LÅNGPANNA-IDAG

Godmorgon..

först försov jag mig så ja kommer inte hinna blogga så mycket om igår, jag får göra det ikväll när jag kommer hem, :P tyvärr..

idag har jag en långpanna på g.. haha (allas vårat favorit ord) vilket innebär att jag jobbar 11.30 - 18.30 typ. det är ungerfär tider iaf.. usch vad segt. jag orkar verkligen inte :P men men, thats life.
imorgon är jag ledig så det är ju lugnt :)

men, nu måste jag kila iväg.. men vi hörs ikväll när jag kommer hem :)


I-LOVE-MY-LIFE

Shiiit vad bra jag har det när jag tänker efter... :)
jag orkar inte skriva något nu, ska sova,...

men ja bloggar imorgon bitti :)

GODNATT


Slänger upp en bild på Nellie, saknar henn...

foto1168 (MMS)

Slänger upp en bild på Nellie, saknar henne. Saknar att ha hund<3 iaf, nu är jag på väg hem från jobbet. :) tung första dag. Vi hörs om en stund då jag är hemma :) xoxo /sandra


THE-FIRST-DAY-OF-AN-OLD-LIFE

Goodmorgon, :)

det känns riktigt tungt att vara uppe såhär tidigt kan jag säga.. vill ligga och sova. sova hela morgonen sen bara flytta ut mig i solen.. usch :(
jag tittade på vår termometer som sitter i fönstrett vid köket (i skuggan) och den stod på nästan 20 grader!! men det kan väl inte stämma??? 20 grader redan kl halv 9 på morgonen??!! jaja, skönt isf :)

idag jobbar jag halv 11 - ca, 14 tiden.. får se vad som händer då.. antingen åker jag hem, eller så vandrar jag upp till en park i stan till Pauline och Fia.. :) vi får se helt enkelt hur jag mår när jag jobbar klart. =P

eftersom jag inte jobbat på ett tag så är ja en aning nervös, :P känns som ja typ tappat allt helt om hur det fungerar där. men som tur är så jobbar jag ju med underbara människor så det blir nog lugnt.
men jag hoppas verkligen på en lugn dag så jag kan få komma in i rutinerna helt innan stressen kommer =P haha.

nu ska jag bara packa ner bikinin, shorts och ett linne i väskan (kör på leggins och så nu så jag kan jobba i det..) men packar ner resten ifall ja beger mig mot Pauline och Fia sen, då vill ja ligga i bikini och shorts iaf. specielt om vädret fortsätter såhär :) hihi.
älskar solen, värmen.. och allt som kommer med den. underbart!


nej, nu ska jag fixa det sista innan ja måste gå mot bussen.. men jag hör av mig under dagen :)
ha en super dag gott folk :)


bild från valborg.. dags att lägga in lite nyare bilder tror jag ;)



A-RESTART-OF-MY-LIFE

Hejsan hoppsan och god afton :)

nu känns det som att jag är tillbaka på riktigt.. jag har haft en seg bloggperiod, men jag har inte haft lust med mycket.. arbetslös i nästan en månad och inte haft känsla för något mer än dega.. haha.

men, från och med imorgon så börjar jag jobba igen, på Panini igen.. känss roligare då man faktiskt får umgås med folk igen.. på förra jobbet gjorde jag ju inte speciellt mycket, riktigt osocialt. usch.
men nu känns allt bra igen :) så jag tror jag kommer ha mer glädje till att jobba..

nu ska jag hoppa i säng, ville bara skriva lite :) men börjar ju som sagt jobba igen imorn, så nu blire soooova. haha. hoppas alla haft en bra midsommar helg så hörs vi imorgon :)
jag ska berätta om min då :)


Vi spelar flipping cup ute på tomten ;-) x...

foto1177 (MMS)

Vi spelar flipping cup ute på tomten ;-) xoxo /sandra


SHOPPING-DAY

Goodmorgon allesammans :)

Idag är det ännu en perfekt dag med vädret ute, :) så jag hoppas verkligen det håller i sig inför imorgon. härligt med en kanon midsommar :)
idag är hela dagen fullplanerad, eller ja. iaf för Adde. haha.

