Idag tänker jag inte ens be om ursäkt för ...

foto0889 (MMS)

Idag tänker jag inte ens be om ursäkt för att jag inte bloggar. Det är valborg och jag är i uppsala. Kan det bli bättre? ;-) ni får helt enkelt nöja er med bilder efter helgen! Xoxo /sandra


Idag var en dålig dag. Internet funkade in...

foto0886 (MMS)

Idag var en dålig dag. Internet funkade inte när jag var på jobbet, sen dog min mobil rätt fort ute i lägenheten :/ hann ta lite bilder iaf. Nu är vi hemma, sover typ. Imorgon börjas det tidigt vet ni ;-) här är iaf en bild från första middagen i lägenheten. Det syns väl inte? ;-) xoxo /sandra


INTE-MYCKET-KVAR-NU

Av någonting egentligen. 

hej och godmorgon förresten :) har suttit sedan halv 9 med mitt internet, men nu så..

nej, det är inte mycket kvar. inte mycket kvar av veckan, inte mycket kvar till valborg, inte mycket kvar i rummet och inte mycket kvar tills vi flyttar!
allt känns riktigt bra måste jag säga.

dock är det inte mycket kvar på våren, och dags att leta nytt jobb för att få veta hur mitt liv tar skildring. hm...

imorgon är det valborg, och jag ber till varenda gud som finns att det blir fint väder. jag ska ha det så jäkla trevligt med mina bästa vänner. sedan forts ut till Eve och Adde och umgås och ha det allmänt bra.
jag känner att jag är i en riktigt bra grupp av människor? alla gör mig hela tiden glada.
självklart finns det fler än dom som gör mig glad, några som tråkigt nog inte ska med på valborg (eller ja, dom har väl sitt egna. haha) typ Pauline och Sofia tillexempel. och Kajsa som ska fira ute på nation. och ah, en massa underbara helt enkelt..

Imorgon är det den 30 April, vilket betyder 4 år och 5 månader för mig och Adde. det känns ju alldeles underbart! Men, det betyder även något mer. något mindre bra.

Imorgon är det 5 år sedan min mormor dog.. På Valborg.
Jag saknar dig mormor. mest utav allt. du betydde så mycket för mig. Jag älskar dig, och jag vet att du har det bra! men saknaden slår till lite då och då. speciellt på valborg..


nej, nu ska ja få tankarna på bättre vägar.. solen börjar leka tittut med oss där ute, så nu ska ja be om sol för morgondagen. Vi hörs senare sötnosar!!


Förlåt, den här dagen har varit ett fullst...

foto0883 (MMS)

Förlåt, den här dagen har varit ett fullständigt kaos. Jag ska lägga mig nu. Såhär såg jag ut idag. Förlåt, men vi hörs imorn! Xoxo /sandra


TUR-ATT-VISSA-SAMTAL-ÄR-GRATIS

Hej kära vänner.

ledsen för en kass update den här dagen, men det har varit ett totalt kaos på jobbet idag.
en massa skit.
satt i telefon kö först i 15 minuter sedan i samtal i 40 minuter... med polisen. suck. men som överskriften säger, tur att det är gratis att ringa dit. jag ska styra upp lite grejer här nu, äta lunch, sen bloggar ja vidare..


OH-HAPPY-DAY

Gooodmorgon underbara, soliga och varma land, :D
älskar att sommaren är på väg!!

Igår var vi ute i lägenheten från att vi slutade tills.. ja, sent. vi var hemma hos mamma igen halv 11. (alltså 22.30 då) haha.
vi hade det super mysigt.
först var Ullis, Håkan och Eve med. Sen kom Eves Adde också. Sen kom mamma och lillasyster och titta in (haha mamma var HELT hypad, så söt) sedan åkte alla utom Eve. men slutligen åkte även hon.
Då var jag och Adde kvar själva och fixade och trixade.
packade upp det som kunde packas upp, ställde saker på sin plats. Städade upp alla förpackningar och skit och gjorde plats inför den stora flytten. allt kändes helt perfekt.

Efter ett tag kom grannarna ovanför och bjöd upp oss på kaffe och bullar, där var även en annan granne. så vi satt och snackade och fikade tills vi insåg att klockan var över 22, då var det dags att bege sig hem. haha.
men det var super trevligt och det kändes kanon med våra nya grannar :) tråkigt dock att Robin och Emelie ska flytta om 3 månader, :/ men dom som ska flytta in är ju inte helt fel ;) hahaha

Ullis och Håkan ska nämligen flytta in ovanför oss. dom var och kikade på lägenheten igår (vi var med, haha) och dom bestämde sig direkt :) så det kommer bli skit kul!!
Dessutom har jag ju bästaste vännen Eve inte allt för långt bort.. :) tjohooo!

jag ska slänga in lite bilder från gårdagen snart :) så vi hörs då!! :)



Vi är i lägenheten och fixar och donar :) ...

foto0879 (MMS)

Vi är i lägenheten och fixar och donar :) love it! Xoxo /sandra


Min fina mamma kom med glass :) <3

foto0870 (MMS)

Min fina mamma kom med glass :) <3


COMPANY

Åh, söta mamma ringde just :)
Hon är på stan idag, så har lånat parkering av mig.. men nu ringde hon och sa att hon var på väg hit, och undrade om hon skulle köpa med sig en glass, :) eller rättare sagt, vilken glass ja ville ha :)

sötnos. årets första glass :)

Hörs sen!

