SLEEP-TIME

ja ska sova nu, orkar inge mer. öppnar imorgon (halv 11) så nu behövs det några timmars sömn..
hörs imorgon bitti, :)


andreas med...

0d9c60c58e277fc50ae45a52d299516a.png

Kolla varifrån!

andreas med lillasyster som just blivit klippt och fått en ängla dräkt :)


LAZY-SUNDAY

godmorgon världen!

jag är ledsen att det inte blev mer bloggande igår.. när ja slutade, kom Adde och hämtade mig. vi åkte hem direkt, fixade mat med Janne och lillasyster. satte oss och åt. men det tog ett tag då vi körde på hasselbackspotatis och kött. mums! iaf, sedan var vi tvugna att åka direkt (alltså verkligen slänga i oss maten och åka) till Ekilla/märsta där Adde hade match. (dom förlorade mot ett skitlag.. inget att prata om)

efter matchen (som började kl 19.00 och alltså var klar vid 20.30) så åkte vi direkt ut till Ledinge och Ullis och Håkan. med endast ett stopp för att fixa dörren på bilen!.
vi drack lite gott (jag och Ullis cider, grabbarna grogg, rom, öl och whiskey) sedan gick vi ut i bastun och hade rå mysigt. dock blev det itne för lång varit.. tempen steg liksom hela tiden, så vi satt med dörren öppen. vi hade som mest 120 grader.. så vi nöjde oss efter ett tag.

då gick vi in, drack lite, kikade på film (Apocalypto, as bra för er som inte sett den. det var andra gångne ja såg den. sjukt bra film) och sedan kom Janne och hämtade oss typ 5 min efter filmen slutat (bra tajming?) haha,.

kära kusin ringde igår.. hon och Malin körde en favorit i repris. synd att ja inte var med bara! men, det kommer fler helger, fler utgångar, och fler krogar för oss. vi kör gärnet snart igen!! ;)

idag ska vi åka till Enköping/Lillkyrka och hälsa på. ja ska klippa Emma-Louise hår och göra henne fin, :) hon ska även få presenten som vi köpte över nyår i dalarna ! :)

så, vi hörs när vi kommer hem, :)
ha en super bra dag babes!!


nu ska...

0-43c47f20dee96d7b0a28e4210f13f619.png

Kolla varifrån!

nu ska vi ut och basta :D


WORK-DAY-WITH-COMPANY!

godmorgon kära ni!

nu är jag uppe (eller ja, varit en stund. men har sysselsatt Nellie med) och ska snart bege mig mot Uppsala. Eve och Adde kommer och hämtar mig då dom ska in, byta Eves väska och även käka lunch. och det slutade med att dom beslöt sig att göra det på Panini (mitt jobb). naaajs.

synd att inte tråkiga Adde vill följa med, =/
han ligger och sover, kom inte ens till sängen inatt. sket i det och la sig i soffan.. suck. tråkmåns säger jag!

iaf, så ja ska iväg och jobba några timmar, men är väl hemma hyffsat snart hoppas jag :)
hörs senare!!!


hittade en bild (sitter på mammas dator) från i sommras. Stockholm Ice Bar!


LONG-DAY---SO-LONG

godkväll sötnosar.

det blev inget mmsande idag. hade inget roligt att mmsa..
jobbade lunchen, helt okej med folk.. sedan vart det break och jag ovh Eve drev runt på gränby. hon shoppade lite, jag shoppade inte alls. suck. hittar verkligen ingenting i någon affär dessa dagar, =/ tråkigt.

jag som verkligen vill hitta en ny outfit inför min födelsedag.. :(

sen tillbaka till jobbet för ett kvällspass. helt okej. as lite folk, men det var skönt för ja har haft en frktansvärd huvudvärk hela kvällen, :/ usch.
stängde vid 21.00 så åkte direkt hem. tittade sista halvan på Rockstar. as bra film!!! och nu ska ja sova.

krypa ner under täcket och bli lite varm. fryser as mycket.. det är ju skitkallt ute, men ja är verkligen frussen nu, inte alls skönt!
och så ska ja sova. så länge ja kan innan ja ska upp för att åka med Eve till gränby (hon ska byta väskan hon köpte idag, trasig) sedan blir det dags för ett lunchpass på jobbet. hoppas på en kort dag. vill vila ut..

så, jag hör av mig imorgon bitti. sorry för en tråkig fredag, inte meningen!


KRAZY

gooodmorgon,

sitter här och dunkar Pitbull och taggar till fölr dagen. ska jobba 2 pass idag som sagt. najs.
försöker få Adde till att komma och äta hos mig ikväll, vi får se, :)

försöker fixa lite bilder innan ja ska bege mig iväg (typ nu??) men camen vill inte funka, :s den laddar inte upp.
mamma ska köra ner mig till tåget, så lär åka typ snart, typ nu =P hhaha.

annars försöker ja fixa mms, :)

hörs sen babes!!


COSY-EVENING

Hejsan kära ni! =)

jag vet inte riktigt om ni sett mitt senaste inlägg.. det står inte på min sida att det har kommit upp, men går jag in på bloggen så är inlägget där.. skumt.

ikväll har det varit mys. bus och prommenader med Nellie. sen kom Adde hem. kikade på tv, han somnade. kikade slutet på Gone in 60 Seconds. lagade mat (hemmagjord pizza.mums!) mysig middag med Emelie och Adde. var ut lite mer med Nellie, kollade lite tv. duschade, skrubbade och tog hand om mig själv..

nu sitter jag här, med ett glas kallt vatten i handen. tror aldrig vatten varit så gott som just nu! haha.

imorgon börjar jag halv 12.. skönt. lite sovmorgon första gången denna vecka typ, =P haha. sen så har jag en "break" mellan typ 4 tiden fram till straxt innan 6. jobbar kväll imorgon nämligen. najs!
ska försöka hinna med Gränby med Eve där imellan. får försöka komma iväg så tidigt som möjligt, :) får se om jag hittar någon outfit inför min födelsedag där uppe.. eftersom ja inte hittade något nere på stan., =P w'll see.

nu ska ja smörja in mig efter skrubbandet. min kropp reagerar ju inte så bra på kyla (som ni som känner mig vet) så ja kan behöva kanske 10 lager body lotion nu, =P

btw, här får ni se bilder på nya skorna, :)











snygga vah? eller vad tycker ni? =)

dom 2 sista bilderna är ju nästan idenstiska, men den sista var lite ljusare, :)

vi hörs kanske sen, eller imorn bitti, om ja inte somnar, (a) hihi.