jag ska ta bussen till statoil i Knivsta nu vid 11 eller vid 12, han ringer när han är på g hem.. då åker vi in till Uppsala.. först en massa bil butiker för Adde skulle köpa en massa saker som behövdes till bilen :P och hämta vissa saker som han hade beställt som har kommit :P
sedan åker vi till gränby där vi ska shoppa lite. Vi ska köpa födelsedagspresent till Mamma som fyller år imorgon, vi ska gå på systemet inför imorgon, vi ska shoppa lite kläder till mig, :) hihi. eller ja, jag vill det. vi får se om jag hittar något där uppe :)

sen direkt när vi kommer hem, så ska Adde åka ut till garaget i Lagga, så jag blir solo hemma ikväll.. funderar på att sätta mig och göra nya naglar. känner att ja vill vara super fin imorgon, så man kan ju fuska lite med försöket iaf ;) haha, det är väl inte fel?

nu är det dags för mig att dunka lite musik, sminka till mig lite, leta fram något att ha på mig, och sedan vänta på att Adde ringer och säger att jag kan åka :)
så vi får se om ja hinner blogga mer eller inte, men vi hörs senare :)

ha en kanon dag allesammans :)


WOOOPSIE

hihi, det gick inte så bra med bloggandet idag (A)

jag låg ute i solen hela dagen, Robin joinade mig när han hade vaknat ur sin "norge-dvala" haha. vi låg och stekte i solen, tog en promenad till Ica, sen kom Adde hem. vi kikade en massa youtube och Robin lånade internet av oss. sedan somnade jag och Adde en stund på soffan, vaknade gjorde mat, Robin kom ner och fixade Addes mohican.. sedan hamnade halva huset här.
vi åt chokladkaka och glass, satt ute och myste i det sista av solen. sedan tittade vi alla på film.

nu har alla gått hem till sig, Adde gått och lagt sig. och här sitter jag..
kan fortf inte sova på kvällen. jag är sjuukt trött, helt tung i hela kroppen, men jag kan inte sova. ligger bara vaken och stirrar. funderar på allt mellan himmel och jord. jobbigt, som faan.

mår lite halvdåligt, så det här blir mitt godnatt inlägg.. orkar itne sitta vid datorn.
jag hör av mig imorgon.! :)


SUNSHINE

Goodmorgon, :)

tänker inte blogga ett sådär jätte långt inlägg.. vill bara skriva lite för att uppdatera oftare..
idag skiner solen igen, himmlen är (än så länge) blå.. så jag tänkte gå ut med filten och lägga mig i gräset. lovely! ska jobba på brännan , måste juh bli brun som faan! haha :)

men, ja uppdaterar under dagen från mms eller datorn om ja går in och gör n¨got :)


jag för 1 år sedan nere på särsta :)


LATE-NIGHTS-IS-MY-THING

Godnatt, (?) kan man skriva så?.. haha.

ikväll blev inte inte mycket liv här hemma.. degande i soffan typ. det mest ansträngade var väl kanske att ja gick ut och satte mig för några cigg med Emelie. haha. alltid trevligt att sitta och tjattra, :)

sitter vaken inatt, igen.. kan inte somna på kvällarna. vet inte varför. men har ändå inga problem på mornarna, vet inte vad det är för fel.. jobbigt iaf..
som igår inatt, när ja väl gick och la mig, då kunde ja inte somna iaf.. tungt..

vet inte riktigt vad jag ska göra.. men, sitter väl framför tvn en stund till, sen lär ja försöka sova..

vi hörs imorgon, jag orkar inte skriva mer nu..
sov gott, :)


Jag för typ 2 veckor sedan, ^^ hittade ingen roligare bild just nu xD


I'M-A-BAD-BAD-PERSON

God afton..

jag känner mig verkligen hemsk, jag skulle börja blogga igen sa jag.. men jag vet inte, känner typ ingen mottivation.. är det någon som ens läser? släng in en kommentar om jag ska forts blogga eller inte.. tack!