THE-HAPPIEST-GIRL

Goooodmorgon kära vänner. :)

jag är så lycklig just nu så ni anar inte!!!

för det första är det tisdag.. tisdag innebär att min älskade, bästaste vän Jenny kommer ner idag. hon flyger ner från Östersund ikväll för att fira valborg hos mig. (i år igen.) och jag älskar det!!!
vad kan vara bättre än ha sin bästa vän nära??

sen för det andra..
igår ringde Adde till vår blivande hyresvärd för att kolla upp lite grejer och då får vi veta, att nycklarna till vår lägenhet kan hämtas när som helst. VI HAR ALLTSÅ FÅTT NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN!!!! (eller ja, vi åkte inte dit och hämtade dom igår kväll, ska ändå ut dit idag...) men änd¨å.. förstår ni min lycka just nu??
detta innebär att Eve ska börja med vårt sovrum redan ikväll, och det betyder att allt är klart tills vi flyttar in i helgen!! åååh, så glad jag är!!!

jag längtar sååå till helgen, så ja kan få flytta in alla saker, med min fina pojke :)


vi började packa igår btw.. OMG vad det ser ut på vårt rum nu., hahaha. men, det röjs undan mer och mer saker. vi har tömt alla hyllor, lådor och skåp. Adde tog också hand om vitrinskåpet vilket känns as bra så behöver inte jag göra det (så rädd för att ha sönder något...)
vi ska forts packningen ikväll och dels köra ut lite lådor till lägenheten. (när man packar saker så blir det ännu mer fullt i rummet, kartongerna tar ju mer plats.) så vi får lite space till det sista.
ska nog ge mig på min garderob ikväll? haha, det kan gå precis hur som helst. hahaha

nej, nu ska ja käka lite frukost :)
ha en kanon start på dagen så hörs vi sen :)

So so happy


Är på väg hem från jobbet :p ska hem och b...

foto0865 (MMS)

Är på väg hem från jobbet :p ska hem och börja packa :) skickar upp en bild på Houston från helgen. Visst är han farlig? ;-) xoxo /sandra


LUNCH-TIME

Oooh, det funkar att mmsa igen, såg att dom hade ändrat hela den grejen, så fixade och trixade så nu funkar det. :) shit vad duktig jag är :) hahaha!

Ullis är här hos mig idag, det är typ dags för lunch nu. men hon kilade över till fågelsången och handlade lite.. det skulle vi egentligen gjort tillsammans, men lärarna dröjde kvar från lektionen innan så ja hann inte följa med. tråkigt. men men, hon är snäll som går och handlar åt mig, :)

jag har egentligen ingen ork till att jobba idag.. det är något fel på min axel. den smärtar som fan.. det går upp i huvudet och ner i hela armen. känner mig förlamad i mellanåt. ja kan inte röra armen.. usch.
det blev inte mycket sömn inatt.. blä.

nu kom Ullis med en härlig baguett till mig till min Chili Con Carne :) hahaha.

hörs sen. :)


Testar om detta funkar :p bild på Houston :)

foto0866 (MMS)

Testar om detta funkar :p bild på Houston :)


LIVET-ÄR-EN-FEST

Tjohoo ute i världen!!

ledsen för en helkass helg, jag har haft för mycket för mig..

i fredags var vi ut i Uppsala och levde livet, vi tjejer. omg säger jag bara. det har inte varit så vilt, så galet, på HUR länge som helst. vi var verkligen crazy!! vi gick all in och körde järnet.

det började med förfest hos Pauline. det var skit trevligt. massa dricka, ölspel och massa skoj. vi hade super kul. tog taxi ner till Kalas vid 00 tiden. röjde järnet där inne. verklgien röjde ALLT vi kunde, tills vi lessnade. hahaha.
drock då vidare till VIP där vi levde livet ännu mer. dansade och drack som aldrig förr.
det slog sig ner några grabbar och bjöd på helrör och satt och skämtade som fan och var as roliga :P
nej, fy fan vilken jävla kväll..

den slutade på donken för mig och Eve innan hennes mamma kom och hämtade oss. haha. ah shit. ja kan ju säga som så, det blev ingen marknad för oss kl 7 dagen efter iaf. hahahhaa.

sedan hamnade jag ute i enköping utan dator. men det var super skönt.
dock verkar det vara nå fel med mmsbloggandet??? det funkar iallafall inte för mig. får bara tillbaka ett sms typ "error-error. blogg.se can not reseve you're picture" bläääää- hahaha.

här får ni lite smakprov på fredagen.
bilder är tagna från Linns blogg, Kalas.nu och vipresturang.se


hela gänget hemma hos Pauline ♥

inne på Kalas

oh my, säger jag bara. vad fan hände.... (får väl bjuda på den)

Sandra, Linn och Pauline @ Kalas ♥

Inne på Kalas x)

Igen.... hahaa

Uppe på högtalarna. HAHAHA

Ute  i rökrutan. Linn, Pauline, Jag, Eve, Sandra och Jossan


Jag, Eve, Pauline och Sandra @ Kalas

Sandra, Eve, Linn och Pauline @ VIP

Jossan, jag, Sandra, Eve, Linn och Pauline @ VIP ♥
Arn't we famous? ;)


