är hela sverige "utsatt".. har pratat med pappa i Borgvattnet (Östersund typ) dom hade massa snö, :) har även pratat med Kickan i Härryda (Göteborg) och dom hade också massa snö. :)
och jag då, ja bor ju mitt emellan typ, så ja antar att sverige är ett vitt land nu, :)

men, är det bara jag som är lycklig över det? verkar så...
jag ÄLSKAR snön.. och vid denna tid på året ska det ju verkligen vara en massa snö också!! så, jag är iaf lycklig över det kalla, vita vädret, :) enda nackdelen är väl att man blir blöt om man står för länge.. men det är de värt.

så, i jul hos pappa blir det en massa snöskoteråkning, och kanske tillochmed skidor, :) skooooj!

nej, ikväll blir det film, :) Adde hyrde något på ica som verkade inressant, :P
hörs sen, :)


jag förra vintern, :P

hahaha, x)

lite söt kanske?? hahah,

nu får ni vara nöjda med lite gamla bilder, ;)


SNÖ-SNÖ-SNÖ

godmorgon babes!
har ni sovit gott?

det har jag, faktiskt riktigt skönt, :) dock har ja int i halsen, och är snuvig.. de enda posetiva med det är väl att det inte är "ont i halsen" som ja hade förra veckan, det har ingenting med bölden att göra, :P
de känns att det mera är något ont-i-halsen-pga-kylan-och-förkylning-ont. så de är väl skönt iaf..

det tok snöar ute, har gjort heeela morgonen.. så ska be mamma köra mig till tåget, för på ul.se står de att de kan vara problem med bussarna idag pga snön.. inge kul att missa bussen isf..
men ja är mest orolig över tåget.. upptåget har en tendens att bli försenat eller ställa in resor så fort det kommer lite snö. och idag har det kommit mycket! men, det finns ju inte så mkt ja kan göra åt saken. men ja hoppas dom går som dom ska, :P ahaha.

nu ska ja äta frukost, och sticka iväg sen, :)
ha en bra dag!!
btw, har ni snö??


BAD-UPDATE-I-KNOW

Hejsan sötnosar.!

hur är det med er?? här är det helt ok..

sorry för den kassa uppdateringen under helgen. men det var så sjukt mkt!!
i fredags åkte jag och plutten min på Taste of Chaos.. det var sjukt bra. helt otroligt jävla bra!
in flames var ju så klart BÄST, men de andra banden var också grymma!
det enda tråkiga var väl att idol finalen var samtidigt, så för oss som skulle till Hovet var det inte allt för lätt.. men det gick bra tillslut, :)

i lördags hade jag hela dagen planerad.. Enköping/lillkyrka för lunch och fika. lite firande av Adde med hans farmor. super mysigt hade vi det. lussekatter, pepparkakor och tända ljus, :) helt klart mysigt!
sedan så åkte vi hem, gjorde middag, och då dök Carro, Ellie, Robin och Fredrik upp. jag visste ju om det, men det var ju en överraskning till Adde, :)
så vi gjorde oss klara, åkte till Eve och Adde på förfest med allt härligt folk från knivsta.
sedan vart det bil till Uppsala där vi drog oss till O'learys och festade till stänging. kom ju såklart mer folk då :P bla Kajsa, som jag var skit glad över att hon kom! inte setts på evigheter känns det som.. vi forts snart igen va babe?? ;) haha.
så vi partade på tills den lilla 20 åringen vart trött.. dock hade vi tagit oss enda till donken då han höll på att somna, :P så jag fixade en taxi till oss alla, och vi åkte hem och sov, :)

en helt klart underbar helg!!

söndagen förövrigt spenaderade jag och Adde i soffan, sängen framför filmer. med chips, godis och cola! en bakis dag, för Adde iaf.. jag drack ju inte, :P hahaha.


så, tack alla för helgen. bilder kommer, när ja sorterat dom, :)

nu ska ja mysa vidare med plutten.. :) kolla på 2½ men tror ja, :) ha en bra kväll!

Här har ni mina 2 älsklingar, :) ♥


TASTE-OF-CHAOS

Hovet, 19,30.. I'm there.. LOVE IT!!


FRIDAY

godmorgon lovers!!

visst är jag vaken tidigt idag? :) för en gångs skull..
jag vaknade utav att telefonen ringde.. det var killen från BUP (barn & ungdoms psyk)  i Östersund, som ville prata om mötet jag och syrran missade i måndags.
det var tråkigt att vi missade det, men vi får ju träffa alla i jul iaf, :) mys!

så efter det skulle ja försöka somna om, men då vaknade vovvsen, och mamma gick ut med henne, sedan kunde ja bara inte somna, så ja ropade in dom och pratade med mamma, och busade med skruttan. :) hihi.


idag mår jag betydligt mycket bättre. alltså jag har ju fortf ont, men de är inte i närheten utav hur ja mått de senaste dagarna.. skönt de, :) sen om det beror på antibiotikan och de värkpiller ja käkar (mycket troligt) så får de väl göra de... huvudsaken är väl att ja mår bra? ;P haaha.