tänkte iaf försöka ge mig på ett inlägg nu..
har legat ute i solen hela dagen med mammsen, så orkade inte blogga förut idag.

mamma kom hit vid halv 1 tiden, med Nellie också.. :) hon hade köpt fika, kaffe och cola. så vi myste lite inne först, bjöd ner Emelie en sväng med.
sedan tog vi på oss bikinin och gick ut i solen. låg och stekte, snackade massa skit och busade med Nellie hela dagen. Adde kom hem och joinade oss lite till och från, men satt mest inne framför fotbollen, haha =P

Helgen var helt underbar btw, hade så jääkla roligt :) det kommer lite bilder längre ner i detta inlägg. :)

det känns som att jag är påväg lite upp igen.. får svar från Arlanda om jobb nu i veckan, om inte annat så börjar jag nog på Panini igen typ redan nästa vecka.. det känns väl sådär att gå tillbaka till ett jobb, men jag kommer att fullständigt ÄLSKA att jobba med Pauline igen :) det saknar jag riktigt mycket..

Idag fick jag mitt lönespec hem också.. (eller ja, hem till mamma? :S men syrran öppnade det åt mig) och jag kan säga att jag typ jublade av lycka. helt otroliga siffror var det. jag är riktigt nöjd :)

ikväll blir det bara att ligga framför tvn och ta det super lugnt. känner mig riktigt seg.
vi vart bjudna på middag hos Eve och Adde där vi fick bacon inlindad fläskfilé gryta med ris. och glass till efterrätt.. satan vad trött jag blev efter det.. så ja, soffan blir det. men funderar nästan på att ut och springa av mig lite fett man fått i sig den senaste tiden.. (tror att jag är beroende av chips nämligen...) usch.

nej, nu ska jag bjuda på lite bilder, så hörs vi kanske senare :)


hela gänget i Tallinn.. kan ni se mig? ;)

glad jag ;)

Jag och Björn :) (Addes pappa)

glad Adde ;)

Jag och Adde, :)

Adde och pappsen ;)

Adde och jag i hytten :)

Tina och jag :)

Jag vid båtens bak ;)

Första bilden är det en estlänsk kille som tagit som ja fick från en hemsida :) dom andra bilderna är från Tinas kamera. jag hade bara mobilen med mig, ja ska visa er bilder därifrån med, :) men än så länge får ni nöja er med detta. ha en kanon kväll :)


Mamma och Nellie är på besök. :) vi ligger...

foto1168 (MMS)

Mamma och Nellie är på besök. :) vi ligger ute i solen och myser :) xoxo /sandra


HOME-SWEET-HOME

Hellllu sverige, :D

jag är tillbaka och i riktigt fin form. dock, vääldigt sliten. rockabilly kryssning tar verkligen på krafterna, haha.

jag har haft en riktigt bra helg. god mat, god öl, underbart sällskap, härlig musik, sköna människor, relativt bra väder. jaa, allt klaffade helt enkelt.

jag ska lägga in in lite bilder så ska ja visa er senare, :) var bara tvungen att berätta att a lever, :)
vi hörs senare gullungar :)


Nu sticker vi! Åker på båten vilken minut ...

foto1058 (MMS)

Nu sticker vi! Åker på båten vilken minut som helst nu. Ha en kanon helg alla! Xoxo /sandra


TALLIN TALLIN

och CLASSIC CAR CRUISE PARADE here we come!!!! =)

Nu är allt packat och klart, sminket fixat, raggar luggen och Addes mohican. allt är klart. vi ska bara äta lite så är vi redo.. Björn och Tina kommer och hämtar oss om ett tag, sen beger vi oss ut på äventyr.. shit vad taggad jag är =)

jag hinner inte med att lägga in några bilder just nu, nu är det frulle..
om dom kommer vid 1, så hinner jag kanske efter frukosten..
i vilket fall, så hörs vi sen :)



OKAY-I-WAS-BAD

Goodafton, eller, good-mitt-i-natten :)