Jag, Sandra, Eve och Jossan @ VIP


hahaha, denna bild får avsluta inlägget.. ser jag taggad ut eller? =P



OJSAN

Hejsan hejsan!!

sorry för att ja inte updaterade mer igår.. var verkligen på så dåligt humör igår. uscha..
MEN, idag är jag på så super bra humör :) solen skiner och det är klarblå himmel. jag är så taggad för ikväll och i eftermiddag så jag är super glad!!

jag sitter på jobbet nu, har en ganska lugn dag idag,. men en lite längre.. sista passet idag slutar 4, så ja ska bara vänta på att dom blir klara så ja kan gå..
Eve kommer till mitt jobb och byter om, lämnar bilen och sen så ska vi gå en sväng på stan. kika lite på kläder och så, kanske ta en fika..

sen åker vi hem. duschar och så,
in mot Pauline för förfest hos henne. sedan ut och festa och dansa hela natten!!!
åh, jag är så TAGGAD!!! ;) haha. love it.
länge sedan vi körde en utekväll bara tjejer. tjohooo!

nu ska ja kika lite bloggar och så!! hörs sen babes, :)


LUNCH

Kycklingspett med sallad, tzatziki och bulgur. AS GOTT!!
pratar med Fia i telefonen också.. vi diskuterar en massa. :P är inte avis på henne som ska cykla hem sen. usch..

kollar en massa Gossip Girl, har missat sååå mycket. omg vad jag har missat. haha
var tvungen att tipsa Eve om detta, hon och jag var helt galna i Gossip Girl tills vi inte hade tid att titta på söndagar längre.. vi försökte, men det gick inte så bra. nu ska vi komma ikapp tycker jag, :)

jag försöker fixa bilder från mobilen, ska ta lite outfits pics med, om de blir bra, :P haha

hörs sen, :)


jag och älskling förra sommaren på Power Meet, :)


I-CAN-DO-IT

Godmorgon..

eller ja, den är faktiskt inte så bra.. det snöar ute, är sååå less. vad fan hände med sommaren som hade kommit hit? vad hände med bara ben och ute serveringar som faktiskt kom hit? åååh. jag orkar inte. vill fan ha sommar nu, ingen mer jävla vinter.
dessutom har jag den bråkigaste klassen of all week här just nu. grabbarna kom 30 min innan dom ens får komma in, men jag hade ju inte hjärta att låta dom stå ute i snö/regn slasket. så ja släppte in dom..

sen att man går i 7an och kanske inte lyssnar på vuxna, det har ja fattat nu. jag är inte speciellt poppis idag kan jag säga.. jag försökte få dom att förstå det där med regler.. deras enda svar var bara "regler är till för att brytas" typ, "vi skiter i vad du säger, du äger inte oss" varav en annan sa "jag har inte skrivit på papper på att sköta mig här"

men, lärarna står på min sida och det är skönt. direkt när dom kom så såg dom problemet och ställde sig "bakom" mig på en gång, ska prata mer med dom om det efter lektionen så dom vet vad som hände de där 40 minutrarna innan dom kom.. usch.

huvudvärk? -jajamensan! blää..

nu tänkte jag sätta mig och kika lite på Gossip Girl. komma ikapp lite med serien som jag missat.. :)
jag hör av mig sen, förhoppningsvis på bättre humör..


BAD-BAD-BAD

Ååååh, mitt internet håller på att krångla fram och tillbaka..
jag ger helt enkelt upp just för stunden, så hörs vi sen.. :(
jag ska sätta mig här med min nötmixpåse och glo film.....


MUSIC

Nu är jag här igen..
ska snart lägga in ett inlägg som är lite mer..

vill bara tipsa er om ett band, sitter och lyssnar nu.

Mother's Touch

Det är min vän Pippis band. riktigt bra faktiskt!! check it out HERE!


TRASHY-?

Hellu.

lunch tid nu, och jag sitter här med min pasta sallad med VÄRLDENS godaste kyckling.. ja vet inte hur dom gör det, men kycklingen i den här pasta salladen är så sjukt jävla gid. ni anar inte alltså..
pressbyrån liksom.  haha

idag blir det inga outfit bilder tyvärr.. känner mig så fruktansvärt trashy idag så det finns inte. men som ja skrev innan, ja kände mig ju deppig och typ förstörd imorse så jag orkade inte ens bry mig..
men nu får ja lite ångest när ja sitter och kikar de sista avsnitten av Glamourama. dom är ju så jävla snygga! usch. jag önskar att jag också kunde leva livet dom lever..

jag har iaf 2 avnsitt kvar av serien (ledsamt..) men hör av mig snart igen :)


SOME-BIG-THINGS-COMING-UP

Godmorgon allesammans.
visst är det en helkass dag idag? usch..

när klockan ringde imorse ville jag bara ligga kvar och kramas med min fina pojkvän, men vi båda var ju tvungen att gå upp.. (även om han låg kvar längre eftersom jag 'måste ju ändå sminka mig') haha.
det var verkligen SVINkallt ute också, och jag har ingen bra jacka.. antingen en seglarjacka, en skinnjacka, trenchcoat eller vinterjackan..
men fick låna en stor tjocktröja av Adde som värmde mig rejält faktiskt :)

snart kommer det nog börja trilla in ungar här. sedan håller det på hela dagen.. Onsdagar så är det ingen break, lektion efter lektion efter lektion. men det är kul, alltid folk här då juh :) haha.

jag vart lite deprimerad imorse. vädret, kylan, tröttheten.. ja allt gjorde mig nedstämd. men sen så insåg jag alla bra saker som händer inom en väldigt snar framtid, det gjorde mig glad.!!

