HOOOME

nu är jag hemma. hem ljuva hem :)

ligger i soffan och slö tittar på tv. här hemma var det mycket moln.. plus att hyresvärden håller på och klipper gräset. :P
jag ska dricka lite kaffe med grabbarna nu, :)
jag hör av mig sen, :)


På väg hem, så skönt. Ska ut och lägga mig...

foto0961_ (MMS)

På väg hem, så skönt. Ska ut och lägga mig i gräset och sola :) xoxo /sandra


HOME-SWEET-HOME

Nu får jag äntligen sluta och åka hem.. känns super skönt.
ska upp på stan på apoteket bara, men sen så :)

hörs senare sweeties :)


CAM-FUN

hahaha, nu har ja sådär suuuuper tråkigt och leker i cam igen, :P
väntar på att solen ska komma fram på framsidan fortf.. trodde den hade gjort det, så gick ut, men d var det inte minsta lilla sol på trappan (där jag tänkte sitta) så det kändes kallt. haha

jag är glad att jag har sms-sällskap när jag jobbar, (oftast?) jag skulle dö utan lite sällskap. haha.

ja lägger upp lite facelooks för idag, alla knäppa/fula bilder visar jag inte idag. för dom är psychoooo! haha.









älskar tröjan.
sailor inspirerad med glamour på axlarna.
tillsmyckat med smycken över hela mig. halsband, örhängen, armband, ringar, ALLT!
jag älskar det



THE-LAST-WEEK

den låten har veerkligen satt sig i min hjärna.. suck.

Godmorgon allesammans, :)
hoppas ni haft en trevlig helg, och hoppas att ni har lika fint väder som jag idag :) tjohoo..
nu sitter jag åter på jobbet, och är riktigt jävla trött. fick inte så mycket sömn inatt.. låg bara vaken och drömde istället. vet inte varför, jag var sjukt trött men kunde helt enkelt bara inte sova..
eller ja, efter ett tag så, men länge blev det inte..

därför vart det stress och stress imorse när ja skulle iväg. tur att man har hyffsad koll på vad man ska göra och vart man har allt. haha. hann gjorde jag iaf, och nu är jag här..

men shit, jag är redan less och vill hem. haha, det kan inte vara bra det här!
har en skaplig ångest med.. efter fredag så är jag arbetslös. känns ju verkligen skit kul. sch, jag har så ont i magen bara av tanken av det.. hur fan ska jag göra?? usch. någon som har ett jobb? hojta till isf..

idag ska jag fixa med lite bilder på fb, kolla lite serier som ja missat och sånt. när solen tittar fram på framsidan av huset så ska jag gå ut och sätta mig. idag ska det solas. sen när jag kommer hem med kan jag lova!! =)

men, vi hörs senare så ska ni få lite bilder från helgen med, :)


På väg hem från enköping, har fått lite sy...

foto0959 (MMS)

På väg hem från enköping, har fått lite syrener till min nya vas :) hoppas ni haft en bra dag i solen och firat era mammor :) hörs sen! Xoxo /sandra


Grattis alla mammor på morsdag :)

foto0952 (MMS)

Grattis alla mammor på morsdag :)


FREDAG-EFTERMIDDAG-KVÄLL-NATT

Godmorgon tänkte jag säga.. det känns som så?
haha.
för de första sov jag till typ halv 2. haha, sedan har vi tagit det suuuper lugnt hela dagen.. sen så somnade jag på soffan igen ett tag, haha.

vi har verkligen bara slöat idag.. städat också. helvete vad det såg ut i lägenheten alltså. haha, men nu är den ren och fin igen :)
vi tog även en sväng ner till affärn och handlade sallad, så åt vi tacos :) mums

robin var ner en sväng nu och lånade datorn. kikade på The Simpson Movie med oss och lekte lite i Addes nya musikprogram. det kommer bli mycket musik i dom här 2 lägenheterna, haha.

men faaan vad roligt jag hade igår.. så jävla kul.
det började egentligen med en oskyldig grillkväll med de gamla killkompisarna som skulle komma (som jag skrev om igår) men det slutade ute på gräsmattan, folk strömmade in och ut hela tiden. vi satt, drack, spelade och sjöng. hade det riiktigt mysigt.
för er som smsade mig och trodde ni inte var bjudna, ledsen, men jag bjöd ingen. haha.
alla bara kom och någon hörde av sig till någon som var här sedan så kom det bara folk. det här var ingen planerad fest så som den blev.. allt bara hände. haha

det kommer en fest snart där vi ska bjuda folk också. haha, dags för en inflyttningsfest snart kanske? =)

nej, nu ska jag slöa framför tvn med ett glas cola.
ha en bra lördagskväll :)


A-TRIP-DOWN-THE-MEMORY-LANE

Tjolahopp!

här sitter vi (jag, Adde och Robin) och lyssnar på gammal musik.. jag älskar det.
outlandish - aicha.. omg vilken underbar låt.  haha
men något band jag fastnade för som jag ÄLSKADE för några år sedan är Avantasia.. fy fan vilket grymt band.. Tobias Sammet (Edgy) har lyckats sååå bra. bad Adde fixa lite låtar till mig från youtube.
kärlek säger jag bara..

Robin sitter och spelar gitarr med till alla låtar, kan det bli bättre??
jag längtar tills imorgon kväll, det är partaj här hemma. med en massa kära vänner, har en känsla av att det kommer bli mycket gitarr och sång, och om inte... så tvingar jag dom till det! haha.

alla grabbarna (eller ja, de flesta) som kommer imorn kan både spela och sjunga.. så ja, det kommer bli AWSOME!

nu ska ja krypa ner i soffan och lyssna på pojkarna. =)
hörs imorgon kära blogg :)


THE-DAY

Hejsan hoppsan.
as kass uppdatering idag, jag vet.. eller ja, i dagarna allmänt..

igår var det som sagt SEX AND THE CITY 2 exklusiv förhandsvisning i Uppsala, och självklart åkte jag och Eve dit. vi var även där med Pauline och Elin fast vi satt på olika platser i sallongen så det vart inte lika mycket med dom...

när vi kom in fick vi plocka från ett långbort uppdukat med frukt-spätt och massa godis, super gott. (dock funderar jag på om någon sort var gammal? jag, eve och pauline är dåliga idag) men men. man fick även någon form av dricka men det testade inte jag och Eve, vi köpte popcorn meny med cola, så vi behövde inte den drickan tyckte vi :P

filmen var super bra.. jag förstår mig inte på alla kritiker som dissat filmen totalt.. jag ÄLSKADE den. inte alls lika sorglig som ettan, men mycket roligare. självklart mycket kärlek och sorg, det är ju sex and the city liksom, men aah. den var riktigt riktigt bra. jag är såå glad att vi valde att se förhandsvisningen :)


imorse mådde jag piss när jag vaknade. det kändes som att verja ben i kroppen skulle gå av. jag hade riktigt ont i huvudet, mådde illa och min hals kändes as tjock. jag sjukanmälde mig, och somnade om. sov hela morgonen och mådde mycket bättre när jag vaknade.. vet inte om det är ett tecken från min kropp att jag behöver sova mer? att den inte orkar mer..
lugn bara kroppen, om 1 vecka är du arbetslös..
usch, då får jag väl magsår istället... =/