Jag var riiiktigt dålig på att komma igång med bloggandet igen. men ja har itne haft insperation.. vem bloggar jag för? vad bloggar jag om? mitt liv? men det händer ingenting roligt i mitt liv nu..
arbetslös och degig.. haha.

men, efter den här helgen ska jag försöka börja om :)
men i helgen åker jag, Adde, hans pappa m, fru till Tallin, så jag kommer inte ha tid (eller råd) att mms-blogga. tyvärr.

så, håll ut lite till (om det finns några som läser?) så hörs vi söndagkväll/måndag :)
om inte jag får tid över imorgon, då lägger ja in lite bilder från mobilen om vad som hänt på senaste, :) här får ni ett smakprov ;)


Robin, Matte och Adde.. lever vi kollektivt eller? ;)


Sitter uppe hos matte, hälften har gått oc...

foto1007 (MMS)

Sitter uppe hos matte, hälften har gått och lagt sig. Jag, johanna och robin sitter kvar med vin och massa nostalgimusik, :) xoxo /sandra


DOING-MY-HAIR-TODAY-?

Hellojsan!

idag har det varit lite utav en slapp/fixar dag. Har slöat framför tvn och fixat här hemma. städat upp, diskat och lite så :) gjort det fint tills Adde kom hem.
Han är fortf inte hemma, har haft en lång dag i guess :)

Eve kommer över så ska vi åka och köpa hårfärg. idag blir det fix fix på håret med ;)
så nu kommer jag (förhoppningsvis) bli skit snygg inför Tallin i helgen =D

så, jag visar er bilder senare, :)
ha en bra dag allesammans ;)


SLOO-DAY

Gooodmorgon vill jag skriva. har nämligen precis vaknat upp efter 3 timmars sömn.. haha.

den här helgen har bara varit allmänt slöig.. det mest ansträngande vi gjort var att åka till Ica och handla.. det var ju nödvändigt.. haha. annars har vi legat och slappat..
igår var det film efter film efter film tills vi var uppe i typ 6 stycken? Robin var med också.. Adrian sov i vagnen här nere hos oss :)

Idag var ja upp till Robin och tittade på Kopps en sväng, kom ner, la mig i soffan med Adde, då somnade vi båda direkt.. nu vaknade vi, Robin kom ner och ska hjälpa Adde med datorn.
sen blir det middag, film och sova. hahaha.

finns inte så mycket att skriva, så jag avstår från det. vi hörs senare :)


BACK-FROM-MY-GRAVE

Hejsan, godmorgon och välkomna tillbaka xD hahaha

jag börjar bli betydligt friskare.. det är bara den sista skiten som tar fööör lång tid på sig att försvinna.. ledsen för ingen uppdatering, men jag har inte orkat med någon/något..
har legat i feberfrossa hela veckan, uppsvullen hals, ingen röst, konstant hosta och snorig näsa.. it sucks.

men, som sagt nu är jag på bättringsvägen och orkar sitta vid datorn längre tider..

btw, är det bara jag som fullständigt ÄLSKAR att dom visar alla Rocky filmer på 3an om kvällarna??? :) jag är helt tagen.. finns fan inget bättre än det.. det skulle vara Rambo då, haha som det Sylvester Stallone freak man är xD

nej, det blir inte längre än så just nu, ja ska lägga mig ett tag, hostar så det gör ont just nu..
vi hörs sen gullungar :)




Vem fan kom på att man ska grilla när det ...

foto0992 (MMS)

Vem fan kom på att man ska grilla när det blåser storm ute? :p jaja, det där sköter karlarna i huset, ;-) xoxo /sandra


"Jobbat" idag. Eller ja, hängt med Sibel h...

dsc07312 (MMS)

"Jobbat" idag. Eller ja, hängt med Sibel hela dagen. Nice jobb ;-) hade skit kul. Ikväll blir det ängby park en stund för att titta på henne, och oliver såklart :) nu är jag lite friskare så borde komma igång med bloggandet igen :) xoxo /sandra


THE-ALIEN-MAY-BE-BACK-?