HOME-EARLY

första dagen på riiiiktigt länge som ja är hemma tidigt. :) skönt. ska slappa lite i soffan om en stund, :)
men nu blir det prommenad och lek med Nellie, :)

hörs sen, !


fina fina flicka <3


BORING-I-KNOW..

jag vet att min blogg blir fruktansvärt tråkig om dagarna nu. ja kan inte göra så mkt.. jobbar mestadels, och sedan sover ja typ.. är helt slut om kvällarna när ja kommer hem. om ja ens kommer hem tidigt.
så, ja ville bara be om ursäkt för en tråkig blogg, ja ska försöka piffa till det, :)

godmorgon förresten, :)

mamma och jag ska snart åka. hon ska köra mig till apoteket. som ja skrev igår så tappade jag min astma medecin på tåget, så ja behöver åka ner och köpa en ny.. suck.
sedan ska ja väl bege mig mot stationen. tar första bästa tåg som går. tänker inte riskera att bli ståendes i timmar. (dvs, om det ens går något tåg...)

jag älskar snön. det är bäst. och jag älskar vintern! men, jag gillar inte att behöva oroa mig varje morgon om jag tar mig till jobbet. oroa mig att ta mig hem från jobbet. stå i ett fullpackat resecentrum och frysa ihjäl medans tågen inte kommer..
så fort det kommer lite snö här nere så blir det ett totalt kaos.. både i biltrafiken, tågtrafiken och överallt annars.. men hallå? det är lite snö.
det var som vintern i ettan då jag och Kajsa var på bio i Kista. sen slutade tågen gå.. okej. mamma och Janne skulle komma och hämta oss. det tog dom 4 timmar (!!!!) (i vanliga fall tar det 30 min) bara för alla lastbilar, bussar och även personbilar stannade längs e4an och gick (GICK!) vidare. inte okej.. usch

inget av detta är okej..  =/

så, nu ska ja ge mig ut på äventyr och se om man kommer till jobbet idag eller inte.. suck.


hahaha, ja ser ut som en rånare.. idag kör vi på stickad tröja med hög krage och mössa!


lite söt iaf? :)

ha en bra dag babes!!


SORRY

lång dag.. jobbade över, försenade/inställda tåg. kaos i trafiken (ni vet, här nere i söder så blir det "kaos" så fort det kommer lite snöö.. alla borde åka skoter)
iaf, sen kom ja hem, SLÄNGDE i mig mat (bokstavligt talat) och sedan till märsta för att umgås med Matilda och hämta min mascara som Malin råkade få med sig från helgens bravader,,

nu ska ja sova. förlåt.
hörs imorn!



och btw, ja tappade min astma medecin på tåget. det suger.. den var ny. aja, apoteket imorgon bitti!

A-NEW-LONG-DAY

Godmorgon, :)

nu är jag uppe, färdig fixad och påklädd.. ska alldeles straxt kila..
Nellie ligger och snarkar jätte högt i hallen, och drömmer. för hon springer i luften iaf.
vågar inte väcka henne för en till kissrunda.. men mamma går upp snart iaf, :)

idag jobbar ja 10.30 - 18.00 (ca) så ja är väl hemma vid 7/halv8 tiden. =P uscha. haha.

vi hörs senare då. :) ha en super bra dag!!


I-GOT-IT

jag fixade det!! efter mycket om och men och fix hit och dit, så funkar mitt program mellan mobil-dator igen, :) jippi!
dock till min sorg insåg jag då att ja hade inte så mkt bilder på telefonen, :S endast några (helkassa) bilder från min utgång med Anna och Malin. ahhaha. men, ja visar dom iaf, ;)


Anna, ♥

hahahhaa, Malin ♥

Vi träffade på Fanny på bryggan med, :)

jag var ju tvungen att fula mig med, x) OMG., men bjuder på den, ;)

hahahahahha, snyggingar!!!!

hotties, ;)

love you guys. ♥


hahaha. det var det det.. nu ska ja kika lite i vad ja ska börja läsa för bok, :)


OH

hejsan, :)

usch vilka långa dagar det blir nu för tiden. galet. jag orkar ingenting mer känns det som. när ja kommer hem vill ja bara ligga och dega framför tv/film eller en bok. bara ta det lugnt.
men jag gillar det, det blir många timmar. och många timmar=mycket pengar. och det gillar vi starkt!

jag ska trixa lite med mitt mobil-dator program nu. hörs sen, :)


TUESDAY

gooodmorgon!

okej, den är inte så god. för jag är trött, vill bara sova.. jag har ont i ryggen och det är kallt. men jag är uppe och färdigfixad.. har matat och kissat Nellie, ätit frukost, duschat, smiinkat mig, fixat håret, klätt på mig och nu är ja snart redo att kila. men vill inte ut i kylan för fort..
det är kallt idag tydligen, :/

idag jobbar ja som sagt "bara" lunch, men de ska bli skönt att vara hemma till middag med familjen, ta det lugnt och sova i tid..
dock så är ja sugen på en fika efter jobbet. undrar om någon är sugen, kanske finns någon på stan? =P

mitt program mellan dator och mobil ville inte funka nu heller, men ja fixar det när ja kommer hem. (idag har jag ju tid för sånt!) så får ni se lite bilder med, :)

vi hörs när ja kommer hem pluttisar, :)


OMG-SO-F*CKIN-TIRED

jag är verkligen dödstrött.. helt sjukt.

internet la av ett tag, så ja la mig och läste.. ojojoj. vattnet var inte varmt så snabbt, så NU ska ja in i duschen. men funtar på att hoppa i sängen direkt efter det. behöver några timmars sömn känner jag.
jobbade mycket idag, och börjar tidigare (halv 11,) imorgon. så ja, jag behöver sova..

visar er skorna och så imorgon, :) kanske tillochmed hittar något nytt att shoppa imorn? :)
sov gott sötnosar, så hörs vi imorgon bitti!