jag var tvungen att åka in till stan iaf idag.. jag skulle ju åka in och köpa en present till Malin som tar studenten imorgon.. (GRATTIS ÄLSKLING!!!) och träffa lillasyster som skulle köpa kläder tills imorn, så ja åkte in en sväng. vi köpte present till malin, passade även på att köpa morsdags-present till mammsen :) dock hittade emelie inga kläder, men ah. hon tittade iaf, :) vi får ta en shopping dag någon annanstans än uppsala.. =)

sen åkte jag upp till gränby för att träffa Adde. vi handlade lite mat och sånt. ja köpte även en bikini.. det var ingen idé att inte köpa den.. hittar jag en bikini (en billig dessutom) som jag kan ha, då är det bara slå till.. det här blir min andra bikini på 5 år, för ja inte har kunnat haft en bikini förut.. haha. så jag köpte den :)

nu ska jag och Adde kolla på kvalet inför eurovision, sen tror ja kanske grannarna kommer ner en sväng? mysigt!
vi hörs sen kära ni :)


Pauline gjorde just värsta glassen till mi...

foto0949 (MMS)

Pauline gjorde just värsta glassen till mig och lillasyster :) Puss<3


THE-GREATEST-EVENING

Jag har egentligen verkligen inte tid att skriva, men måste få berätta min lycka..

jag ska alldeles straxt ta bussen in till Uppsala. gå till jobbet, träffa Eve, sminka och fixa oss, gå till förhandsvisningen av SEX AND THE CITY 2!!! fattar ni hur bra det känns? det här kommer vara en av de glammigaste kvällarna i mitt liv. jag älskar det, är sååå lycklig.

vi kommer även möta upp Pauline och Elin som ska dit. ÄLSKAR DET.. vi 4 tjejer kommer ha en riktig tjej kväll. en riktig SATC kväll!

nu kom robin och adrian (grannar) och vi ska bege oss mot bussen. :)
hörs ikväll!!


Sitter uppe hos grannen (matte) och kollar...

foto0943 (MMS)

Sitter uppe hos grannen (matte) och kollar på grabbarna som spelar tvspel :) haha. Xoxo /sandra


SKA-SNART-IVÄG-MOT-SOLEN

Jag önskar det iaf.. kan man resa till solen sen så ska ja resa dit.
visst, jag älskar vintern, jag älskar snö, skidor, skoter.. allt sånt, men fan inte kylan..
då trivs ja bättre i solen och bli brun, gå i fina små söta klänningar och high heels..

nej, men snart slutar jag.
sista lektionen slutar kvart över 3. då ska dom iof duscha och så, så jag kanske slutar vid 4.. men snart kan jag börja plocka ihop och så. :)
ska gå lite på stan och sen gå till panini. träffa mina kära gamla arbetskollegor. :)
kan inte neka att jag saknar verkligen att jobba med dom. vi hade alltid så himla kul!

jag skrev just ett litet inlägg till en av mina förebilder. tog tag i det och skrev några rader om henne, till henne. hoppas hon vet hur hon inspirerar många.. iaf mig.

nej ni, det är dags att göra något vettigt. ta reda på skiten efter ungarna.. shit vad jobbiga småungar ja haft här idag :P haha. nej, plocka undan allt så ja bara kan skicka ut dom, gå min runda och sedan bege mig på stan!

ha en kanon eftermiddag allesammans, hörs sen :)


FRIENDS

Tjolahopp..

tiden går veeerkligen segt idag, precis som jag trodde. usch. vill hem, och sova. nej inte det heller.. mysa. det vill jag! hah och dricka vin, det ska jag faan göra ikväll! är ju ledig imorn ;)

mina vänner, är det bästa jag vet. vänner som ställer upp, vänner som man vet alltid skulle stå vid ens sida.. vänner som lyssnar, berättar, hjälper och alltid alltid finns där.
jag är riktigt lyckligt lottad som fått så fina vänner som jag har. jag är evigt tacksam för det. för mina vänner. jag skulle göra allt för dom. allt. det finns inget tvivel på att man är äkta vänner om man är vid varandras sida jämt..

"A good friend will come bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying...'Damn, we messed up!'"

jag gillar det uttrycket. det är så sant. det visar vad en riktig vän gör (även om ja inte direkt menar att ni ska göra dumma saker och hamna i fängelse för att ta reda på vilka som är äkta.. haha) men ni förstår poängen?

jag har otroligt många vänner som ställer upp för mig i vått och torrt.. vänner som hör av sig, inte för att "åååh gumman jag älskar dig, bla bla bla" utan bara för att kolla "hej, hur är läget? puss" för om man är nära varandra behöver man inte hela tiden visa den bekräftelsen att man älskar varandra, är man riktiga vänner så vet man det bara genom att höra av sig..

det här är helt mina egna åsikter, alla tycker ju självklart olika om den här saken.. men såhär funkar jag. jag behöver inte någon ständig kärleksförklaring, utan snarare lite regelbundet höra av sig och kolla läget, och självklart reagera när jag mår dåligt och då, ge mig det stödet jag behöver mest..


Jag älskar mina vänner. och jag hoppas verkligen att ni tar åt er ni som läser detta, för jag ska inte behöva peka ut vilka jag skriver detta till, utan jag hoppas ni vet det. jag älskar er alla, ni gör mitt liv bättre genom att bara andas.. ♥


Här kommer lite random bilder nu på vänner och händelser. det behöver inte betyda att någon är mer speciell eller någonting, och om någon inte är med behöver det inte betyda något heller..
vill bara dela med mig :)


studenten ♥

Håkan, Ullis och Adde. sommar 09. grill, sol, bad ♥

Midsommar 2009 ♥

Kajsa, ♥

Eve och jag , länge sen :) ♥

haha, jag och Kajsa i ettan :) ♥

Adde, Adde och Eve. Dalarna 09eller08 ♥

haha, Adde (P) och jag, någon galen fest.♥

Malin, jag och Adde. ♥

Eve och jag. ♥

Adde, Benny och Häggis ♥

Adde och Eve ♥

Eve, jag och Pauline ♥

Pauline och jag ♥



Pauline och jag ♥

Lycka ♥

Valborg ♥

snyggingar! ♥



Hahaha, sommaren 06? typ. kanske tom 05? ♥
Sådär ja, nu har jag gått en liten minnes tripp i hjärnan. mysigt. det mesta är relativt nya bilder som ni sett, men ändå. njuut av kärleken till era vänner nu!