Kommer ni ihåg min lilla alien? den jag hade i halsen vet ni?
jag tror nog fan den är på väg tillbaka i mitt liv..

har inte direkt saknat den, men den verkar ha saknat mig. aj då..

blir inge mer blogg, och ledsen att det inte blivit något i helgen. men jag mår skit. febern går upp och ner. halsen växer och blir bara större, eller ja, "min" alien utvecklas..
imorgon bitti ringer jag vårdcentralen, kollar vad dom säger..
sedan ska jag sova.. sova, sova, sova. vila ut mig. sova bort min alien? haha.

nej som sagt, får se vad vårdcentralen säger..
hoppas ni alla haft en kanon helg!!!


SAKNAD

Jag fick just ett slag i hjärtat.. en stor sorg bara spred sig över hela mig..
det åkte förbi ett flak utanför jobbet (okej, ALLA flak åker förbi utanför mitt jobb) men det här flaket var speciellt. på deras skylt stod det stort "GK3A".. snacka om att det högg till..

FAN vad jag saknar min klass!!!


en del av min klass, GK3A FOREVER!!! ♥



STUDENTEN

Satt just ute i solen med min lunch och tittade på alla flak som åker förbi här utanför. shit vad glad jag är för allas skull. studenten var den bästa dagen i mitt liv. jag skulle göra om det vilken sekund som helst.

jag får lite ångest av att titta på alla.. jag vill göra om min student helt. ta i år istället typ.
ta det inte fel, min student var underbar, men ändå misslyckad. alltså, inte misslyckad så, det var ju inte direkt något man kunde göra något åt, men hade jag tex tagit i år, tror jag det hade varit mer lyckat..

jag (vi) hade ingen kontakt med större delen av släkten förra året, vilket innebar att ingen kom.. ingn av släktingarna från Göteborg kunde komma för det var ju lite långt och så.. Pappa m, fam kunde inte heller komma.
Addes pappa m,fam var på väg men fick åka akut in till djursjukhuset med Texas då hans andra öga gick sönder.. Mamma och Janne och lillasyster var på väg, men bilen rasade på E4an på vägen in så dom kom de sista 5 minutrarna innan jag skulle hoppa på flaket..
vilket innebär att dom som fanns där när jag sprang ut, var Adde och hans mammas familj.. självklart är jag jätte glad att dom var där, men ändå..

mottagningen hade jag gemensamt med Daniel (halvkusin) och jag hade det super bra. jag och Daniel hade skiit kul lite halv packade sådär, men helt klart skiit kul.
men ändå så var jag inte själv.. alltså, jag hade velat haft min mottagning hemma, på mammas gräsmatta, med all min släkt och mina vänner.

jag ångrar inte studenten, inte alls.. men jag hade lätt gjort om den. så som jag vill ha den, men släkt. min släkt. det vore ju det ultimata..
men, den tiden är förbi, och som sagt, ångrar den inte alls, jag hade så jävla kul!!!


nu ska jag nog sticka ut i solen och kolla på fler studenter. iaf så fort alla ungar gått ut ur omklädningsrummen här på jobbet. hahaha.
hörs sen pluttar, :)


RUMPAAA

Är det bara jag som ÄLSKAR Sean Banans sommarplåga? ;) Skaka Rumpa.. haha.
Den är rå skön och kommer dunkas sönder på krogarna i sommar. det gillar vi!!!




 


ALMOST-LIKE-A-STUDENT-?

Goodmorgon!

solen strålar och jag är ätte glad för dom som ska ta studenten att ni har fint väder. (på min student var ju vädret inte så nice..)
Idag är det studenten i Uppsala och jag hoppas verkligen alla får en kanon dag!! jag ska ut och titta sen om jag får se några flak ;) skoj som fan. Emelie (Grannen) tar ju studenten idag i Uppsala så hoppas ja får se henne :)
Kinell tar studenten i sthlm idag. vi ska på hans mottagning i eftermiddag sedan med dom ut och fira som faaan.
Typ alla (?) känns det som, tar studenten i Östersund idag. Grattis till alla fina vänner som gör det iaf. hoppas ni också har kanon väder idag!!