Idag ska förmodligen jag och Adde åka och titta på tapeter till sovrummet. (hoppas Eve kan följa med så hon kan beställa dom) sedan så ska vi isf på IKEA också och titta på säng och lite andra grejer :)

sedan hoppas jag veckan kommer gå fort..

fredag blir det utgång i Uppsala för hela slanten. Älskade Pauline har ju fyllt 20 så vi ska ut och fira!!
lördag så åker jag nog till Enköping för att umgås med min "andra familj" och sedan gå på Rockabilly kväll på kvällen! as najs.

sedan på tisdag så kommer min älsklings Jenny ner. åh, saknar henne så mycket fast vi umgicks en massa i påsk. min ängel här i världen som jag helt enkelt behöver en större dos av i livet.

sen på fredagen så är det VALBORG!!! och det här året ska vi fira det som aldrig förr.. med stadsparken på dagen (förhoppningsvis om inte regnet stoppar oss...) och eftermiddagsfika med familjen hemma (vanligtvis äter vi alltid middag tillsammans för att min mormor dog på valborg, 5 år sedan i år.. men i år ska vi bort och mamma jobbar) sedan beger vi oss ut till Eve och Adde i huset. Grillar, spelar spel, leker lekar, dricker gott och har det allmänt bra bara. såklart så övernattar vi där, :)

sedan på lördagen får vi nycklarna till lägenheten. :) flyttar nog in på söndagen med risk för en väldigt seg dag på lördagen (dagen efter liksom...haha)

Ååååååh, jag är så lycklig. detta gjorde verkligen min dag. har så mycket roligt att se fram emot så ja kan inte vara deppig. (visst, vädret suger och jag vill bara ligga hemma i sängen med Adde) men, det är så mycket bra som händer i mitt liv nu, så ja kan inte sluta le. :)


ja ska glida runt lite nu ute i cyber rymden, men vi hörs sen gullungar :)
ha en bra start på dagen!!


Jag älskar dig, ♥



SAD-AND-BORING-DAY

Tjohoo..

ja, det visade sig ju då att ja skulle börjat jobba kl 12 idag... SUCK. jag har verkligen haft det sååååå tråkigt. ja menar, visst ja är ensam om dagarna, men det springer folk här hela tiden och man pratar med en massa olika.. idag har jag varit HELT SOLO sedan kl kvart i 9 imorse till kl 12..

till råga på allting så dog mitt internet. fick inte igång det. orkade inte forts försöka efter ett tag..
så. jag har suttit och tittat på film(er).. först FOOTLOOSE, älskar filmen, helt lovely. sedan THE HANGOVER som jag är helt kär i. haha, helt klart roligaste filmen 2009. utan tvekan.

snart så ska förhoppningsvis sista lektionen sluta, och förhoppningsvis behöver ja inte skrika allt för mycket.. utan ja hoppas att dom skyndar sig så jag kan komma iväg snabbare. haha. bad ass ja vet, men ja är less på den här stolen för idag. orkar inte sitta här med. vill ut i solen och glassa.. :)


ikväll så ska vi till Märsta och till Alwa som fyller 4 år :) GRATTIS SÖTNOS. så det blir kalas :)
jag ska upp på stan och köpa henne något efter jobbet tänkte jag. se om jag kan hitta något sommrigt och fint!


gud, jag sitter bara och gäspar.. dags att göra något annat nu alltså, kanske kan gå en runda för att piggna till.. vi hörs helt enkelt senare :)





GRATTIS ÄLSKADE LILLA PLUTT



TUESDAY

Godmorgon allesammans!!
hoppas ni sovit gott.. det har jag, men alldeles för lite. haha

sitter på jobbet nu, väntar på en klass 9or, men dom kommer inte?? försökt ringa läraren och skolan, men inget svar. har dom nationella prov så skulle jag inte bli förvånad, många 9or har haft det nu. men skulle bli lite arg om det är så också har ingen sagt något..
isf börjar liksom jag 12.. men men, ja sitter här och tjänar pengar ist då, :P haha

igår skulle jag ju som sagt färga håret.. vi var lite skeptiska då färgen inte ändrades alls på utväxten och as mycket på resten, men jag var inte så nervös, ja kände att "jaja, då får ja väl färga om det imorn" :P haha. men, när vi sköljt ur håret och torkat det, så vart det riktigt snyggt faktiskt. mer neutralt än min iskalla råblonda hårfärg, :P haha. den svarta slingan gick inte att göra så mycket åt, vi färgade den, men det hände inte så mycket. den blev typ mörkbrun bara. hahaa. men bättre än fläckig right? (bilder kommer längre ner...)