THE-TIRED-DAY

Hejsan hoppsan.
i'm back and i'm alive! :) haha

fy fan vad slut jag är.. kunde som inte riktigt somna igår.. haha. shiiit. det blev inte många timmars sömn, men det gör inte så mycket.. jag är inge trött i huvudet (eller så är jag övertrött?) haha, men kroppen strejkar. jag orkar iiiingenting. haha. men men, det gör inte så mycket ;)

idag känns som att det kommer bli en sådär lång och jobbig dag, bara för att man vill hem.. men men, ja har så mycket annat att tänka på idag så.. slutar jobba vid 4 typ, ska vara hos barnmorskan 17,45 (lugna nu, det är bara receptförnyelse på p-piller, men är man 20 blir man utslängd från ungdomsmottagningen, haha) så ja kanske strosar runt lite på stan innan ja åker mot knivsta..
måste iaf köpa en ny mascara vet jag, och en eyeliner, :D hihi

sedan ska jag nog bege mig upp till mammsen, för hon och min moster (kankse karlarna med?) ska komma ut till oss och hälsa på idag :) men nu pratade jag med mamma, och vi får se om dom hinner ikväll.. men ah, i vilket fall så ska ja ju ändå ner till knivsta först så :P haha

jag funderar på att slå igång en film, käka macka (ja jag har med mig frukost idag) och lugna ner mig lite.. stressad som fan efter denna morgon, (vaknade sent, bussen blev sen till uppsala, bla bla bla..) så hör jag av mig sen :)
ha en kanon morgon!! :)





btw, har fått en allergi reaktion i ena ögat, haha .
ser ut som skiiit. så ni får nöja er med detta ;)


MONDAY

ska äntligen snart få åkaa hem. skönt. men ja behöver cigg. men har nga pengar. fan!
jag ska hem, svulla med kakor och glass. bli tjock.

jag kommer nog inte blogga mer idag, tänker inte sätta igång min dator hemma. orkar inte.
hörs imorgon gullungar!


HAHA-UTTRÅKAD-SOM-FAAN

OMG det märks verkligen på min dator hur tråkigt jag har, :P
samma sidor besöks om och om igen, musiken bara går runt runt och jag sitter och dummar mig i cam och tar onödigt fula jävla bilder. xD haha.
dessutom när man försöker se bra ut så får det ju åt helvete xD

men, bara för att ja bjuder på mig själv och för att ja har tråkigt, så bjuder jag på bilderna och roar mig själv genom att visa dom för er. haha. skratta och njut nu gott folk, :P













Hahaha, syns det hur fruktansvärt uttråkad jag är? xD



A-SHORT-GREAT-WEEK

Godmorgon allesammans.!

kan säga att jag är sååå mycket gladare idag än igår.. solen skiner igen!! tjohoo. det kunde inte vara bättre än så. haha. igår så öste det verkligen ner, och tydligen åskade och blixtrade (TUR att jag missade det...) och var verkligen pissväder heela dagen, usch.
men som sagt, idag skiner solen igen, himlen är KLARBLÅ och värmen börjar komma tillbaka. :) great

den här veckan kommer vara ganska kort för mig, om ja inte fått det helt bakom flötet så kommer jag bara jobba 3 dagar denna vecka. inte så bra, :/

onsdag är nämligen operation dagsverket (om jag inte minns helt fel) vilket innebär ingen skola som kommer hit, vilket innebär, ingen kommer hit, vilket innebär, inget jobb...
men, onsdagen är bra iaf, för då är det förhandsvisning på SATC 2 som jag och Eve ska gå på.. =)
även ut efteråt på lite drink/vin mys med Pauline och Elin. kommer bli en underbar kväll!!!

på fredag är jag ledig också, men det är något jag valt själv.. det är nämligen så att Malin tar studenten på fredag, så jag har tagit ledig för att gå på hennes utspring och hennes mottagning :)

idag ska jag verkligen ta tag i jobb sökandet, ska rå satsa på det.. måste få ett nytt jobb nu eftersom jag ligger ganska illa till på den fronten.. uuääh!
men, vi hörs senare helt enkelt!! :)


HAPPY-HAPPY

Hahaha, jag blir så glad av den där filmen så det är sjuukt.
hm, kan man vara kär i en tecknad seriefigur?? för Max, (Långbens son) är sjuuukt snygg. om nu en tecknad seriefigur kan vara snygg? haha. WEARDOOO tänker ni nu. :P tss


jag ska börja packa iodrning lite grejer nu.. ska sluta så snabbt jag kan..
ska skynda hem, kanske handla om inte Adde huinnit det då.. (alkohol och kött) ska försöka klippa Adde om vi lyckas hitta en duglig sax.. sen blire Väsby.
vi ska umgås med Häggis och Matilda ikväll, längtar!! det var ju typ evigheter sen.. :P

ja hör av mig sen, :)


GOOFY

Solen skiner i uppsala.. skumt med tanke på molnen jag såg över stan imorse. haha
men det är skönt, sommaren är här och det är underbart. mitt i nätterna är det varmt ute, as sköönt.

just nu sitter jag och kollar på världens bästa film.. haha.
Janne Långben the Movie. eller A Goofy Movie, den är så jävla bäst. jag ÄLSKAR den!!

tog en liten paus då det började strömma in lite ungar, men dom försvinner nu, så ska se klart filmen då , :D haha. var bara tvungen att skriva det, haha. peppa andra till att titta ;)



Haha, så sköön. ett litet smakprov från filmen till er som inte sett den ;)



ett tips btw, OM ni ska se filmen, se den på svenska. SÅÅÅ mycket bättre, :D


THE-LAST-DAY

Morrn morrn.

nu är det äntligen fredag, och jag bara längtar tills den här dagen är över..
jag vill åka hem, lägga mig på en filt i solen och sova. skööönt.
dock är fredagar den längsta dagen på hela veckan för mig.. eller ja, jag börjar 1 timme senare, men ja slutar en timme senare och därför menar  jag längre som i "den slutar senare på eftermiddagen" så det är tungt.. eller ja, onsdagen var ju tyngst av alla, men det var ju inte ett original pass för mig på kvällen. så det räknas kanske inte??


förlåt för den helt osmannanhängnade dagen igår och ett virrigt inlägg. jag hade en skit dålig dag igår helt enkelt, jag mådde piss. allt var fel fast allt är bra. ah, ja kan fortf inte riktigt förklara..
men tack till de vänner som hört av sig, skrivit några rader som värmt mitt hjärta.. ni betyder mest. ♥


ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. om jag och Adde bara ligger i soffan och myser framför filmer hela kvällen, eller om det kommer någon till oss, eller om vi åker någonstanns, om vi ska dricka, om vi inte ska dricka. haha. så det blir väl en överraskning.. =P
jag hoppas på något kul faktiskt. är riktigt sugen på att ha svin roligt ikväll, men eftersom min fantasi inte är på topp, så vette fan vad man ska hitta på :P

kom med förslag? =P

nu ska jag förnya mitt cv, ja ska leta reda på min favorit film om ja kan få tag i den, sedan ska jag kolla lite Modern Family. :)
vi hörs sen !


I'M-GOOD

jag mår bra, relativt bra..
jag blir peppad hela tiden. av folk som förstår, folk jag litar på. riktiga vänner.
ni som skickat sms och skrivit så fina saker till mig.. tack.
ni anar inte vad det betyder..

förlåt att jag inte svarat, men jag orkar inte ta tag i någonting.. nu ska jag hem till Eve, och jag hoppas fan hon bjuder på en glass. haha. egentligen vill jag hem, men ja behöver åka dit. kanske.
blir det värre så åker ja hem. haha. nog för att ja mår ganska bra hos Eve. dessutom kommer det iaf en till person dit som jag tycker mycket om. så det blir skönt. vet faktiskt inte vad för folk som kommer dit. haha. jaja.


nej, nu tänker ja packa ihop, och lunka mig mot bussen..
jag hör av mig senare..