ett typiskt citat på studentflaken är ju något i stil med "däckar som studenten vaknar arbetslös"..
lite så känner jag mig idag. däckar inte som student, men vaknar arbetslös imorgon iaf..
Jag har ju iof några jobb på g, så det kommer nog inte vara någon fara, men klart som fan det hade varit skönare att ha ett jobb redo. haha. så, ja. jag är nästan som en student idag ;)

Igår hade jag så sjukt ont i huvudet och i ryggen att jag typ däckade flera ggr igårkväll och sedan somnade jag verkligen på direkten när jag väl gick och la mig.. så idag är jag trött som ett as bara för att ja nog vilade ut mig igår.. kanske skulle behöva n¨gra dagars vila? nice som fan skulle det vara..

nu ska ja maila lite cv och grejja.. men vi hörs senare gullungar :)

OUT-IN-THE-SUN

"kära dagbok du är den enda som vet, hur jag känner.." (8)


Sådär, nu är det dags att börja packa ihop :) ja ska sitta ute i solen den sista stunden innan ja slutar tänkte jag :) försöka få mig lite färg iaf. :)
sedan blir det väl hem och städa eller något annat skit tråkigt. haha. men sånt måste ju göras det med, :P

sen ska ja duscha, planera vad ja ska ha på mig imorn.. så allt sånt är klart imorgon efter jobbet, :P

nej, vi hörs sen fina blogg, :) nu ska ja soooola =)


I-MISS-SUMMER-2007

Året vi hängde på Yran som gaaaalna.. shit.
det året på Yran vi hade så jävla kul, då vi skapade nya kontakter och gamla.

jag saknar den sommaren. den bästa sommaren ♥


Simba, jag och Carro. hahaha. ÄLSKART





FACEBOOK

Okej, kolla min facebook. ett nytt album.. "Kanske var vi coolare när vi var små? ♥"
jag hittade lite bilder från vår tid tillsammans flickor. en sommar iaf. 07 tror jag. haha.
småskitar var vi. egentligen inte speciellt små, men med tanke på hur man levde i bgv då. haha.

kolla in bilderna, så behöver ja inte ladda upp alla här :)


HEJ-JAG-ÄR-14-IGEN

Hahaha, shit vad kul jag här för mig själv här i min ensamhet...
jag sitter på youtube och lyssnar på musik som bara ger minnen (hemska och bra) från sommrarna när man var en liten skit.. den sommaren vi var i bgv och hängde med grabbarna från stugun hela tiden. åkte epa och drack öl och var coolast i hela världen!
sommren när vi hade hemma fester och var så jävla coola fast vi inte hade dricka, när krille tog gräsklipparen och puttrade runt, jenny var skit arg och jag, carro och elli bara stog med kameran och var skit ego och fotade oss själva/varandra..
sommaren när vi åkte till stugun skit ofta endast för att sitta och titta på "Not another teen movie" 7000 ggr om dagen, röka på någons balkong och fortf vara skiiit coola.
sommaren när vi gick på yran, bodde 5 tjejer i en liten etta, en toa. en spegel. när vi drack för mycket öl, när killarna från sundsvall sov i en lekpark. när lillen skulle ha in oss i öltälten, när vi satt bakom tivolit och lekte ännu mer coola.
alla sommrar som vi åkte in till östersund, gick omkring, shoppade, hängde i badhusparken och allt åt på kebabhouse, flörtade med grabbar och var sten tuffa..

alla dessa sommrar med mina kära vänner. alla minnen från vår uppväxt ihop. alla sjuka saker vi gjort tillsammans. alla saker vi trodde vi gjorde bra, när vi själva tyckte vi var skiit coola och rå häftiga.

musik kan göra mycket helt enkelt. ge tillbaks minnen från sånt man hade glömt.. musik är bra.

jag saknar er tjejer.. allt skit vi gjorde tillsammans, men det var ändå alltid vi 4. vad hände? tyvärr flyttar man runt hela tiden och man byter liv.. men vi kommer väl ändå alltid vara vi?