Idag kanske Ullis kommer förbi jobbet en sväng, skulle ju vara skoj. inte setts sen dom kom till borgvattnet där på påskveckan. :) sen efter jobbet ska jag nog gå på stan en sväng. ska kika på lite nya kläder inför fredag (vi ska ut några tjejer och fira Pauline som fyllt 20!!) och även kika på nya kläder inför valborg. =P
ska in på Panini och hälsa på dom som jobbar med, :) naajs.

saknar lite att jobba där. inte jobbet i sig, men ja saknar alla jag jobbade med. alla var verkligen as sköna och super snälla!! så det är lite tråkigt nu när man sitter själv, men är så nöjd med ett lugnt jobb! haha.

tänkte kika vidare nu lite på internet, :P
slänger in lite bilder på hur jag ser ut idag, :) så får vi höras senare.


as dålig bild, men såg inte det förrän ja lagt in bilderna. iaf, high heels today!!

lack leggins (känns som hur länge sen som helst...)

sotr vit t-shirt med tryck, och en svart kofta (kass bild ja vet...)

and my face... ser skit sur ut? hahaha

och nu, lite bilder på håret, ;)












hahaha, vad vore livet utan hemska cambilder? ;)

hörs senare darlings!!


NEW-HAIR-COLOUR-COMING-UP

Tjoolahopp!! :)

just nu sitter jag i vardagsrummet med Hockeyn i bakrunden.. spännande det här, trkigt dock att det är tredje perioden och inte ett mål har gjorts.. hm.

sitter mest och väntar på att mamma ska komma hem.. hon ska hjälpa mig färga håret, :) Eve skulle ju göra det, men hon somnade den jäveln, :P haha. så mamma ska hjälpa mig :)
det ska bli spännande att se hur det blir, kanske måste slänga i en ny färg imorn.. får se helt enkelt :P

jag har inte orkat packa upp och starta min dator, eftersom jag mysit med Adde hela eftermiddagen/kvällen. kände att jag behövde det mer :)
vi har idag fått veta lite positiva saker om flytten, men tänker inte ta det nu ifall att det inte blir av, men håll tummarna iaf ;) hihi.

nu kommer mamma vilken minut som helst, så ja ska förbereda mig :)
hörs sen :)


END-OF-DAY

Good eftermiddag.

har fortf inte fått till min jävla telefon, så det blir inga bilder nu..
kanske tur det, känner mig as sunkig idag iaf.. "pojkvänsbyxorna" och en random tröja ur garderoben.. haha. usch. så, får se om de funkar sen eller inte..

alla klasser har nu gått, sitter ensam kvar. ska nu gå en runda och kolla så allt är som det ska och att ingen glömt något i omklädningsrummen :)

ska bege mig mot stan sen, apoteket nästa!! sedan hem och färga hår. HAHA. :D
hörs sen babes!! :)


MY-PHONE-S*C*S-RIGHT-NOW

Heej.,

i övrigt brukar ja vara rätt nöjd med min mobil, många som haft den har inte varit det. men ja är faktiskt det, jag gillar den. MEN INTE JUST NU!!!
mitt mobil-dator program dampar sönder och det står bara "går ej att ansluta innan du stänger ner alla aktiva program"...
tror ni att det är några program på telefonen igång?!?!?!?! nej... ååååh!

så, blir inga outfit bilder än om ja inte får igång det.. har försökt 5 ggr nu, ska testa lite till. annars ger jag upp och testar hemma sen. haha.
jag kollar på 90210, men har lite ångest, 1 avsnitt kvar nu sen kommer inte nästa förräns om 2 dagar och det är SÅÅ spännande nu. jag älskar denna show. haha. (hur många ggr har ni hört det?)

jaja, jag ska iaf titta, passa på medans ungarna är på lektion :P hahaha.
hörs sen :)


I-LOVE-MY-LIFE

Goooodmorgon världen.!

idag är jag på riktigt bra humör, jag är sjuukt trött, men är på riktigt bra humör. :)

vaknade imorse och var riktigt trött, har inte sovit ut på hela helgen. så bestämde mig för att ta ett senare tåg, jag tyckte att jag skulle hinna. så åkte tillsammans med lillasyster, är alltid kul att ha sällskap :)
hittade en snabbare väg till jobbet så nu går ja på typ 6 minuter ist för 10 :D as bra. kanon inför flytten när bussarna knappt går, :P haha.

idag är det jätte fint väder ute. känns verkligen som att sommaren är på väg, :)
och det kan även vara så att ja blir lite förrändrad idag.. ska färga håret. spännande.. vi får HELT se hur det blir. haha. dels eftersom ja har en jävla utväxt, dels eftersom ja har en svart jävla slinga i håret och resten är blont.. men, vi får se. =P
har köpt en toning, så blir det bra färgar ja det, blir det dåligt.. ja då åker vi nog till Ica och köper en hårfärg och fixar till det. hahaha!