--

jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. jag borde ha kvar inlägget för min egen skull..
men jag skäms.. men, å andra sidan läser inte så många min blogg. typ ingen..

nu ska ja lugna ner mig. kolla på film eller nått..
hörs sen

A-BAD-DAY

Hejsan hejsan..
älskar ni precis som jag att det är galet bra väder?? även om ja jobbar och inte kan utnyttja det..


nej, usch.. idag är en dålig dag. jag mår skit..
trött som ett as, (vart ju ap sent igår) ont i ryggen, ont i 3 av 4 visdomständer, sjukt svag i hela kroppen och hjärnan, känner mig psykiskt instabil, fysiskt instabil och allmänt dum i huvudet..
ledsen, arg, förbannad, sårad.
gråter, skrattar, skriker, håller käft..

men det är ingenting som är fel? hur fan kan detta gå till..
jag borde vara mitt på toppen av livet, men allt är tomt. eller fullt. eller nått...

jag vill hem, krypa ner under täcket och aldrig mer kliva upp.. gräva ner mig, gråta ut, sova, vila.. bli kramad?
allt som snurrar i mitt huvud gör ont, som om hackspättar flyger omkring där inne och samtidigt hackar, som om en psykopat lever rövare med en hammare i min skalle..

jag vill gråta, jag vill skrika, jag vill slå något riktigt hårt, jag vill sova. jag vill spy..

det här blev bara ett inlägg fullt av ångest, smärta och skit.. men, va fan. det är min blogg? läs inte om det inte är intressant.. lämna inte en kommentar om hur patetisk jag låter, för jag är fullt medveten om det. fullt.. men jag orkar inte bry mig. jag orkar inte förstå mig på mig själv. för vem fan skulle förstå sig på mig just nu?

usch, jag hör hur jag låter. men, ja kan inte hjälpa det.
jag önskar att den här dagen kan gå fort. försvinna. bli svart.
kan jag få vakna upp imorgon och må bra? men det vore väl en stor önskan va? för mycket begärt.. eller?
kan jag få träffa på en ande med 3 önskningar? bara 3? jag vet vad jag skulle önska mig. exakt. men, vem skulle ge mig den turen?

just nu, tror jag att jag behöver sällskap, någon som gör mig glad. men, antingen så jobbar folk, eller sover, eller så skämms jag för mycket för mig själv för att be om stöd..
jag skulle vilja ringa, skicka iväg ett sms och bara säga "säg något snällt, säg något bra, säg att allt kommer ordna sig" men om jag gör det, så innebär det att jag har problem, att jag mår dåligt..
och det gör jag ju inte.. eller ja, bara just precis nu. jag kommer må bra om någon timme, eller senast ikväll/imorgon. så varför ska man be om hjälp?
jag skämms för att visa mig svag, eftersom jag själv inte kan förklara vad som är fel..

nu ska jag skaka av mig detta.. kanske raderar detta inlägg senare..
vi hörs om en stund !

Solen skiner inte direkt, men varmt är det...

foto0940 (MMS)

Solen skiner inte direkt, men varmt är det! Förstår att uppsala lever vilt ikväll. Nu är jag på väg hem. Fast bussen går ju inte än. Aja, hörs imorn :) xoxo /sandra


ÅH-JAG-ORKAR-INTE-MER

JAG VILL ÅKA HEM!!!!

Hej..
märks det hur otaggad jag är på detta??
vill verkligen åka hem. det börjar mörkna ute, och dagen är förbi. tjena vilken bra dag. fast på jobbet..
jag vet att jag själv sa att ja kunde ta kvällspasset ikväll, men va fan.. ja kommer ju inte vara hemma förrän kl 12 inatt, så ska man upp 05.30 för att jobba. jippi!


ikväll har jag pratat med Carro en stund. min underbara kära vän Carro =) pratat en massa skit och en massa minnen. love it. suttit och tittat igenom en massa gamla bilder på min dator som bara får en att "ååååhhh" haha. fy fan vad mycket man har hittat på genom åren.
det är ju trots allt snart 20 år vi varit vänner, :)

hemsidan med mina serier har för tillfället slutat funka, suck. så slor nog igång en film nu och glor lite. käka godis ska jag med... socker, så man orkar. HAHA.
hörs sen.


Jag och Carro. sommaren 2007. jag minns vad vi älskade den här bilden. haha♥



THE-LONGEST-DAY-EVER

Godmorgon..

eller, egentligen är den inte SÅ god.. usch.
idag jobbar jag 08.00 - 22.30 typ, med ca 1½-2 timmars rast emellan.. blir middag då. på Panini..
men, något positivt är iaf att det är dåligt och tråkigt väder idag.. eller ja, det är ju varmt, men grått och trist.. tror dessutom det kommer börja regna när som... haha.
så det är väl helt okej ändå att det är sånt väder den dagen jag jobbar mycket. =P

men jag är så sjukt trött.. dessutom när ja slutar så sent, så går det ingen buss.. får ta sista bussen hem 23.20 vilket innebär att jag är hemma vid 00.00 tiden och ska upp halv 6 imorgon bitti igen. tjoho vad kul! faan :(

det var länge sedan jag jobbade kväll, så får se hur det går. kommer typ somna. haha.
tur iaf att man har datorn med sig, och telefon.. så man kan prata och smsa med folk. inte vara heelt ensam. :P

jag blir sjukt trött av det här vädret måste jag säga.. grått och tråkigt, det ger liksom ingen energi..
imorse var det dessutom fullt på bussen in till stan, så ja fick knappt sova, det gjorde inte saken bättre. annars brukar ja kunne bli ganska pigg av dom där 20 minutrarna ja sover på bussen, men inte idag inte. suck..

nej, ja ska börja kolla lite OC. jajamensan. kollade kalrt det som fanns av GG, så började om helt från början på The OC, det var ju inte igår liksom! :) haha.

hörs sen gullungar! :)
och ja, smsa mig gärna som sällskap :)


vill gå ut, dansa, dricka goda drinkar och leva livet!


I-HATE-MY-PHONE...

Godkväll Sverige..

hur många kollar hockeyn just nu?? 3-0 till sverige just nu. NICE!!
ledsen att det inte blev mer update.. men min jävla telefon ska slängas åt helvete!!
mitt batteri dör ju fan HEEELA tiden. orkar inte.. så ja kunde inte göra någonting. faan.

väl hemma så la ja mig ute i solen med Emelie och Robin (Och lilla Adrian såklart) och sen så kom Adde med, vi myste ute i solen en bra stund. :)
sen vart det middag och sen en film i soffan. mysigt som faan.

nu ska ja duscha och sedan gå och sova. sjuukt trött, och imorgon är en lååång dag!
vi hörs imorn , sov gott!