tjejer, ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. glöm aldrig det. jag älskar er ♥


Jenny my love ♥


Carro my love ♥


Ellie my love ♥


Jag, Jenny och Ellie ♥


Jag, Carro och Ellie ♥

darlings ♥

Sådär ja, haha. en liten minnestripp här, :)
nu ska ja kika igenom fler bilder.. vill ni se mer från vår galna tid? ;)



NEVER-SAY-IT

Shiiit. Jaden Smith och Justin Bieber har gjort låten till den nya Karate Kid filmen.. låten och videon är ju fan riktigt riktigt bra.. :) Never Say Never heter den, och har fastnat på min hjärna totalt, :)

Justin Bieber har jag aldrig riktigt förstått mig på, han är super duktig, men varför all denna hysteri?
Men Jaden Smith däremot, (som är Will Smith's son!!) är ju bara så jäääävla söt.
sjunger och dansar som en liten gud och charmar mig som faaan!

kolla in videon och säg vad ni tycker :)




 


FRONDA

Här kommer lite musiiik, =)
ingen speciell ordning, bara slumpmässigt, :)















det borde räcka för nu, :)
lyssna, njut och dröm er tillbaka =)



MY-IDOL

Gooodmorgon, :)

hoppas ni alla sovit gott, det har jag! jag sov som en gud inatt :) vet inte riktigt vad som hände, men satan vad gott jag mådde ;)
dock var jag sjuukt trött imorse.. ville verkligen inte åka till jobbet, men plikten kallar så va fan ;) men hade fan inte klagat på att dra på mig bikinin och ligga och sova i solen hela dagen. haha. (a)

kan man annat än älska vädret vi har haft den här veckan?? faaasiken så skönt det har varit.. solen steker och det är riktigt varmt och skönt med. helt underbart. sommaren är här nu helt enkelt :) love it!


jag har suttit och lyssnat på en älskad klassiker hela morgonen :) haha. jag och Robin kom på igår kväll vilken underbar människa detta är, och jag hade helt glömt bort hur mycket jag älskade honom och hans musik. haha. man blir sjukt glad av musiken, alla kan sjunga med och det är bara helt "PARTY" av att lyssna på honom..
blir det partaj hemma i helgen, så kan jag lova att det ska spelas FRONDA ur högtalarna ;)

jajamen, FRONDA är fan min stora idol här i världen. sjuukt musik, men sjuuukt bra,:D haha.
tänk vad man levt livet till alla hans låtar. ja menar, vem i vår ålder har inte festat till "Rullar fram"? hahaha. ingen skulle jag tro faktiskt. klassiker!

jag tänkte slänga upp lite videos här senare, men just nu orkar jag inte det. :) jag gör ett FRONDA inlägg om en liten stund, :) har en massa annat att kolla på nu, :D

hörs sen gullungar, =)


Minnen säger jag bara.. =D



THE-CITY

Jahapp, då är den här dagen nästan över..
snart dags att börja packa ihop mina grejr och ställa iordning allt..
vänta på alla ungar som ska byta om i hundra år, sen kan ja bege mig upp på stan.

ska strosa runt lite en sväng tänkte jag.. kika på lite grejer.. =P
jag ska defenitivt njuta av solen iaf, :)

så, vi hörs senare, :)


MOVIE-TIME

Tjolahopp =)

hoppas alla har en bra dag, och är ute i värmen och blir bruna..
för det kan ju inte jag, jävlar att man måsta jobba alltså..

jag har roat mig idag med film.. Step Up 1, och nu är ju i full gång med Step Up 2. fick ett samtal bara, så ja passade på att blogga lite medans ja ändå pausat filmen :)

egentligen har jag inget roligt att skriva om, ingenting speciellt har hänt så..
det känns rätt dött just nu, :P

jag får helt enkelt återkomma senare med något roligt, :) men nu vet ni att jag lever :)
ut i solen nu gott folk!!


A-GOOD-DAY-?