LONG-MONDAY

hejsan hoppsan kära vänner!

nu är jag hemma efter en lång dag i Uppsala.
jobbade först 11.30 - 15.00 sedan mellan 17.50 till 20.30. ojojoj.
hann precis med tåget som gick hem 20.43 (fick dock springa sista biten) men det var bra, för då kunde Adde plocka upp mig i knivsta,. och det är naajs.

mellan passen idag strosade jag runt på stan. först själv i 1 timme sen resterande tid med Eve och Jaquline. det var najs. hittade dock inte någon najs party outfit inför födelsedagen.. =/
men, jag hittade ett par AS snygga skor på Din Sko. rea dessutom, me like!!

tänkte visa dom för er sen, :)
nu sitter jag och väntar på att Adde och Janne ska bli klara i garaget, dom fixar till varmvattnet som slutat funka (IGEN?) så ja kan få hoppa in i duschen, :)
imorgon jobbar jag bara lunch, så det ska bli as skönt att få en tidig kväll hemma. :)

vi hörs sen med lite bilder, :)


NEW-WEEK

godmorgon!

sorry att det inte blev mer skrivande igår.. sov och degade rätt mycket. ah i stort sett hela dagen. haha. mådde väl som ja förtjänade. =P
nu är det en ny vecka, och jag ska iväg mot jobbet om en stund. jobbar dubbelt idag med. vilket innebär jobb-shopping-jobb. usch, ja kommer vara helt slut när ja kommer hem, :/
men, de är pengar. och med tanke på lönen ja fick denna månad, så behöver ja pengar.. =/

usch, det blir snålt denna månad. ja visst, ja klarar av räkningarna och lite till, det är väl huvudsaken, men ändå. hade varit kul med pengar, att kunna shoppa idag, (hade ju tänk hitta en outfit inför min födelsedag?) men men, blir någonting på rean isf.  dock brukar jag och Eve vara bra på att shoppa på rean.

iaf, nu blir det frukost, en promenad med Nellie. sen jobbet. kanske hörs innan ja drar...


OH-WHAT-A-NIGHT

det där med "hör av mig imorgon bitti" var väl lite och ta i kanske.
med tanke på att ja legat och sovit i omgångar så näääh. inte orkat blogga, inte orkat datorn alls.

ja, det vart väl en hel del dricka igår. först en massa vin hemma hos Anna, och sedan en massa öl nere på bryggan. ojojoj. avslutade med en kopp kaffe hos Anna innan mamma kom och hämtade mig.

jag hade SUPER kul igår. verkligen as roligt. vi träffade på en massa folk, sjöng 2 låtar på kareoke scenen (jag och malin..) drack en massa och pratade en massa. vinglade runt på dansgolvet. ah jag vet inte allt vad vi gjorde. vi var överallt och ingenstans samtidigt.. hahaha.
men kul som satan hade jag. och vi kom överrens om att vi borde göra detta oftare.

tog lite bilder med mobilen, men vet inte riktigt hur dom blev. återstår att se lite senare.
nu ska ja vila lite till (hihi,) och äta massa onyttigt..
hörs sen!


AT-MY-COUSINS-PLACE

hej kära ni!

sitter hemma hos kusin Anna nu med henne och Malin. dricker vin och pratar en massa strunt. har super trevligt.
ska till bryggan sen, får se om det slutar i kareoke?

nu ska vi iaf ner på bryggan och köra gärnet!!!
jag har as trevligt!

hör av mig imorn bitti.



GREAT-MUSIC

Hejsan igen bloggen!

nu är jag hemkommen från jobbet. blev några timmar iaf. skönt! cash =)
blev lite väntan hit och dit mellan bussar och tåg, kallt men det gick.. läste lite bok.

nu tänkte jag iaf presentera ett kanon bra band jag fått nys om.
det var så att pappa ringde mig igår och frågade mig "har du hört The Baseballs?" mitt svar var bara "eh...nej?" han bad mig kolla upp de när ja kunde.. och eftersom ja hade 10 minuter på mig tills tåget gick, så satte jag mig med mobilen och surfade. och det visade sig att pappa hade rätt..

dom var suveränt bra! riktigt stört sköna! as coola killar.
dom är ett cover band (typ...)
dom har tagit "nya" låtar (typ sånna låtar som spelats sönder i radio) och gjort om. men det är en ny genre. typ rockabilly. eller ja, lite mer Elvis stuk på låtarna. AS BRA!!! =)

här får ni lite videos på THE BASEBALLS ! :)















kanske inte allas musik smak, men ja gillar det. rå härligt!


WORK-WORK-WORK

hej bloggen.

hinner inte presentera det där bandet för er nu, =P hinner inte heller visa er dagens oufit. mamma ska köra mig till tåget , och nu ska dom iväg så ja får sitta där nere o vänta. hörs när ja slutar!!


FINALLY-AT-HOME-IN-BED

Hejsan kära ni!

nu är jag äntligen hemma..
jobbade idag en massa. först mellan 11.30 - 16.00. sedan mellan 18.00 - 21.00. KANON.
min första kväll och allt gick kalas bra. känner mig riktigt stolt (spec då man fick en massa beröm från chefen). åkte sedan vidare mot alsike och hem till Eve och Adde. drack en god Bacardi Razz drink, lite baileys caramel. umgicks och sa hej då till deras pärla (Evo 7a) som såldes.

mamma hämtade mig och nu ligger ja i sängen och ska sova.
får se om ja kan sova ikväll.. Adde är på fifa- (men mest alkohol?) kväll i väsby med grabbarna. dom var en aning rund under fötterna när dom ringde, =P sötnosar!

jobbar imorgon igen från 12.00 och fram till typ 14.00/15.00. najs.

CASH IS KING!

nej, nu ska ja försöka få i mig en dos sömn.. måste dessutom vila mina ögon.. Eve och Addes katter irriterar dom.. haha.

imorgon (innan jobbet om ja hinner) så ska ja presentera er för ett nytt favvo band, :) ett band som mina kära far ringde och tipsade mig om idag, :)

sov gott!


vilken himla...

0-70020b6b8b555aa5683dbfb72621664c.png

Kolla varifrån!

vilken himla snygg work outfit va? ;-) nu har jag iaf slutat. Ska hem till eve en sväng och busa :) hörs sen! Xoxo /sandra


PIC'S-OF-TODAY

här kommer lite pics på mig idag..


love this oufit.. the shiney leggins, and the black and white is lovely together

todays face-look. black and GREAT

curley curley hair

blurry and lovely!


 


DUBBEL-PASS-IDAG

Godmorgon sötnosar. :)

efter några timmars sömn så har jag vaknat nu. igår såg vi på American Pie - The Book Of LOVE. den var as bra! haha. skit rolig..
sen somnade jag direkt efter. hihi (a)

idag har ja 2 pass att jobba. först mellan 11.30 till typ 14.00-15.00 :P
sedan vet ja inte om ja åker hem eller är på stan, sen jobbar jag mellan 18.00 till typ 20-30 någonting :P

får se hur jag ska orka detta.. sov ganska dåligt inatt, vaknade mycket. usch. vet inte om jag blir kvar på stan med syster mellan passen, eller om jag åker hem. finns ingenting att göra på stan om man inte har pengar, men blir lite stressigt att åka hem också.. uscha.. så, ja får se.

nu ska ja göra mig iordning. kanske hinner skicka upp någon bild, annars mmsar ja sen, :)
vi hörs senare,!