Helgen har förövrigt varit helt kanon!
i fredags efter jobbet så åkte vi till svärfar m,fam. lekte och gosade med Emma-Louise (Addes syster) och Texas och Houston. (vovvarna)
vi firade Texas då han faktiskt fyllde år i fredags. 13 år blev den sötnosen :)
Sedan skulle vi sova. jag och Adde sov nere i källaren med Houston. den lille busen ville ju såklart leka halvanatten och slita mig i håret, men när dom är så små och söta så gör det ingenting. =)

på lördagen åkte Adde och hans pappa till garaget och städade och fixade. jag umgicks med Tina, Emma-Louise och hundarna. vi åkte och handlade och lite såna saker, :)
lördagkväll slutade hos Eve och Adde med lite vin för oss tjejer och öl för grabbarna. en massa prat och trevligt umgänge hela kvällen.. kanon!!
sov kvar hos dom, myste på morgonen. frukost, fika i solen och hade det super bra helt enkelt.

vi 4 åkte på söndagen in till Uppsala. gick på Mix Mix, Chilli och kollade/köpte massa "flytta hemifrån grejer" haha. sedan åkte jag och Adde till Biltema och Coop medans Eve och Adde åkte hem.
vi hade en trevlig middag hemma med riktigt god mat!

på kvällen sen så kom Häggis och han, jag och Adde åkte till Uppsala. söndag, kl 21.. nu börjar sommaren komma säger jag bara!
bilträffarna har dragit igång. :) det var mycket mer bilar än vad jag trodde det skulle vara.
träffade på en massa gamla bekanta ansikten från förra sommaren.
träffade Bim som jag inte gjort på riktigt länge. det var super kul och vi kom igång direkt hon och jag ;) haha. har redan planer för framtiden :P haha.

sen hem direkt, in i duschen sedan direkt till sängen. haha.
är helt slut efter en så bra helg, men jag har haft det sååå bra. :) längtar redan tills denna vecka är slut, hahaha. har en massa kul planer för den här helgen med. sedan så är det bara en vecka så är det valborg och flytthelg! :)

ja, vi flyttar faktiskt om 12 dagar. jag är helt salig. kunde inte vara lyckligare!!! :) det kommer bli så perfekt för mig och Adde :)

Nej, nu ska jag fixa lite grejer. återkommer senare med dagens outfit och lite sånt, :)
Ha en super bra start på dagen!!! :) bjuder på lite blandade bilder. :)


Jag, Bim och någon tjej...(?) förra sommaren på Etage :)

Jag och Bim, samma kväll, men en mobil bild :P

Eve och jag, @ Etage :)

Texas förra sommaren på Classic Car Week i Rättvik :)

Jag och Adde, :) Power Meet förra sommaren :)

Adde med sin lillebror Joel i Dalarna förra sommaren :)

Och till sist en bild på mig från förra sommaren. saknar håret..


Sådär, ni kan få mer godbitar senare :) hörs sen


I'M-ALIVE

Jag lever.. men kommer inte skriva mycket, hör av mig kväll, om det inte blir sent. annars imorn.
ny vecka, nya tag.

LOVE

I-CAN'T-GET-ENOUGH-OF-HOUSTON

Sitter fortf på jobbet, men, got some great news today!!!
Vi ska till Addes pappa m,familj ikväll och hälsa på! vilket innebär att vi åker till lilla Houston.
åååh, jag är så kär i den lille krabaten. kan inte få nog av honom, :)

så, blev super glad att vi ska dit ikväll. och har systemkameran med mig, så ska försöka fota mycket, :)

titta och njut säger jag, titta och njut.


Adde får en RIKTIGT BLÖT puss av Houston, :)

jag var ute och rastade honom, :)

puss :) (ignorera hur jag ser ut...)

buskorv ♥

Adde agerar tuggleksak, :)

bilderna är lånade från Texas blogg som ni hittar HÄR. och för att citera honom om min och Addes första träff med Houston... "Det var som att sätta in en glass i en bastu.. Dom smälte"


DAGENS-OUTFIT

tänkte slänga in lite bilder på mig idag, har så tråkigt så kan roa mig med detta..


ljusa jeans leggins - cubus
svart linne - gina tricot
svart randig topp - h&m

toppen har skit läckra axeldetaljer också!

såklart mina vita converse till detta!

och såhär ser ja ut i ansiktet..

like this..

Hörs sen, nu ska ja kika på lite av mitt älskade 90210


2012?

Godmorgon kära vänner.

ledsen att ja inte hört av mig, var sängliggandes med feber igår. packade inte upp datorn, orkade helt enkelt inte.. och eftersom det tydligen inte funkar att mms in inlägg så fick det vara..
sorry iaf..

nu är jag tillbaka på jobbet. fortf hängig och egentligen inte alls frisk, men, ingen feber iaf och det gör ju att man iaf orkar åka och jobba, vilket är huvudsaken..


har funderat lite på en grej (och ja, blivit rätt nojjig tillsammans med mina vänner..) vi kikade nämligen på 2012 häromdagen.. och nu börjar man reflektera över verkligeheten..
allt började 2010... vilket år är det nu? ju 2010
jordbävningar, sprickor på jordytan, vulkanutbrott... vad händer i världen nu? jo allt det där

man har väl egentligen inte reflekterat så mycket över jordskakningarna och sprickorna mer än hur hemskt det är att det händer och hur synd det är om de delar av världen som drabbats.. förräns nu..
när vulkanen på island får ett utbrott och sprutar ut så mycket rök att det skadar Sverige, då börjar man tänka.. varför händer allt detta nu? är världen på väg att gå under?

ja, som sagt.. lite nojjig blir man. ganska mycket när man hetsar upp varandra med. jag och Eve ska bygga en ark, någon som är på eller? haha.

nej men, skämt åsido, det är lite läskigt med det som händer nu..
och som Fia hade fått höra.. eftersom det smälter så mycket is från glaciärerna nu på Island, så kan det få golfströmmen att ändras. vilket kan innebära att nästa vinter blir den värsta för skandinavium, någonsin!
den värsta vintern i Sverige NÅGONSIN!!! usch så hemskt det låter..

men, nog pratat om det, man kan väl inte mer än vänta på vad som kommer att hända.. vi märker väl om 2 år när regeringen börjar få panik. haha.
nej, jag lever live tän så länge. det ska man väl göra.. tänk om världen går under och vi inte hunnit göra saker vi älskar? som att umgås med vänner, familj, sin älskade. göra saker man vill göra men inte har tid med.. ja, sånt ska man kanske änga sig åt? för man vet ju aldrig när sverige går i två delar och börjar sjunka ner i marken. haha.