DRESS-FOR-SUCCESS

Tjolahopp!

just nu sitter jag och drägglar igenom Nelly.com och en massa andra kläd sidor.. men mest Nelly.com. OMG vad mycket klänningar det finns som jag vill ha. fy faaan.
jag önskar verkligen att man var rik, så man kunde köpa alla dessa klänningar. ååh :(

just nu sitter jag och spelar musik, sista klassen kommer om 10 minuter, så sitter inne just nu.. om dom också ska vara ute (vilket jag tror och hoppas) så ska ja slå mig ner i solen med ett glas cola. :D wiho!

när ja kommer hem ska ja direkt byta om och slå mig ner i solen. kanske har lite glass hemma.. eller vänta, ja går nog in på lanthandeln när ja kliver av bussen och köper mig glass :) hihi. där satt den, :D

nu ska ja ut i solen och njuta lite, hörs sen :)


Jag nere på särsta i början av förra sommaren, :P



WAITIN'-ON-A-SUNNY-DAY



Älska låten. minnen.
4/6 - 09, stockholms stadion. vilken känsla, vilken stämning..




Heej :)

sitter på jobbet och drömmer mig bort till en bättre plats. en plats där ja ligger och glassar i solen och behöver inte bekymmra mig om att jobba..
det suger verkligen att jobba en såhär fin dag. precis som igår. faan.

direkt när ja kom hem igår så la jag mig på en filt ute i gräset. det var sent, men tänkte, liiite brun blir man väl kanske. haha. deet var så jäävla skönt kan ja lova!
hoppas på då glassigt väder hela dagen idag med. så inte solen försvinner lagomt tills man kommer hem. suck. haha

jag är förövrigt heelt ensam på jobbet, alla klasser kommer väl förmodligen vara ute på idrott idag, pga vädret liksom.. men men. så fort solen stiger lite mer och kommer till framsidan på huset här, så ska ja gå ut och sätta mig. sitta där och glassa när ja inte har något annat för mig liksom :)

nej, så känner ni för att ha sällskap (precis som jag?) ring eller smsa, :) jag är bara tacksam.
ha en bra dag så hörs vi sen!!!


HAHAHA, hemsk bild. Valborg 2010. bjuder på den ;)


Godmorgon kära blogg :) kom precis till bu...

foto0936 (MMS)

Godmorgon kära blogg :) kom precis till busshållsplatsen och är påväg till jobbet :p kolla vad gult det är på åkrarna :) hörs sen! Xoxo /sandra


MOVIE-TIME

Heej,!

nu har jag suttit ute i solen en liten stund och stekt.. :)hihi. har en liten break mellan lektionen innan och nästa, så ja passade på.. nu är jag inne igen. usch.
ska kika lite på en film och äta lunch. spagetti och köttfärssås blir det, mums.
hoppas dagen går fort, är så uttråkad och har inge sällskap, så vill bara hem.

hörs sen.. :)


I need summer,


--

Hahaha, hittade just en bild i Paulines blogg :P helt crazy.
as gammal, och shit.. ja visste inte ens att bilden existerade. :P


Jag, Fia och Myran. efter en modeshow i skolan typ i november 08. =P



A-NEW-WEEK-BEGINS

Godmorgon världen..

idag är det SUPER väder, himlen är klarblå, solen skiner och kl 7 på morgonen så är det faktiskt varmt ute. :) haha, jag älskar att sommaren är på väg. om sommaren blir lika fin som våren, ah då kommer iaf jag vara lycklig, :D

Och välkommen hem min fina pojkvän från Falun. :)

efter en låång härlig helg, så är man nu tillbaka på jobbet. har en hel vecka framför mig, det var ju ett tag sen, haha. nej men det ska väl bli okej, lite cash iaf, :)
men börjar få en rejäl ångest över jobbet i sommar.. eller över jobb överhuvudtaget.. jag hoppas att det löser sig så man kan få liite pengar iaf. tillräckligt för halva hyran och mat.. så ja kan bo kvar med Adde i L-100.

ikväll blir det väl tvn som vanligt, :P Adde har träning så jag är själv, men efter den här helgen så är ja väl van? haha.

jaja, nu ska ja fixa lite andra saker.. men ja hör av mig senare :)




SURPRISE-EVENING

Godafton. :)

min pojkvän är på väg hem, ja hoppas han kommer snart. .
jag har precis duschat och ligger nu framför en film. The Perfect Man på 3an.
jag tänker överraska Adde lite. :)

har köpt hem kex, ost, oliver och fetafyllda feferoni (stavning?) så tänkte duka upp lite mysigt i vardagsrummet, tända ljus och dempa belysningen. ha det super fint och mysigt när han kommer hem :)
hoppas han gillar det. :)

jag är helt slut förövrigt idag. vet inte vad som hände igår, men min kropp har sagt stopp idag. idag orkar vi ingenting. usch. magknip, huvudvärk och ryggont HELA dagen. det börjar släppa iaf, hoppas det inte är något som håller i sig..

nu börjar snart filmen igen, men vi hörs imorgon kära ni. sov så gott, :)


SO-TIRED

Goodmorgon!!

vaknade för ett tag sen, har hunnit suttit ute med grannarna en sväng. grillade bananer med choklad i, vi glömde liksom bort som igår, :P haha.

fy fan vilken rolig kväll jag hade igår.. helt flippad.. :P men as rolig. middag utanför oss, massa skitsnack och historier.. sedan stripp-kubb, haha (det var en första gång) men vi alla var så jävla kassa och träffade aldrig. haha.

idag mår man faktiskt helt okej. inte bakis, men sjukt trött. haha.
det fotades en massa igår, ja ska se om ja kan få tag i bilderna av Linda, :) haha.


idag kommer mamma, emelie och amanda (kanske janne?) på besök, snart tror jag. trevligt.
sedan ska ja följa med Eve som sällskap och handla. sen får vi se när min kära pojkvän kommer hem, =P saknar honom riktigt nu alltså, börjar kännas tomt. tur att han kommer hem idag :)

såg dessutom att "The perfect man" går på tv ikväll. den ska ja se, :D

vi hörs sen kära ni. ha en bra dag! :)

BBQ-PARTY

Goodafton kära vänner, :)

visst har vi typ det underbaraste vädret någonsin idag?? :D haha. så jääävla varmt, :D
så imorse åkte jag och syster över till Eve och låg och solade, åt glass och mådda allmänt jävla bra, :D haha
(det är väl en bra anledning att inte blogga? vädret alltså..)

nu ikväll är ja lämnad ensam igen. syster åkte hem och Adde är ju fortf i Falun på cup (Grattis btw grabbar att det går så bra för er!!!)
men, ja har ju så sköna grannar :D ikväll är det grillfest på gården och jag ska hänga där tror ja. inte grilla, det hade ja inte råd med, :P (kött alltså) så ja äter något annat, så hänger ja med dom iaf, :D

tanken var egentligen en eventuell utgång med Eve och Pauline ikväll, men ja är så pank så det blir nog inget.. dessutom går det ju inga bussar hem sen, nu när man flyttat ut på landet. :P haha.
tråkigt, men ja har planer för Pauline iaf ;) ahaha, även om hon inte vet om dom än (a)

nu ska ja hoppa in i dsuchen, käka något och partajja med grannarnaa, :D
vi hörs sen, ha en bra kväll, :)


OH-WHAT-A-DAY

Hejsan hoppsan :)

sorry för ingen update alls denna dag, men det har varit en lååång dag.
bugg-sm med Evelina var ritkigt häftigt. hennes kompis blev riktigt överraskad.
lite fika i centrum och så, sedan hemresa..

sedan väl hemma, så har jag och syster legat i soffan hela dagen. vi var helt slutkörda båda 2. så det har varit tjej-film efter tjej-film efter tjej-film, riktigt mys.
Robin kom över och myste med oss..

sedan så har jag blivit förälskad i en film. en film som jag inte ens sett än.. jag tok gråter av trailern bara, hur fan ska det gå med hela filmen?? haha. usch..

nu ska ja sova.. jag skriver imorn och berättar mer.. :)
natti natt, :)


FRIDAY!