BACK-ON-TRACK

Heej kära blogg!

jag är tillbaka.. mitt internet funkar lite halvt sådär.. ska testa det ett tag till , annars lämna in det igen.. =P men, jag är hemma igen, och jag kan använda datorn! JIPPI =)

veckan med Texas gick kanon bra. han är världens lugnaste hund :) sötnosen!

iaf, jag är tillbaka, men nu ska vi kika film. sitter och väljer nu. :)

men, jag hör av mig imorgon bitti :)
LOVE YOU GUYS! :)


LILLKYRKA

God afton kära vänner.

ledsen att ja inte skrivit något.. min mobila internet vill inte fungera i mer än 1 minut, sedan lägger det av. ska in på 3 imorgon och lämna in det..
vi är som sagt ute i Enköping / Lillkyrka och mår toppen!

ikvll blir det bara mys framför tvn med Pirates of the Caribbean 2, igår såg vi ettan och imorgon blir det trean. :)

jag hör av mig när ja kan, :)

PUSSSS

FLYTTA-BORT-I-NÅGRA-DAGAR

som sagt så ska inte jag bo hemma i början av denna vecka.. Söndag, måndag, tisdag och onsdag ska vi bo i Enköping.. eller ja, Lillkyrka närmare bestämt.. typ 10 (med bil) utanför enköping, :P
vi ska vara hundvakt till vår älsklings hund Texas.

han har inga ögon, odm har blivit bort opererade av olika anledningar.. jag lärde känna Texas med ett öga, men på min student förra året (känns helt sjukt btw, tiden har gått fort) så hände det en olycka med det sista ögat, och det fick också åka..
men, han är precis som vanligt förutom att han inte ser. världens mysigaste vovve!

om ni vill läsa hans historia och hans liv så har han en blogg. :) läs den HÄR!
den är riktigt underhållande, ;) haha.

så jag kommer pendla med buss dessa dagar.. känns spännande om jag hittar? :S haha. läskigt. men det ska väl gå bra hoppas jag.

så, nu måste jag packa inför trippen. vi åker vid halv 8 imorgon bitti nämligen, =P
hörs sen. :)

bjuder på en bild på Texas från hans blogg, :)



det ser ju bara ut som att han blundar. charmtroll <3

 


SYMPATHY-HANGOVER-?

godmorgon skulle jag vilja säga.. men, nej.. jag har ju faktiskt varit vaken länge..

vaknade när min älskling kom innanför dörren vid halv 11. han berättade vad klockan var, och jag dog.. pussade på honom, la mig under täcket och sa godnatt. va fan, ja jobbade ju inatt liksom.
men, jag kunde ju såklart inte somna om.. somnade liiite i kanske 5 min, men sov inte djupt..
så, det var bara gå upp.

sedan åkte jag med till Märsta / Ekilla där det var innebandy match. grabbarna vann med 9-3 och spelade riktigt snyggt och bra idag. ! =)

sedan har vi bara legat hemma. ätit mat också, :P

men det värsta av allt, är att jag frågade seriöst mig själv "vad faaan drack jag igår??" sen insåg jag, att jag var inte 'ut på krogen' utan jag jobbade på krogen.. men jag kände mig så jäävla bakis. mådde verkligen skit. var seg, hade ont i huvudet och hela kroppen. precis som om jag varit ute och dansat och druckit..
mamma kom underfund med att jag var nog sympati bakis med alla jag träffade på igår.. haha, det kan nog fan stämma, om man nu kan vara det.?!

ikväll blir det bara film och mys, varken jag eller babe orkar med något alls i stortsett..
och sen måste vi packa med.. imorgon flyttar vi bort för en vecka, sen kommer vi hem igen, :) haha.
vi ska nämligen vara hundvakt till Texas då hans familj åker till Åre på skidsemester (NEJ JAG ÄR INTE ALLS AVUNDSJUK!!!) och eftersom Texas inte har några ögon så kan vi inte ha honom här hemma.. han hittar ju så bra hemma hos sig själv nu, :)

nej, nu ska jag forts pumpa musik i mina hörlurar, :)
favooriten just nu... Ke$ha - TiK ToK



att det är en as skön video också gör ju det bara bättre =)

vi hörs senare darlings! <3


LONELY

kan inte sova.. min älskling är bortrest och jag ligger i vår säng med vårt stora täcke ensam.. usch. det är tungt. tycker synd om mig själv.. tur att han bara blir borta i natt.. usch..

sov gott hörrni! hörs imorn


AND-OFF-WE-GO

nu kilar jag iväg.. hörs kanske sen, inatt, typ..
have a nice evening!!


B & W

Tjolahopp! =)

här sitter jag i min ensamhet och diggar till en massa skän musik. just nu Kid Rock :) love it!
jag var med Eve på IKEA.. och jag måste säga, det kändes skönt att vara uppe på fötter igen, :) nu är jag snart helt fit for fight igen, ;)

jag åkte även med henne ut och kikade på huset deras.. riktigt fint måste ja säga.. men, nu måste ja ju ta körtkort för att kunna ta mig till henne.. :S typ.. hahaha
ska partajja lite mer nu, ;) hörs sen

tänkte showa lite dagens / kvällens outfit också, ;)


trashy pic

tonight´s black and white.. so, we do black and white, ;)

känner mig inte riktigt sådär jääätte pigg.. ska nog fixa till makeupen lite, ;)


Jaha, det var det... hörs sen, :)

 


ME-A-JUNKEY?

Godmorgon världen.
ja, klockan är jätte mycket, I KNOW! men till mitt försvar har ja redan varit uppe en gång idag.

var ner till läkaren igen.. tog en massa prover, igen. var huuur lång kö som helst. sedan fick ja ta proverna, sen mera vänta. sedan kom ja in till läkaren.. men hon hade inte fått svaren än.. så satt och pratade lite, sedan vart de mer väntan på att få ta ÄNNU fler prover..

seriöst, jag ser totalt sönder knarkad ut.. inga fler stickhål i mina armhål nu!!!
och jag som hatar nålar.. ni kan ju tänka er vilken panik ja fått hela tiden när dom berättar att "nu ska vi ta mer prover" usch..
det värsta av allt, är att på mig verkar dom ju alltid misslyckas med. varenda gång dom tagit blodprov på mig (och detta gäller alltså inte bara denna gång, utan jämt) så blir det n¨got litet fel, så jag får gigantiska blåmärken och så.. det ser ju ÄNNU värre ut.. buä!


såg att min nya(ste) header kommit upp nu.. (det tog typ 2 dagar? :S) men iaf. vad tycker ni?? :) det är ju då bilder från "plåtningen" jag var på där efter nyår.. i like it.!