Nu ska jag roa runt mig på internet så hörs vi sen, :) bjuder på lite pics så länge. :)


jag och Fia tog en mysig fika på stan i måndags

sötnos

mums säger jag.. Focaccia med mozzarella och parmaskinka, =P

haha, otroligt snyggt ;)

sen åkte vi upp till boländerna och inhandlade en födelsedags present till Fias pojkvän. tyckte hon var lite söt där hon gick omkring mitt i vägen och nästan skrek "men va faan, jag har en stor tung påse och klackskor, folk borde acceptera att jag går mitt i vägen" hhahaha



slänger också in en bild på mamma och Nellie från kvällen. sötnosar <3

talk to you later, ;)


AFTER-WORK-SUN

Goood eftermiddag mina kära vänner, :)

hoppas ni alla har det bra runt om i soliga sverige, :P (Jag vet att Jesper har det för att han sitter och retar mig med vädret och snön i Sälen just nu.. Mummel*)
själv sitter jag fortf på jobbet, men är ju bara 1 timme och 20 min kvar tills jag slutar. då blir det (förmodligen?) en härlig fika i solen med Fia, :) love it säger jag bara!!
kanske ska hänga med henne till MediaMark't om hon ska dit och om jag hinner. får se.
sen hem, chilla.. bara ta det lugnt ikväll.. huvudvärken börjar återkomma. men den går förhoppningsvis över när ja kommer ut i friska luften. :)

angående inlägget under, så är jag med och tävlar hos Solresor. det kan ni med :) Om ni har en blogg dvs. =P haha. vinner man så vinner man en resa i en vecka till ett varfritt resemål (som solresor har såklart) och man får ta med sig den person man skrivit att man vill ha med.
det man ska göra är att fota under resans gång, och blogga. man ska hela tiden blogga om sina äventyr, om hotellet, maten.. ja allt sånt som man är med om på resan. :)

ja brukar hata tävlingar såhä'r över internet, men den här fastnade jag för. var tvungen att vara med. en dröm helt enkelt. tror iaf inte att ja vinner, de gör jag ALDRIG, men men. i wish. :)

hörs sen babes, :) just had to update a bit!


i must say, i miss my long, blond hair



SOLRESOR

Vill du vara med och tävla om att vara blogga under en resa om resemålet?

Klicka här!!!










@-WORK

Tjolahopp..

sitter nu på jobbet och det springer ungar hejvilt.. hur ofta ska man behöva säger åt tjejer (klass 9) att tiden är slut och att dom SKA tillbaka till skolan? 3 ggr hittils och det är tjejer kvar.. suck.

det verkar inte som att min mobil uppdatering fungerar.. sorry about that.. var liggandes med feber hela dagen igår så packade inte ens upp datorn igår. sov hela dagen typ.. mmsade lite, men som sagt. det verkar inte som om det funkat??

irriterad hela morgonen också. mitt internet ville inte komma igång. var sååå nära på att ringa 3s kundtjänst, men aa typ precis när ja skulle göra det, så kom det igång.. så less..
har tänkt lämna in mitt internet flera ggr för att få det fixat igen, men sen ja började jobba här så funkar det. typiskt.

det känns som det kommer bli en lång dag idag.. känner mig fortf långt ifrån frisk, hade velat legat och sova hela dagen ist. sovit bort allt och bli frisk.. men men. tur att man inte har ett så krävande jobb längre. :P haha. så man faktiskt kan vara lite halv krasslig utan att ha ångest för att gå till jobbet. =P
(fick just en kommentar av en kille, klass 7.. "när började du jobba här?" jag svarar "för 2 veckor sen" hans kommentar "FETT!!! du är mycket bättre än alla andra som varit här, du rockar!" och ett knytslag mot mig som jag skulle slå tillbaka..haha)
man blir glad av sånt, :)

ska kika runt lite bloggar och så, men sålänge kan ni få njuta av lite bilder från dagarna sen ja kom hem, :)
talk to you soon!