Godmorgon allesammans, :)

eller egentligen vill ja inte säga "god morgon" för jag skulle vilja ligga kvar i sängen och sova i 1 år, men så kan man inte göra =P haha
är uppe i ottan för att jag och Eve ska på bugg-SM.. Ja, ni såg rätt, bugg-SM. haha!! en liten spontan grej som ja ändå tror kommer bli rätt skoj, :P
tråkigt på vädret dock.. vi sa att om vädret skulle vara bra, så skulle vi åkt in till stan (el stockholmia) och levt livet(dagen..) men det är skit väder så ja tror vi åker hem och kollar tjej filmer, :D hahahha


igår så var ju jag och lillasyster på bio. :) vi hade super mysigt.
åkte in till Uppsala, satte oss på Coffé House by George och käkade en varsin MEGA sallad, :P blev så mätta så ja trodde vi skulle spy båda två.. gick och hämtade ut biljetterna, drev runt vid ån i 30 min.. sen kollade vi filmen.
vi var ju såå smarta båda två, så ingen av oss hade batteri på mobilen.
vi stängde av båda 2 när vi insåg att "Helvete, hur ska vi kunna skicka sms-biljett på bussen nu då?!?!?!" det var typ preeecis att det funkade från min telefon.. men det gick bra och vi kom med.

var hemma vid 00 tiden. då satt vi och tjattrade ett tag. jag ringde Adde och pratade lite med honom innan vi båda skulle sova.
insåg inte hur trött jag skulle vara idag. upp 05.30, tjoho! jag och lillasyster låg juh uppe och pratade lite till när vi väl lagt oss i sängen, :P haha


filmen då? jo den var så JÄVLA bra, men så JÄVLA sorglig.. usch.
visst, jag trodde den skulle vara sorglig med kärlek hit och dit, men det här var så mycket mer. fan vad jag grät, det var helt galet.. (och typ alla andra tjejer i hela salongen)
men guuuud, det är verkligen en film jag ska köpa mig. underbar!!!

nu ska ja sminka mig, klä på mig och försöka hinna äta något.
men, ja mmsar någon gång senare :)
Ha en bra dag <3


Eve och jag ♥

min fina pojkvän och jag ♥
Miss you!


WE'RE-GOING-TO-THE-MOVIES

Nu ska vi alldeles straxt gå ner till bussen jag och min lillasyster. :)
vi ska åka in till Uppsala för att käka lite, sedan gå på bio. vi kommer ha det såå mysigt, :)

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi skulle åka, :)
vi har haft lite besök här så har inte haft tid att blogga. :P

först kom Robin och Tom och hälsade på, sedan kom Eve över med glass en sväng, :)

men, ja hör av mig när vi kommer hem sen :)
Ha en super bra kväll!


THE-GREAT-WEEKEND-BEGINS

Gooodmorgon världen.

fasiken vad skönt det var att sova tills nu! ååh, :D
var iof vaken en stund imorse medans Adde packade ihop allt det sista och så.. var uppe med honom tills han åkte. kramades och pussades mycket innan han åkte med, :)
men sen så gick jag och la mig igen. (a)

har precis suttit i telefon med lillasyster. vi bokade biljetter till bio ikväll. The Last Song ska vi se. den verkar så himla bra. :) så vi ska ha en riktigt myskväll hon och jag :) sen så sover hon här med, :) vi kommer ha sååå mysigt!!


men , ja saknar faktiskt Adde lite. det är väldigt stort och ensamt första gången man ska vara själv i nya lägenheten.. men ja klarar det, det är inte det.. men ja saknar kramarna och sällskapet när man ska sova.

nu ska ja iaf hoppa in i duschen, :) (våran nya fina dusch som Adde köpte till mig) och fräscha upp mig lite. planera vad kvällens oufit blir och lite så. raka benen och göra mig skiiit snygg :D haha.

men, vi hörs sen gullungar :)


Jag och lillasyster. Lisseberg, typ 2006?



SO-NICE

Gooodafton kära ni, :)

mitt internet fungerar!!! =D min fina pojkvän bytte ut sladden mot en annan grunk-grej som han hade, och då funkade det perfekt, :D yeeey ja kan ha internet i helgen. LOVE IT!!!

har precis haft lite kvällsbesök av grannen. lite kaffe, skitsnack, musik och vin. kalas bra. :)

Adde håller på och packar inför helgen. sen ska vi nog sova. visst, ja är ledig imorn. men är sjukt trött..
imorgon blir det nog kanske bio med lillasyster på kvällen, vi får se helt enkelt :)

ha en bra kväll allesammans, så hörs vi imorgon, :)


I'M-GOING-HOME

Tjhooo nu ska ja snart åka hem, :D
sista klassen kommer in ramlandes nu typ, så jag ska väl packa ihop mina grejer så jag bara kan bege mig sen. as najs, :) ska hem till min lilla älskling, :)

kikade just klart på avsnitt 19 av GG och kommer dö. kan inte vänta länge innan nästa..
hoppas som sagt att mitt internet funkar i helgen, :P hahaha..

men i vilket fall, så hörs vi senare :)
ha en underbar eftermiddag, =D


SOON-VERY-SOON-MY-WEEKEND-STARTS

Tjolahopp, det är fortf jätte fint väder ute, =)

har suttit ute med mamma och ätit glass i solen. GB's nya "bröllopsstrut" tror ja de hette. cornetto liknande iaf.. huur god som helst. verkligen as god. det blir mycket köp av den i sommar..

jag sitter fortf och kollar en massa GG, kan verkligen inte slita mig.. just nu, säsong 3, avsnitt 18. SÅ spännande. jag dör snart.. haha.
men Eve ringde mig, så sitter och tjattrar med henne nu, :) haha "som vanligt" ;)

det är näst sista lektionen som håller igång där uppe nu. sista lektionen ska dom vara ute.. så snart snart ska jag få åka hem och ha lång helg. sååååå najs =D
kanske blir grillning ikväll också. hemma med grannarna eller hos Eve och Adde, vi får väl se helt enkelt.. ja ser iallafall fram emot en lång och härlig helg med massa bus! =D

vi hörs senare sötnosar, jag ska fixa lite grejer här på jobbet nu. :P
men skriver senare. :)


MY-SWEET-MAMMI

Hellu, :)

hoppas att alla runt om Sverige har lika fint väder som vi har här i Uppsala idag. solen skiner och det är super varmt ute. så jäkla skönt. :)

min mamma tittade just förbi mig på jobbet. tydligen var parkeringar runt om Uppsala fulla, så hon lånade min på jobbet. thats fine by me, jag har ju ändå ingen bil :P hahaha.
hon skulle träna, men skulle köpa med sig glass och komma hit sen, :) gulligt!

jag sitter och catchar up lite med Gossip Girl. har ju missat sååå mycket..
sen fick jag riktigt BAD NEWS igår av min kusin Anna..

tydligen så har mtv.com ändrat på sin hemsida, så nu kan man inte sitta i Sverige och titta på deras serier.. och dom har ju precis börjat sända den sista säsongen av The Hills.. och man kan ju fan inte se den på mtv.se. dom är ju typ 1 år efter!!!!! åååh =(

nej, nu ska ja käka en macka tror ja, sjukt hungrig..
hörs sen =)


förr-förra (?) veckan när mamma kom förbi med glass :)


WEEKEND!!!

