LAZY-SUNDAY

godmorgon världen!

jag är ledsen att det inte blev mer bloggande igår.. när ja slutade, kom Adde och hämtade mig. vi åkte hem direkt, fixade mat med Janne och lillasyster. satte oss och åt. men det tog ett tag då vi körde på hasselbackspotatis och kött. mums! iaf, sedan var vi tvugna att åka direkt (alltså verkligen slänga i oss maten och åka) till Ekilla/märsta där Adde hade match. (dom förlorade mot ett skitlag.. inget att prata om)

efter matchen (som började kl 19.00 och alltså var klar vid 20.30) så åkte vi direkt ut till Ledinge och Ullis och Håkan. med endast ett stopp för att fixa dörren på bilen!.
vi drack lite gott (jag och Ullis cider, grabbarna grogg, rom, öl och whiskey) sedan gick vi ut i bastun och hade rå mysigt. dock blev det itne för lång varit.. tempen steg liksom hela tiden, så vi satt med dörren öppen. vi hade som mest 120 grader.. så vi nöjde oss efter ett tag.

då gick vi in, drack lite, kikade på film (Apocalypto, as bra för er som inte sett den. det var andra gångne ja såg den. sjukt bra film) och sedan kom Janne och hämtade oss typ 5 min efter filmen slutat (bra tajming?) haha,.

kära kusin ringde igår.. hon och Malin körde en favorit i repris. synd att ja inte var med bara! men, det kommer fler helger, fler utgångar, och fler krogar för oss. vi kör gärnet snart igen!! ;)

idag ska vi åka till Enköping/Lillkyrka och hälsa på. ja ska klippa Emma-Louise hår och göra henne fin, :) hon ska även få presenten som vi köpte över nyår i dalarna ! :)

så, vi hörs när vi kommer hem, :)
ha en super bra dag babes!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0