ikväll är det Black and White och 150-dagars på KC.. ska ju du jobba som fotograf ikväll egentligen . vet inte riktigt, känns ju inte okej eftersom ja varit hemma denna vecka. men får se. eftersom ja provjobbar ikväll och får efter det veta om ja får jobbet, så känns det ju bättre att åka dit, jobba lite, sen åka hem om ja inte pallar det..
men, vi får se hur ja gör..

det blir nog kanske en sväng till IKEA med Eve. hon ska köpa kartonger, :P ahaha. (dom ska flytta) vilket jag btw inte grattat för här. jag är så HIMLA glad för deras skull, dom fick drömhuset, :) underbart vännen!
så, åker nog med henne en sväng. men det kan vara bra, för då känner jag hur det är att vara "uppe och gå" vilket innebär att ja känner om ja klarar av att jobba inatt..

nu ska ja iaf göra mig iordning.. dags att bli lite fräsch. :)
hörs sen!! :)


DIAGNOS

var hos läkaren idag.. mammsen körde ner mig. ringde imorse och fick en til 09.15..
dom vet inte riktigt vad det är. tog en massa prover, värdena är tydligen lite höjda, men inget farligt än så länge.. så, jag ska tillbaka kl 09.00 på fredag morgon för att ta nya prover.. för om det är blindtarmen så kanske man hinner se det då.

känns ju alltid bra när en läkare säger "det är inget fel på dig, allt ser normalt ut.. men så du vet, om du får mer feber eller mer smärta, åk in akut" verkligen, SUPER kul att höra..
usch

iaf, så så är läget om ja inte bloggar så mycket. mår inte alls bra. har konstant ont och försöker sova så mycket som möjligt eftersom då känner ja inte smärtan.. hah!

ha en bra kväll..


btw, önskar vi får en lägenhet snart!

GONE-SICK

förlåt att ja inte skrev på hela dagen igår, eller idag..
något är fel. något i min mage.. ja fattar inte vad.

det gör så jäääävla ont. så ja får feber av smärtan, mår illa av den, kan inte jobba.. mår helt enkelt skit. usch. jag vet inte vart jag ska ta vägen..
blir nog att riinga farbror doktorn imorn så får han bestämma hur ja ska göra..

får de när ja skriver igen. ha det bra alla där ute!


shit vad...

0-7895fd8dcb9ed2a88ca592099eacbe3c.png

Kolla varifrån!

shit vad klockan sprang iväg. Så kan det gå när man tittar på 90210 :) vi hörs imorn, men här är en bild på sängen. Syns inte så bra, jag vet. Men iaf :) xoxo sandra


VÅRT-NYA-TILLSKOTT-I-RUMMET

hihi, ja vi köpte ju ett sådär stort täcke på IKEA idag.. så nu fick jag nå ryck och ville packa upp det ur sin lilla rulle och fixa det till sängen. haha det är SUPER stort.. större än sängen! (a) haha.
men nu kanske vi inte slåss om det längre på nätterna! =)

så nu blev det väldigt svart och mörkt i denna area av rummet. totally our style!
svart täcke, svart lakan och svarta kuddar!
nu önskar jag bara att det var sånna där sköna sammets lakan och så vi hade. men Adde är så skeptisk till detta, så jag skippar väl det så länge.. men någon gång ska ja köpa de, då ska han få känna hur skönt det är!

ikväll blir det tidigt tror ja, trots att ja är ledig imorn. har så ont i magen så ärligt talat vet ja inte vad jag ska göra.. helt sjukt. =(
tror det handlar om en blandning av dåliga saker.. exempel vis oron kring jobbet och skit. dålig matvana, dåligt med sömn och en del sånna saker. det är nog det som spökar i magen. har riktigt jävla ont, och mår illa till och från. inte okej!

nu ska jag kika lite bloggar och så, skriver godnatt senare, för tror ändå ja hinner med det innan ja somnar, :)







Haha, känner mig helt störd just nu, men sån är ja, bjuder på mig själv, ;) haha
njut! detta är när jag packade upp täcket. tro mig, det är verkligen gigantiskt! hahahaha. visar senare resultatet med det svarta på :)


EASY-SUNDAY

godmorgon var jag på väg att säga, men det känns ju som så?

men nej, jag vaknade faktiskt rätt tidigt.. dock var det en lugn, riktigt lugn, dag idag. vi slöade i Häggis rum, käkade frukost, slöade lite till.. sköönt!
sedan for vi till IKEA alla 4, (dvs jag, Adde, Matilda och Häggis). jag och Adde shoppade som tokar. fick med oss allt vi ville hem, utom den där rosa dataväskan jag ville ha.. men Adde lovade mig den när lönen kommer, :) bra! hihi.

vi köpte oss ett stort mysigt dubbeltäcke. häörligt. nu kommer jag sova som en gud inatt.. kommer dessutom sova ännu bättre eftersom ja får sova hur länge ja vill imorn. är nämligen ledig. såklart skulle ja ju behöva jobba, för pengarna, men måste säga, just imorgon kommer det blir skönt att sova. och det behövs!

mamma, janne och emelie har hyrt film ikväll, så vi ska slå oss ner med dom en sväng. :)
hörs sen sötnosar! och btw, hur var er helg??


nu är...

7f11dc8eb546359f526c0672d06e37f0.png

Kolla varifrån!

nu är jag hemma hos häggis med grabbarna grus som spelar fifa. 4 timmars fotograferande men nu är jag hemma i lugn och ro. Hörs imorn. Puss och godnatt<3


KC håller...

7d9fdb640eec222cd840410e39847102.png

Kolla varifrån!

KC håller jag hus på nu. Jobbar som sagt inatt. Hör av mig när jag slutat <3


hej :)...

-aae052befbb45941faf2c1d76b00d1b.png

Kolla varifrån!

hej :) nu är första matchen avklarad, på väg till uppsala för den andra nu :) hörs sen! Xoxo sandra


A-BUSY-DAY

Godmorgon lovers! sovit gott?

det har jag, ända tills jag vakande.. kunde inte somna om, men visste att ja egentligen behövde sova, så jag försökte somna.. men det gick inte. så har legat i sängen nu och tittat 90210 i typ 2 timmar. najs!

nu ska jag upp, äta frukost, ta en låång härlig dusch, sen börja göra mig redo för kvällen. kommer ju inte åka hem något mer när ja väl sticker sen vid halv 2, så får se till att ha med mig allt som kan tänkas behövas ikväll!

så, nu ska ja bara äta och duscha så kommer ja tillbaka sen, :)


HOME-AND-SOON-ASLEEP----MABY?