Houston♥



älsklingar ♥

jag blev smygfotad när ja var ute och kissade den lille krabaten :)

såå liten ♥

fika med Pauline när ja kommit hem från norrland

Älskade ♥

okej. IGNORERA dubbelhakan. men bilden visar Lycka. Lycka att vara med dom man älskar.

och till sist, men snygge pojkvän som var tvungen låna mina solglasögon för solen ;)


vi hörs sen gott folk! ♥


GLAMOUR

Hej igen underbara :)

det SUGER att sitta inne och jobba när detta fina vårväder är i farten.. :/ tänk när man gick i skolan och kunde gå ut med böckerna och jobba.. (sen hur mkt man faktiskt jobbade är väl en annan femma...) men iaf, man kunde. ja kan ju inte direkt släpa ut receptionen ut i solen och göra mitt jobb därifrån? hahaha.

usch.

men, sista lektionen är inställd, (fick ja veta en halvtimme efter start) så nu ska ja bara pocka ihop mina saker och bege mig.. ska upp på stan och köpa skor, (a) love it. köpa tåg kort och sedan ska ja åka hem, :)
pratade nyss med Adde och han var också på väg hem. plutt<3

så, ja hör helt enkelt av mig senare, :)


ännu en bild från påskveckan, :)



MÅNDAG-MORGON-OCH-NY-VECKA

Hejsan hejsan kära blogg, :)

förlåt för kasst uppdaterande igår. men som sagt, vi åkte ut till Eve och Adde till deras nya hus på landet, och där ute hade jag verkligen NOLL mottagning. haha.

vi mötte upp dom i Uppsala, plantagen rättare sagt där Eve köpte blommor. sedan åkte vi till Coop för att inhandla mat inför kvällen. :)
vi åkte hem till dom, gick på husesyn och lite sånt. Grabbarna skruvade ihop grillen (3 ggr? haha) för att sedan börja grilla.
Jag och Eve njöt av ett varsit (eller kanske fler?) glas vin och av varandra. usch, det är tungt att vara utan en vän länge, :P haha. tjattrade på i en evighet innan maten vart klar.
vi käkade super gott grillat kött, pommes och sås. underbart!

Efteråt satte vi oss ner med Cola och popcorn och kikade på 2012 på deras nya tv :) den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara! :P har ju hört så mkt skit, så ja hade inte så höga förväntningar. men den var faan bra! hahaha.


Nu sitter jag på jobbet. åh så skönt att vara tillbaka i verkligheten ändå. självklart hade ja haft semester längre, haha men ändå skönt att vara tillbaka. nu känns allt på riktigt igen.
ska få börja umgås med mina kära vänner igen, :)
om 2 veckor och 1 dag kommer Jenny ner, om 2 veckor och5 dagar är det valborg och samma helg där så flyttar vi! allt känns så jävla bra. så jävla skönt. älskar det!! kan inte bärga mig.. ska börja packa redan imorgon, :D
är ledig från jobbet då, så ska börja packa, :D tjoooho!! =)

nu ska ja kika lite i min nya CHIC och sedan äta lunch tror jag. börjar bli lite hungrig, :P
men vi hörs sen :)


bild på mig och älskling från Borgvattnet nu i påsk :)


HOUSTON---WE-HAVE-A-PROBLEM

Heejsan kära blogg, :)

nu är jag hemkommen från Svärfar m, fam och är helt salig... dom har köpt en papillon valp. jag är kär.. det finns fanimej ingenting sötare än det.
jag visste att han skulle vara liten,
jag visste att han skulle vara söt,
jag visste att han skulle charma mig.
Men jag visste inte att han skulle bara så liten, så söt och så charmig.. jag älskar honom.

Houston är hans namn.. och problemet är... jag vill ha honom???

ska snart bege oss mot Eve och Adde i deras nya hus, :)
men visar lite bilder på det lilla livet. några bra, några suddiga.. men men, njut!!!






det får räcka för tillfället. ni får mer sen, :)

jag har...

2a4a231b7d761a540c675d3202e4933e.png

Kolla varifrån!

jag har en ny kärlek i livet. Houston heter han och är bedårande!


ÄLSKADE-UNDERBARA

Heeeeej älskade blogg, älskade dator, älskade internet, älskade säng... ja ALLT här hemma. :)

jag är helt slut. 8 timmars bilresa idag. måste säga att min fina pojkvän var stark som körde HELA vägen..
det är såå skönt att vara hemma, men lite tråkigt.
har haft en så underbar vecka. med en MASSA människor, nära vänner, trevliga stunder och en massa skoter. allt har varit perfekt!!

jag tänker inte skriva så mycket ikväll, ska gå och sova nu! visar er en "JÄTTE" charmig bild från första dagen, långfredagen, på Grovika. as najs. haha.
(har dessutom inte fått alla bilder än, så ger er en större summering imorn eller måndag :)


älska påsken 2010 säger jag bara... älska


Hoppas iallafall ni alla haft en bra vecka. :) har saknt alla underbaringar här nere såå mycket <3


jag lever!...

0-429823e3fb03e14fdaa81b85c1e482a5.png

Kolla varifrån!

jag lever! =D haha. Vi är på väg hem och jag kan äntligen använda min telefon :) love it. Vi ska packa in från bilen och så när vi kommer hem, sen hör jag av mig, ska starta datorn direkt :) hoppas alla haft en bra påsk! Xoxo /sandra


nytt tillskott...

-f81746c44b1100503c4366d3ad81616.png

Kolla varifrån!

nytt tillskott i familjen :) vi är på väg till nordligare breddgrader, dvs borgvattnet. Kommer inte kunna vara så aktiv då jag inte har mottagning på varken mobil eller dator där uppe. Men hör av mig så fort jag kan :) (p.s önskar eve och Adde lycka till med flytten) xoxo /sandra


GRATTIS! Min...

-a55728657d89485170e5f9f3209bc3a.png

Kolla varifrån!

GRATTIS! Min älskade och världens bästa lillasyster fyller 17 idag! Du är bäst, jag älskar dig. <3


RSS 2.0