Godmorgon..
var just på jätte bra humör och skulle skriva om vilken bra dag det här kommer bli, så får jag ett sms..
"första lektionen idag är inställd. /M"
det betyder att jag hade kunnat sova i typ 2 timmar till.. åååh..
kanske ska gå och lägga sig i hängmattan inne i poolen, där är det ju varmt, :P haha

nej, självklart är det skit irriterande, men det förstör ändå inte min dag..
jag vet inte varför, men idag är jag på super bra humör. det är inte direkt någonting speciellt som händer idag, jag har ingenting planerat, men allt känns kanon bra!
solen skiner, jag är glad och jag hoppas bara att dagen går fort så man kan åka hem, :D haha.


igår eftermiddag när ja kom hem (och hade stått ute med Robin och Matte ett tag) så somnade jag. jag gick och la mig i sängen för jag hade en sån sjuk huvudvärk.. usch. Adde sov också, han mådde inge bra.
det blev en sen middag, lite tv. sen sängen.
Adde somnade direkt och snarkade som en gris.. idag är han hemma, usch stackarn han är verkligen riktigt dålig :S
men jag såklart, jag kunde ju inte somna.. låg och stirrade upp i taket i typ 1½ - 2 timmar.. det gick bara inte, jävla skit. så jag är fan riktigt jävla trött idag.. usch.

nej. nu är det dags att vakna till lite, kanske ska gå och köpa mig en kaffe på fågelsången? =P
vi hörs sen iaf :)


THE-LION

Jag vet att filmen är gammal, ja vet att flesta sett den..
men, det kan vara en av de vackraste berättelserna i världen.
därför slänger jag upp videon här nu. titta och njuuut...




8-MÅNADER-♥

Idag är det 8 månader sedan allt hände, men det är fortfarande lika overkligt som då. det känns fortfarande som att det var igår.
Jag mår dåligt över det som hänt , men jag kan inte förstå hur mina kära kusiner, eller farmor mår. det måste vara en miljon gånger värre än för mig.

Du var min bästa vän sedan jag var liten. Du var min idol, mitt allt. Jag avgudade dig.
vad hände? kan vi bara få ett svar, ett avslut..

vi saknar dig så mycket att det gör ont. det gör ont hela tiden. dag ut och dag in.
vi älskar dig. hur kunde något gå så snett?

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. det jag känner går inte att förklara. du är älskad, du är saknad. det är smärta. allt jag kan säga, smärta.. smärta att inte veta något. att bara undra, fundera, tänka.
tänka på allt som kan ha hänt. jag orkar inte det.

Jag älskar dig Bissa.
du var mitt allt som barn. du fanns alltid där för mig. du var den jag gjorde bus med. eller den som inte skvallrade för mina små bus. du var den jag skulle gifta mig med när jag blev stor, du var min dröm.
kan du ge oss några svar. något att gå på? vi vill bara veta. för ovetandet är det värsta, att inte riktigt helt 100 veta om du är borta eller inte..


Jag älskar dig Bissa, jag kommer alltid göra det ♥










SHORT-DAY-?

Godmorgon allesammans, :)
hoppas ni sovit gott! det har jag, :)

jag hade en bra morgon, hade gott om tid på mig, tog det lugnt. myste lite i soffan och mådde allmänt bra. begav mig mot bussen i god tid, :P
dock var bussen försenad i typ 5 minuter så vart lagomt stressad när ja sen satt på bussen. men hann till jobbet i tid iaf. =P

idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut..
de 3 sista lektionerna är inställda, men tydligen så ska skolan utnyttja lokalerna här iaf, fattade inte så mycket. men tydligen så skulle jag få sluta tidigare iaf, :)

jag ska upp på stan en sväng innan jag ska hem också..
gå på guldfynd och lämna in Addes ring.. sedan ska jag gå på apoteket, sen så ska jag till panini och gratta Sami :) han ska få en blomma av mig :D (jag fick ju blommor av han och rebaz när jag fyllde år) haha.

idag blir en ensam dag har jag en känsla av. känns som inte en människa är vaken eller vid datorn, :P hoppas då att dagen flyger förbi snabbt säger jag bara! haha.


hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi sen :)

RSS 2.0