Hejsan sötnosar!

vi åkte smo sagt iväg till Janina och Blondie en stund. jätte mysig liten lägenhet dom flyttat in i. eller ja, den var ju inte så liten, men ah ni fattar? den var fin iaf! glad för deras skull med att dom ska få hela omrenoverad, :) Grattis till det!

nu är jag hemma, och fryser typ ihjäl. det är så himla kallt ute.. just därför funderar jag på att antingen hoppa ner under täcket och kika lite 90210, eller bara gå och lägga mig? men ja vet ju innerst inne att ja kommer inte kunna somna, så lika bra slå på en serie och kanske somna till den. eller åtminstånde bli tröttare.. blir nog så.

imorgon blir en händelserik dag..
först ska vi till väsby och umgås med Häggis och Matilda! skojskoj. sedan blir det märsta/ekilla då Häggis har match.. sedan vidare mot uppsala/allianshallen där Adde och Häggis har match.
sedan kör dom mig mot märsta då jag ska provjobba mellan 23.00 - 03.00. håll tummarna för mig!
vid halv 3  tiden kommer grabbarna grus (Adde och Häggis) till märsta/garage och möter alltså upp mig när jag slutat. så tar vi oss med nattbussar hit och dit så vi tillslut ska hamna hemma hos Häggis. (så är iaf planen, men får se hur det går med tanke på att grabbarna ska dricka öl och spela fifa hela kvällen!)

iaf, så blir det en lång dag.. så jag ska se till att sova rejält inatt! kommer nog inte kunna blogga så mycket, men lovar att mmsa er under dagen :) så ni vet vad jag sysslar med.

nu ska jag nog krypa ner.. som sagt, blir en del att göra imorn.
sov gott sötnosar! så hörs vi när ja vaknat!




UT-PÅ-ÄVENTYR

godkväll!!

nu ska jag och Adde iväg ut en sväng.. vi ska ner till knivsta, till Janina och Blondie närmare bestämt. vi ska se hur dom bor nu när dom flyttat tillbaka till knivsta, :) hihi.
skoj, var länge sedan man såg dom, då bodde dom kvar i märsta,. straxt innan jul någon gång.

och vem vet, vi kanske gillar lägenheten och hamnar där vi också x) hihi.

hörs sen!


BUTTERFLY-FLY-AWAY

Hejsan sötnosar. hur har ni det?

jag vet, jag skrev inte när jag kom hem, la bara upp det där inlägget om testet. vi käkade mat, sen fick vi främmande. så, nu kan jag sätta mig ner i lugn och ro.

idag var en riktigt hektisk dag. vi hade mycket folk, heela dagen. den första "riktiga" dagen sedan långt innan jul. det var vi inte beredda på, men det gick bra.. lite jobbigt att vi bara var 2 som jobbade i servisen (men det berodde ju också på att vi trodde det skulle vara lugnt) men allt gick så bra så. sedan tog det ett tag för mig att duka upp för kvälls serveringen, var själv då, och allt fanns inte rent. men det gick bra tillslut.

begav mig hemmåt, men då var såklart mitt tåg inställt. så fick sitta på stationen och trängas med folk i en timme typ. för det andra tåget sen var ju såklart försenat.. suck. men träffade på Madde, så det var skoj, :)

nu sitter ja här och lyssnar på söta Miley Cyrus. hennes "Butterfly fly away" från hannah montana the movie är så himla fin :) handlar om kärleken mellan dotter och pappa. riktigt vacker. här får ni den, :)



nu ska ja försöka fixa en header.. om jag orkar. annars tar ja en dusch :) haha.
hörs sen!


TEST

tjolahopp!

gjorde nyss ett test.. "Vem i sex and the city är du?"  och du kan hitta testet HÄR om du vill kolla själv, :) jag blev såklart min egna favorit Carrie Bradshaw, :) dock var motiveringen lite knepig..



visst, sko tokig som satan är jag.. men jag har ju hittat räätt i relationen? :)
iaf, det var skoj. testa nu du!


FRIDAY!

och jag kunde inte vara lyckligare..
ska iväg och jobba nu, blev lite försenad nu på morgonen så hinner inte skriva så mycket.. :/
filmen igår var bra, men inte alls så bra som jag trodde.. men riktigt bra! men, boken är (som alltid?) bäst.

skulle vilja säga att "åh sista dagen att jobba denna vecka, skööönt" men det är ju inte sista dagen. ska ju jobba imorgon natt med. haha. jaja, jag berättar mer om det sen, :)

nu ska ja visa er dagens outfit, sen drar jag =)

ha en bra dag!


ett helt vanligt svart linne... (på grund av att ja ändå byter om till en svart Spendrups tshirt sen så orkar man inte alltid klä upp sig för jiobbet)

ljusblåa jeans, "trasiga" från rean på gina


I'M-LOOKING-FORWARD-TO-THIS-MOVIE

nej, detta blir nog KANSKE mitt sista inlägg för dagen .
vi ska krypa ner i sängen nu, men en film jag (vi) velat sett såå länge. filmen heter Johnny Got His Gun.
jag vet inte riktigt i vilken ordning detta är, men det finns en bok, en film och en sång om detta.. sången är One av Metallica som ni säkert många hört.. (en av de bästa låtar genom tiderna!)

jag har för mig att storyn är verklighetsbaserad också..

handlar om en kille som går ut i andravärldskriget. är med i ett bomb attentat, får allt bortsprängt. han har inga armar, inga ben, inget ansikte.. han kan inte prata, inte se, och hör ingenting.. och detta är hans story.. jag kan itne förklara hur man har fått reda på allt, för då förstör jag slutet för er som vill se filmen eller läsa boken.

jag har nämligen läst boken, och de är en av de bästa böcker jag någonsin läst. helt otroligt gripande berättelse. jag var helt fast under hela boken. den var galet bra!

så, nu ska jag (ÄNTLIGEN!) se filmen, och sedan får vi se om jag somnar eller skriver.
annars hörs vi imorgon innan jobbet babes, :)





natti natt, :)


GORGEOUS-GIRLS-AT-THE-VICTORIA-SECRET-FASHION-SHOW

OMG! satt just och tittade på Victoria Secret fashion show.. och gud vad jag älskar dessa underbara brudar! alla är så snygga, helt sjukt snygga! och kläderna (eller vad man ska kalla dom) deras outfits.. helt crazy..

man vill ju nästan börja gymma right away för att få bli bara en liiiiten del så snygga som dom!
Någon som håller med mig? det tror jag.. inte konstigt att killarna hänger framför tvn ikväll ;)


TODAYS-WORK-AND-OTHER-SHIT

Hejsan hoppsan ute i kalla sverige, :)
har ni alla haft en bra dag??