Fia skrev och undrade om ja kunde komma in och jobba ngn timme idag. och ja, det skulle ja gärna.. men ja får ju som sagt inte det för läkaren.. dels för att även om ja i stortsett är smittfri nu, så kan man aldrig garantera något. så ja får inte jobba med mat eller människor. och sen så får ja inte jobba pga de starka värktabletter ja äter.. tråkigt, men man ska lyssna på läkare..

ja och mamma ska nog ner på ica en sväng nu. handla lite gottis för dom som ska vara hemma ikväll.. Idol finalen you know, :P men förutom de så ska hela familjen åt olika håll, :P haha. skriver mer om det sen, :)
nu ska vi till ica :) så hörs sen=)


INGEN-INSPERATION

hej igen..

satte mig ner med photoshop.. och insåg just att det är ingen idé.. jag har inga nya bilder på mig själv.. det är nog dags att fixa det, för ja har bara gamla bilder från typ 1-2 år tillbaks..
alltså, klart det finns bilder, men inga bilder att leka med..

så, jag slängde ihop denna, så får vi se när ja får ny insperation. för just nu orkar jag inte..
kanske är dags att fixa lite nya proffsbilder igen? hm, :/

jaja. nu blire film iaf. får se om ja skriver sen, eller om ja somnar..
tog just antibiotikatabletten och ett starkt piller till.. så kanske slocknar till filmen.
isf, ha en bra kväll! :)




MY-HEADER

tjolahopp..

min hals suger just nu.. bajs.. men om 10 min är det sista kuren av antibiotikan idag som gäller. jippi!

som ni kanske ser är det en ny header... MEN, inte den "nya" eller vad man ska säga.. det här är en header som jag gjorde för länge sedan, men är så less på min gamla nu, så har den här under tiden jag skapar en ny, :) hihi. busigt, men aah, =P

så, nu ska ja leka av mig lite i photoshop.. sedan blir det filmmys, :)

men säg mig, vad tycker ni om den nya headern?? :)




THE-ALIENS-ARE-GONE

goddag sötnosar, :)

hur har eran torsdag varit? min har inte varit så länge, :P
vaknade vid 1-halv2 tiden idag.. förmodligen sov min kropp ut, eftersom den inte fått sova så mycket de senaste nätterna, men med hjälp utav receptbelagda värktabletter, kan man sova.
det var skönt måste jag säga.. riktigt skönt. känner mig för första dagen på länge, inte trött..

dock riktigt uttråkad.. försöker komma på något skoj, :P haha.
tänkte ta mig en lååång dusch, med massa behandlingar och bara må gott, men då berättar mamma att vi inte har något varmvatten... ÅÅH! :(

så, nu ska ja nog slå igång någon najs film med Adde som nyss kom hem, :) hihi.
(btw, kika in facebook eller bdb för bilderna från hans överraskningsmiddag)
så kan vi höras lite senare, :)


ALIENS-IN-MY-TROATH

hejsan hoppsan allihopa..
förlåt för dålig update.. har ju som sagt varit (är ju*) sjuk..
började bli lite halv orolig idag..

jag fick som en stor böld (oj vad det visade sig vara rätt sen) på vänster sida i halsen. den här "bölden" såg lite ut som en utomjording som växte i halsen på mig.. skit äckligt var det iaf.. den växte fort och jag hade jätte problem. den gjorde konstant ont, smärtade av allt jag gjorde.. kunde knappt dricka och att äta var ju inte ens att tänka på.. efter ett tag vart andningen jobbig med, med tanke på att svullnaden tog över i stortsett hela luftstrupen.. uscha.
sedan så gick det för långt.. jag gick upp till mamma och stor grät, kunde inte sluta. det gjorde så JÄVLA ont att ja inte visste hur ja skulle ta vägen..
så mamma och janne tog in mit till akademiska eftersom jag fick en jourtid direkt över telefon av en sköterska.

dom gjorde lite tester. petade och höll på i halsen på mig, skiit äckligt btw, och gjorde sånt som läkare bara ska göra, :P haha. det visade sig att jag hade en odling streptokocker i halsen, och en påbörjan till en halsböld..
hade vi inte åkt in så hade jag förmodligen behövts lagts in och opererat bort skiten i helgen..
så, nu fick jag antibiotika och starka receptbelagda värktabletter..
det skönaste av allt, är att det redan börjar hjälpa.. jag har kunnat äta några mackor (passade på så fort smärtan blev mindre) och svullnaden börjar redan gå ner.. känns jätte bra.

så tyvärr, 20 års festen för Adde blir för min del alkoholfri.. men ja kommer ha kul iaf. :)
bättre det än att ja ska vara inlagd på sjukan i helgen, eller hur? ;) haha.

nu kom Adde hem, och vi myser med lill skruttan, :) ska sova nu, :)
men imorgon hörs vi, får ju ändå inte jobba, :/ suck..

puss och godnatt!