Goodmorgon allesammans, :)

verkar än så länge som att mitt internet vill samarbeta idag med, :) det ger mig en posetiv inställning inför helgen. jag skulle älska, och bli sååå lycklig om det funkade hela helgen när ja kommer ruttna bort där hemma helt ensam. haha.
nej, så ensam kommer ja inte vara, har en massa planerat juh :)
MEN, det skulle vara as najs om mitt internet kommer vilja funka då :) så kan ja blogga och vara aktiv under helgen med. =)

sorry att det inte blev mer bloggande igår.
åkte hem med Eve (eller ja, åkte med henne hem till oss..) vi fikade, satt ute i solen ocg glassade.. sen åkte hon hem. Adde åkte till märsta på träning/möte inför helgen och jag åkte till mammsen på middag.
sen vart vi där as länge.. haha.

sen hämtade Adde mig så åkte vi hem. men gick upp till grannarna ist. satt och tjattrade med Robin och Emelie halva natten kändes det som :P haha.
tills ja insåg att kl nästan var halv 12 och jag behövde sova..
så vi gick ner till oss..


hade en super trevlig kväll, men jag har längtat efter den här onsdagen som är idag. det är ju nämligen sista dagen denna vecka.. =) nu har man långledigt och det ska bli sååå skönt :)

(ni som har huvudet på skaft kanske tänker att "ska inte ja till Paris denna helg?" så ja, tanken var ju det. och det är skit tråkigt att det inte blev av.. men pengar och jobbledighet gjorde allt för mycket spår, så vi avbokade och väntar helt enkelt. åker när det är varmare sen.)

jag hoppas mitt internet håller i sig hela dagen nu! skulle vara otroligt skönt.
så, förhoppningsvis hörs vi lite senare :)
Have a great day babes!!!


Att vi aldrig lyckas ;)



THE-LAST-CLASS

Tjolahopp!

shit vad mycket som händer på internet så fort man inte har tillgång till det. hahaha. shiet.. har iaf kikat igenom det mesta nu, har haft as bra dag idag :) mest tack vare mitt internet tror jag :) hihi

sitter och spelar en massa bra musik på youtube just nu, sitter och nästan sjunger med, så glad och sprallig känner jag mig, :) hihi. men, tur kanske att det inte kommer ut ljud ur munnen :P haha.
och apropådet, så råkade jag nämna för Robin (grannen) att ja sjöng mycket förut. nu har han ett mission att få mig sjunga. tjoho säger jag, NEVER! hahaha . han kan ju få försöka. =P

om 30 minuter slutar sista klassen, sen får man väl räkna med 30 minuter efter det.. sen ska ja promenera bort mot Eves jobb, hon jobber nämligen AS nära mig, så ja ska åka med henne hem :)
tänker nog smita in på fågelsången och köpa något gott :) hihi. det borde jag hinna tycker jag =)

vet ni vad jag insett? jag måste börja fota mer :) ta lite mer artistic pic's! gillar vi det? haha.

nej, nu ska ja rocka vidare, och sedan bege mig ut i SOLEN :) hörs sen babes!!!


Shhh be quiet, you might piss somebody off



A-SHORT-HAPPY-WEEK

Heeeej kära ni! :)

äntligen kan jag skriva normalt. och mitt internet har inte dött (ÄN) på 3 timmar!!!! tjoho :)

idag är det tisdag.. den andra dagen på veckan, eller mitten på arbetsveckan? jajamensan, den här veckan är det nämligen kristihimmelfärds, så man är ledig torsdag och fredag. KANON!!!
just nu är jag glad. . :)

sitter och spelar I got something to say (låten i inlägget nedan) som är så sjukt bra.. har precis bokat biljetter till förhandsvisningen av Sex and The City 2 med Eve. (Tack Pauline som tipsade om det!!!) plus att ja och hon ska iväg på en tripp på fredag, haha. Bugg SM i täby, det är väl inte det allra roligaste man kan göra kanske, men ja har en känsla av att vi kommer ha sjukt kul! :) blir lite fika i täby centrum med tror jag. =P

i helgen kommer lillasyster att umgås med mig också.. vi ska försöka gå på bio och käka ute.. vi vill se The Last Song :) hihi.
ska försöka göra en massa tjejmys i helgen. (a) Adde är nämligen borta torsdag till söndag på innebandy cup. nog för att jag kommer sakna honom, absolut! men ja kommer ha det så mysigt i lägenheten med de bästa!!
ska försöka träffa Fia med. länge sedan vi gjorde något :/

ska försöka få med mig Eve ut på lördag också. haha. jag och Pauline är såå sugna på Saluhallen och Nellys party där. skulle vara så jävla najs! ska försöka locka med henne ;) hahaha. (a)

nej. nu ska ja fixa till mitt cv, söka jobb, äta lunch och kolla GG nu när ja har internet :)
ha en kanon dag allesammans. så hörs vi senare!


Bästa vän Eve och jag ♥



THE-GREATEST-SONG-THIS-YEAR

mitt internet fungerar.. ÄN SÅ LÄNGE.. suck.

ska blogga ett längre inlägg snart, men MÅSTE bara visa er detta..

min kära granne Robin Sangheim spelade låten för oss för någon dag sedan.. nu ringde mamma mig "kolla min facebook. har lagt upp en jätte cool video som Oliver Sundgren är med och gör med en kille som kallas Mellony, dom är skit duktiga"
så ja kikade.. och det var ju samma låt. haha. bara det att det mamma inte fattade var att "Ft, Mr. Vox" var ju Robin. hahaha.

iaf, låten är sjukt bra. ÄNTLIGEN en bra sommarplåga. lyssna och njut gott folk, för Robin, han kan sjunga!!





ON-MY-WAY-HOME

Hej kära blogg! Min uppdatering är skit dålig, men mitt internet från 3 bara krånglar, (ska lämnas in imorgon) och vi får inte internet i lägenheten förrän den 26e... Och det blir dyrt att mmsa hela tiden. Jag hoppas att mitt internet blir fixat imorgon så jag kan komma igång igen. :) nu är jag på väg hem efter en kort dag på jobbet. Skolan har friluftsdag, så jag hade bara uppsalas gymnastik förening på morgonen :p ska nu hem till en sjuk pojkvän. Vi hörs kanske sen om mitt internet vill samarbeta, annars förhoppningsvis imorgon. Ha en bra dag :) (Btw, någon som har ett jobb till mig?) xoxo /sandra

Åh så less jag är på det här. På måndag lä...

foto0906 (MMS)

Åh så less jag är på det här. På måndag lämnas internet in om det inte börjar funka nu!