min var helt okej faktiskt, åkte till jobbet smidigt och smärtfritt.. jobbade på fram till kl 3. var lugnt och inte alls mycket folk. rätt skumt folk idag, men det är alltid kul! haha.
sedan promenerade jag på stan. letade efter en helsvart tshirt till lördag (då jag ska provjobba) helt sjukt att man inte äger en enda helsvart tshirt.. hahaha
men iaf, så hittade jag en. hittade även en helsvart bh på H&M som satt bra. så jag slog till. inte ofta det händer liksom.. haha, så det var värt det.

träffade sedan min älskade vän Kajsa. så gick och tog en fika med henne. händer ju inte allt för ofta att man ses sen studenten, så det var ritkigt trevligt. saknar den bruden så fruktansvärt.. hon var den som alltid gjorde mina dagar förut. men ah, det får vi se till att ändra på. (att ses mer alltså)

nu är jag hemma, ska ta lite käk och sedan slå mig ner framför en film., :)
vi hörs sen babes, :)


OUTFIT-AND-LOOK

i'm back.. haha.
nej men Sandra och Alwa är på väg, dom blev lite sena, så jag är fortf kvar hemma..
därför tänkte ja passa på att visa todays look. :)


original blue jeans.

a pink T with shoes

the hair held up high

hah! like a ghost



UPPE-MED-TUPPEN

ojojoj, det blev inget inlägg igår, förlåt för det..
men alltså, jag skulle ju sitta uppe ett tag, kika på 90210, blogga lite mer, och ah, sånt allmänt.. men, så ringde fia och jag blev tvungen att jobba idag (av skäl jag inte ger ut här) så, jag slänge mig i säng för att försöka somna direkt.. vilket var sjukt jobbigt eftersom ja var så pigg... men ah,
så låg det till, och nu är jag vaken suuuper tidigt för att åka och jobba..

åker med mamma och några vänner till henne, dom ska in till IKEA, så åker med dom dit, och tar sen bussen ner på stan. så slipper ja gå ner tiill tåget här iaf. lite mindre kyla! (Y)

iaf, jag hör av mig när jag slutat.. men här kommer bilderna jag skulle visa igår, :)
ha en super bra dag!!



sa ju att ja hade damp igår?



ja hade iaf kul med mig själv framför datorn.. ja roade mig ju iaf? x) hihi




SÅ-UTTRÅKAD-VAR-JAG

ojojoj, jag hade så tråkigt, att jag ställde mig vid all min packning sen jul/nyår.. packade upp allt, la in allt i garderob/tvätten. och la allt på sin plats.. städade rent min lilla hörna som för några minuter sedan var FULL med kläder. vilket liv jag har.. HA!

vad ska hända om jag får tråkigt imorgon? kommer jag att städa min garderob? HAHA NEJ! det kommer ju aldrig hända x) haha. möjligtvis när jag flyttar sen, men ah. då är jag ju illa tvungen. hahaha.
det skulle säkert vara kul att riva ut allt, men sen då.. då ska ju allt in igen. nej verkligen inte min grej.. fattar inte hur Adde orkade när han gjorde det för några veckor sen.. killar alltså!


btw, snart kommer ett litet bild-inlägg.. fick lite damp med kameran och blev kamera kåt.. hahha. vart härliga svart-vita (och egentligen as löjliga) bilder. men aah, det kan väl va kul?? haha

här kommer också dagens outfit.. så hörs vi sen!


svarta lack leggins och min svart-vit randiga tröja..

som sagt.. älskar denna tröja.. rea på h&m  LOVE IT


JUST-ANOTHER-DAY

godkväll fina blogg..

jag är såååå uttråkad. detta blev bara en vanlig dag, en dag som ingen annan.
vaknade, frukost, datorn, fika, datorn, prommis med vovven, datorn.. snart blir det en dusch så är det precis som vilken dag som helst. suck..

fick erbjudande om utgång i stan ikväll. (sthlm alltså, alla häromkring säger stan till uppsala^^) men då kom ju det problemet att, hur fasiken ska jag ta mig hem? visst, från uppsala går det ju iaf på veckorna.. helgen är okej, men man kan ju alltid lösa det på veckorna med. i värsta fall tar man en taxi.. men hallå, från stan då?? det blir inte lätt.. pendeln går bara till märsta, och regionaltåget går bara fram till typ 00.11 =/

så, jag fick tacka nej till det erbjudandet med.. suck.
jag hoppas verkligen vi hittar en lägenhet snart. och blir det i väsby, så är det ju kanon najs.. blir närmare till stan, vilket innebär mkt mer trevliga fika med vänner och mer shopping. (eftersom sthlm erjbuder MYCKET mer än uppsala)
det innebär också att ja utan problem kan ta mig lätt till Uppsala och jobbet om dagarna, (så länge jag jobbar kvar där) och det blir också betydligt mkt lättare att ta sig hem efter jobb på helgerna, (om jag nu får det jobbet som jag ska provjobba för på lördag)

alltså, en lägenhet i väsby skulle passa mig perfekt just nu! skulle göra allt betydligt enklare..
dessutom , skulle jag inte sitta hemma och ha tråkigt en kväll som denna om Adde är på träning.. haha. nej gud, nu började jag nästan drömma mig bort i "storstadslivet" hahahaha x)
(ja jag vet att väsby inte är en storstad, men hallå, gemför med knivsta?!) hihi.

nu tror jag att jag ska slå igång lite 90210.. hihi.
hörs senare pinglor!!


Hahahha, jag är så mobbad. shit vad tråkigt ja har ikväll!!


PARTY-ON-THE-DANCEFLOOR

Hejsan igen..

hur var eran dag idag? min har hittils varit väldigt rolig, och vääääldigt tråkig.

riktigt rolig för att vi fick främmat från Väsby. gamla vänner till hela familjen. (släkt, bgv, ni vet..) så det var ritkigt roligt att träffa dom igen. tråkigt dick att inte äldsta dottern kunde komma med. men iaf, så var det jätte trevligt. :)

sedan har dagen varit tråkig, bara för att.. alltså, ja ville ju göra något. hitta på något riktigt skoj med några polare eller vad som helst. men ingenting hände ju.. skit segt, verkligen ur trist..
så nu sitter jag helt uttråkad i sängen, och ingenting att göra.! fan också..

om Eve hade varit hemma nu, då hade jag tvingat med henne på en utekväll med mig. förmodligen hade hon vägrat, eftersom hon hade jobbat imorgon.. fan, då sprack det med.. ingen som är ledig imorn som vill gå ut med mig?? och dessutom vet något sett att ta sig hem, eller har en sovplats över??? =( vilken skit..

så, förmodligen kommer jag vara bitter hela kvällen. speciellt eftersom den person jag skulle hittat på något med, bara är grinig och inte vill göra annat än ligga i soffan och pilla i naveln.. suck.

vet ni vad jag kan göra?? jag kan göra en ny header, nu har jag ju nytt material eftersom ja plåtades i söndags. naaajs. men sen var det bara det där med fantasin till headern också.. ååh. vill verkligen inte göra något psykist idag, bara göra något galet och kul!!!

tipsa mig? ring mig om ni kommer på något.. please????

ja ja, ska väl inte sitta här och gnälla.. lika bra att försöka göra något..
söka jobb kanske.. eller iaf leta om det finns något..

hörs sen babes!