HAPPY-BIRTHDAY-MY-LOVE

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS min älskade Andreas som fyller 20 år idag.

hoppas din dag var kanon, att du hade en bra dag, med bra överraskningar. :)
jag älskar dig mest av allt, har varit med i 4 år, och får vara med och fira din stora övergång från tonåren, ;) haha. sakna dom inte för mycket nu, jag kommer snart ikapp dig,! ;)


Pusspusspusspusspuss jag älskar dig♥






p.s jag är fortf sjuk... :( hörs imorn.. d.s


KORT-DAG

hejsan hoppsan allesammans!

hur har eran vecka börjat?
min var sådär...
kände mig ju inte alls dålig igår, över huvudtaget. inte minsta lilla fel.
vaknade imorse med svullen, röd och ond hals.. men inget mer än så..
åkte till jobbet, jobbade, men när ruschen tog av, bad jag om att få åka hem. hem och vila.. känner att ja behöver det då min hals kanske faktiskt utvecklar någon form utan sjukdom? usch..
denna vecka har jag verkligen inte tid att vara sjuk.. nästa vecka kan ja vara hur sjuk som helst, men inte nu,. inte denna vecka. det funkar bara inte! (är väl såklart därför ja blir sjuk säkert)

så nu ska ja slå på en film, mysa ner under täcket och vänta på att Adde kommer hem med halstabletter till mig.. och kanske, kanske kan jag till och med somna? det vore bra.. då frisknar man till snabbare.. fast iof blir de väl itne så svårt att somna med tanke på hur kolsvart det är ute... usch!

nej, ha en bra eftermiddag, så hörs vi ikväll!!




EN-NY-VECKA-IMORGON-FULL-MED-ÄVENTYR

Hejsan hoppsan sötnosar. :)

förlåt att det inte är så aktivt här i bloggen nu för tiden.. känns som att jobbet tar upp all tid, och när man kommer hem är man heelt slut, och vill bara mysa och vila.. så man orkar inte så mycket.. har inte haft min egna dator på på över en vecka heller, så när jag försöker vara social på nätet så blire på mammas dator i hallen..
förlåt, ja ska försöka bättra mig.
nu ska min dator få vara vid liv och känna sig älskad igen, =D

sitter här och pratar med Fia i telefonen, hon har det jobbigt just nu, hennes boyfriend ligger på sjukhuset med magproblem, men det ska ja inte prata om.. men jag pratar med henne, håller henne sysselsatt med prat om allt och alla, :) mys

imorgon blir det jobb, börjar 11. får se hur de blir imorn, vem som kommer jobba, (eftersom Fia tillbringar tiden på sjukhuset nu) så det blir en spännande start på veckan imorgon , :)
har längtat så mycket efter den här veckan, på tisdag fyller Adde 20 år, och jag har planerat dagen, :) hihi. sedan på fredag ska vi på Taste of Chaos.. AS NAJS! =D
och sen på lördag är det O'Learys för hela slanten, party party och åter party! Kanon najs!!!

nej, nu är det dags för en kopp te tror jag.. känner mig faktiskt frusen. uscha!
sen blir det film med chips mys, :) otroligt najs!

btw, snart blir det nog en ny header också ;)

ha en bra kväll!


gammal bild, Yran 07


igen, Yran 07 var toook najs =)



LOTS-OF-STUFF-TO-DO

godmorgon sötnosar!!

sorry att ja är så off i bloggen nu för tiden. men ja är så fullt upptagen hela tiden.
först jobb halva dagen, sedan nu så fixar ja en massa hit och dit, som ja ändå inte kan skriva om här.. det är nämligen någon som fyller 20 på tisdag, så ja ska vara tyst!
ni får ju veta sen, men för tillfället kan ja bara beklaga mig att ja inte är så online..
ska försöka bättra mig..

nu måste ja kila till jobbet.. var just ute med skruttan i frost/snön och busade, :)
ha en bra dag nu!!

OMG :)...

0-15d4ac597701222b2741feefc43fd6fd.png

Kolla varifrån!

OMG :) vad har jag gjort? ;-)


BIG-CHANGE

haha, är ni nyfikna över vad som hände med mig igår?? ;)
jag kom hem as sent, så däckade direkt i sängen, därför ja inte skrev ngt mer..
nu ska ja iväg och jobba.. ska se om ja lyckas ta någon bra bild, så kanske ja skickar mms, annars så tar ja de med kameran sen när ja kommer hem så får ni se då, :)

det blev lite annorlunda, men ja är nöjd. as coolt blev det =D

idag ska det shoppas lite mera 20 års presenter tror ja.. om ja hittar ngt? haha x)
vad köper man egentligen? :s

jaja, nu ska ja ta ut lill-pluttan innan ja ska iväg mot tåget. :)
ha en bra dag!!!


Hemma hos...

0-37578cb5e7614d2f3c07c8ccd2e45b3f.png

Kolla varifrån!

Hemma hos fia, här ska det exprimenteras ;-)


RSS 2.0