MY-INTERNET-IS-GOING-DOWN

Hejj..

mitt internet ska lämnas in till 3. på riktigt. fan var irriterad jag är när ingenting fungerar.. det här är första gången på 3 dagar nu som ja får igång internet..
och hemma har vi beställt internet, men det kommer inte förräns den 26e.. suck.

igår låg jag hemma med migrän hela dagen.. därför hörde jag inte av mig alls på hela dagen. fy fan vad dåligt ja mådde.. men man har en söt pojkvän som tar hand om en iaf :)

nu har ja kommit till jobbet igen. hoppas på att den här dagen går fort. vill hem.
idag ska vi inviga vår nya grill som Adde köpte igår. :) hoppas på att få sällskap av Jack och Denice med. vore ju as najs. haha.

nu ska ja äta lite frukost. :)
vi hörs sen, (om mitt internet vill hålla i sig...)


Valborg. kubb turnering. tjejerna mot killarna. sjukt kul :)



Godmorgon! Mitt internet vill inte funka ä...

foto0901 (MMS)

Godmorgon! Mitt internet vill inte funka än, så gör såhär sålänge :) sitter här med chic, en morgondryck (varje morgon något nyttigt) och tänkte kika på SATC filmen :) hörs sen! Xoxo /sandra


Tar ett glas vin när jag håller på och ren...

foto0894 (MMS)

Tar ett glas vin när jag håller på och rensar ALLA mina kläder. Hatar att jag måste slänga mycket :/ xoxo /sandra


QUICKY-QUICK

Klockan är 15.10 och sista lektionen slutar om 5 minuter..
så nu ska ja börja packa ihop mina saker och så. vänta tills dom är klara, gå en runda och se till så dom skött sig. sedan bege mig mot bussen och förhoppningsvis hinna med den som går 16.15. Då är ja hemma straxt innan 5 så det skulle vara perfekt!

ska nog springa in på livs och köpa glass.. blev så sugen när ja kollade GG.

talk to you later!

LITE-AVSKRIVANDE-BARA

Hejsan igen.

känner mig inte alls på bra humör idag.. vet inte vad det är.. men helt ärligt så känns det som om ja skulle kunna bryta ihop när som helst. känner mig fysiskt och psykiskt svag i hela kroppen. det känns som om klumpen i halsen bara växer och ja skulle vilja gråta konstant..
men det är inget fel?
inget har hänt, jag är fullt frisk, jag är hur lycklig som helst min min pojkvän som ja precis flyttat ihop med. allt är helt perfekt, men ja mår skit. just därför kan ja inte sätta fingret på vad det är. helt enkelt så är något bara fel... suck.

nästa lektion är inställd, så ja får lite egen tid på jobbet. kanske gå ut i solen och sätta sig en stund, samla tankarna.. att man får ta skit av 12 åringar som inte lyssnar gör inte direkt saken bättre. att man inte får någon respekt..

jag längtar tills den här dagen är över, tills jag kan få åka hem, hem till min pojkvän, hem till oss. så ja kan ha någon hålla om mig, bry sig och någon att kämpa med..

ja ska ringa Adde nu, prata av mig lite med honom. vi hörs sen :)


min största insperation i hela världen



BEAUTY-SLEEP-?

Godmorgon världen..

jag har haft en ritkigt stressig morgon. ojojoj.
hade en liten sovmorgon då jag började 9 idag, skulle åka bussen vid 8 tänkte jag, det hade blivit lagom.. MEN, tji fick jag. vaknade när klockan var kvart i 8, och då hade ja en massa saker att hinna med innan jobbet. så, fick ta bussen halv 9. hann precis in till jobbet typ 8 minuter innan första klassen skulle in. dock så blev ju bussen ståendes utanför uppsala i en evighet med, annars hade det kanske gått snabbare..

usch vad jobbigt det var. tror de va för att ja somnade om så djupt efter att Adde hade åkt hemifrån. usch. skulle gått upp med honom.. men han åkte så himla tidigt imorse.. jaja, får tänka till på det imorn bitti.


ledsen att ja är sämst med uppdateringen nu för tiden.. men det är så mycket..
igår på jobbet så dog internetet hela tiden, så det slutade med att ja satt och kikade film hela dagen. mysigt.

hade iof en kort dag på jobbet igår. sista lektionen var inställd, och eftersom mamma kom och skulle upp på stan, så gick ja runt med henne en sväng. shoppade 2 linnen, 3 par trosor och 1 par shorts. riktigt snygga shorts faktiskt!!! kan visa er hemma sen!
sen så åkte ja upp på El Giganten och mötte Adde. skulle byta vårt avtal från viasat eftersom killen som tecknat det med oss hade tecknat fel avtal OCH gett oss fel parabol och shit..
sen gick vi på IKEA och handlade lite.. typ hyllor till garderober och så :P

igår kväll bjöd vi över Adde på film mys, (Eve är i Östersund och hälsar på Tessan, så vi ville inte att han skulle vara ensam) hade skit mysigt.
han åkte hem efter ett tag, då häll ja på att somna i soffan.. tror ja gjorde det med, missade nämligen sista slaget. haha. (Vi kollade på Transformers 2 i Blueray)

idag har vi tvättid hemma, så ska hem direkt efter jobbet och hjälpa Adde. om han ens har kommit hem då. han är på objekt hela veckan, så vi jobbar väl typ lika länge :P haha.
hörs sen gullungar,
ska kika runt lite bloggar nu ;P


EN-KORTIS

Heeeej!!! =D

Hoppas att alla haft en underbar helg, det har verkligen jag!!!
jag är så lycklig såmdet finns inte ord. ingenting klår detta.. allt jag gör, gör ja leendes idag. shit vad glad jag är!!!

Fredagen (VALBORG) var helt otroligt lyckad. vädret på dagen var kanon. solen sken och värmde oss. stadsparken kryllade av människor, alla var glada och hade trevligt. allt var helt enkelt bäst!!

kvällen tillbringades ute hos Eve och Adde i huset. kubbspel, sanning och konka, jag har aldrig och en massa gott med grillning och snacks.. allt var så jävla bra.

har hur mycket bilder som helst som ja tänkte visa :) eller ja, inte alla. men en del. men det kommer sen när inte mitt internet stänger av hela tiden! :/

ska även visa er bilder på vår nya lägenhet.. jajamensan FÖR NU HAR VI FLYTTAT!!!! hihi. jag är så lycklig!!!

hör av mig sen, datorn dör och ja ska jobba... PUSSSIIIISSSS


Vi håller på och flyttar in. Idag gäller d...

foto0893 (MMS)

Vi håller på och flyttar in. Idag gäller det, det är vår dag idag <3 jag hör helt enkelt av mig när jag kan. Hoppas alla hade en bra valborg! Xoxo /sandra


RSS 2.0