VACATION-IN-THE-MIDDLE-OF-THE-WEEK

Godmorgon sötnosar..

ledsen att ja inte skrev mer igår.. jag och Adde kollade på en film, sen somnade jag direkt..
vi såg The Punisher. den var riktigt jävla bra. jag gillade den starkt. undrar varför vi inte sett den tidigare.. ha. men men. gillar man action är det verkligen en bra film.. och gillar man banden mellan familjer, så är det verkligen en bra film!
helt klart 5 stjärnor!

så, idag är det en röd dag, vilket innebär att man är ledig. eller ja, de flesta iaf , =P (lider med er stackare som måste jobba när alla andra är lediga...)
men det jiobbiga är, att det är -28 grader ute.. usch och fy..
jag vill verkligen hitta på något idag, men jag vet inte vad.. verkar som att alla tråkiga jävlar bara vill ligga hemma, :/ eller redan har planer.. blä.

jag är skiiiit sugen på ett äventyrsbad.. men det finns inga roliga i närheten. :( så, där sprack det med..
har ni något tips på något roligt en tråkig dag??

hör av er isf.. nu ska jag fika, vi får främmat..


CP-ONT

Hej sötnosar..

det blir ingen outfit bild, försökte verkligen. men man såg ingentiing på bilderna.. alltså av det ja hade på mig typ.. om ni fattar.. det såg bara svart ut.
och jag orkar inte försöka mer.. mitt huvud sprängs snart.. vet inte vad som hände.. mådde bra idag, efter jobbet, under middagen, allt.. sedan nu, slog det till. det dunkar och värker som faaan!

så, jag ska nog ta en huvudvärks tablett, krypa ner under täcket, och sova.. ah faktiskt. vila upp mig i en timme bara..
skriver mer sen, lovar jag!


SO-SO-SAD

usch och fy, jag fick just en chock, ett ledsamt besked.. buhu..
kollade just www.eztv.it och såg att min favorit serie har en break, och inte är tillbaka förrän i mars!!! =(
snyft. nu måste jag hålla mig till något annat än 90210..
tur att jag är ledig i någon dag nu då, kan se allt från början igen..

iaf, HEJ! =)
har ni alla haft en bra dag? min var helt okej.. hade en bra dag på jobbet.. var bara jag och Shawna idag, för det var rätt lugnt. men det gick bra. var lagomt mkt folk tyckte jag =P

efter det begav jag mig mot stationen, fy satan vilken kyla vi har idag.. och jag och Shawna kikade veckans väder i hans IPhone, det ska bli kallare!!! =O usch och fy..
höll på att frysa ihjäl, inte bättre blev det heller av att mitt tåg var försenat, =/
så när jag kom hem fixade vi mat, och jag fick i mig liiite värme iaf.

så, nu funderar jag på att ta en lååång, vaaarm dusch. det skulle min kropp behöva känner jag. bli genom varm, för fryser fortf fast jag är varmare nu.. så, så blir det nog. sedan lägger jag ut bilder på min outfit idag :)

hörs sen!


THE-RING-OF-FIRE

jag springer runt här i rummet och dansar och sjunger med till Johnny Cash. =) är helt galen i snubbens röst.. DET är en människa ja hade velat sett live. och Elvis.

godmorgon förresten, :)

jag ska alldeles straxt åka till jobbet. hade tänkt haft tid till att blogga lite mer, men ja snoozade bort min morgon. medvetet... var så tröttt.
så nu ska vi bege oss mot stan. mamma och Emelie ska med med skruttan till mitt jobb, så får skjuts idag, :) sköönt.

idag körde jag på mitt spets"fodral" igen. men till lacktajts, långt linne under, höga stövlar med klack, uppsatt hår med raggarlugg, och en massa smycken,
jag visar er sen, :) PROMISE!

men nu ska ja kila. :)
ha en bra dag <3


THE-DAY

god afton..

satt och läste runt i lite bloggar, och kikade ner i det högra hörnet på datorn.. shit!
klockan är fan över 12.. jag som skulle försöka sova i tid.. aj då..

iaf, det blev inte så mycket skrivande idag.. ledsen för det.
men nu måste jag sova..

imorgon ska jag jobba som vanligt, sedan kanske umgås med massa härliga vänner, :) LOVE IT! är ju ledig på onsdag.. ;)

men, ja skriver imorgon bitti igen.
love you guys, ;)





Ligger och degar i sängen.. sov gott nu, :)


LYCKLIG-LYCKLIG-LYCKLIG

jag är riktigt glad just nu.. fick ett bra mail. :)

jag ska iväg och provjobba som vimmelfotograf på en krog på lördag natt.
känner mig jätte glad över det. kommer bli skit kul.
bara hoppas det blir bra så ja får jobbet, :)


ville bara skriva av mig min lycka, =)




WII

godkväll gullungar!

haft en bra dag? min var väl, helt okej..
jobbade först, det är väl som det alltid är, =P sedan så åkte jag och Adde till Ekilla för han hade träning.. jag fick umgås med Matilda, :) hihi,

nu sitter jag, Matilda, Adde och Häggis och spelar wii =) SKIIIT kul. hahaha.

ska uppdatera mer sen, lovar..

och Eve, om du läser det här, så går det varken ringa eller smsa dig!!!!
saknar dig babe., <3


BACK-TO-BASIC

godmorgon kära blogg..

idag är det måndag den 4 januari, 2010.. första dagen på jobbet sedan semestern.. usch,
orkar inte åka och jobba, spec inte när alla andra ligger kvar hemma och sover.. =(

imorgon var det fotostund i The Studio i sthlm.. blev mer nöjd denna gång med bilderna, men andra saker som var sämre än sist.. men men, =P

jag ska iväg mot tåget nu, så ja kan inte skriva mer.. bjuder på 1 bild från igår sålänge, så kommer resten sen, :)




I'M-ALIVE

heeej älsklingar!!!

har inte tid att skriva alls mkt, ska iväg med mamma och lillasyster idag. vi ska göra stan. sedan gå på en photoshoot, =) love it!!!

men mmsar er under dagen, men ville bara säga, att nu är ja hemma och fit for fight!! ;)


RSS 2.0