VIMMEL@KALAS

God afton.
blev en lång, stressig dag..

as mycket att göra på jobbet, (blev jag lurad?) verkligen AS MYCKET. och vi var 2 pers.. najs, NOT. hmm.. sen stressade jag mig upp till Kajsa. lite halv läskigt att åka dit själv första gången. ahahaha. men, det gick bra och jag kom fram levande..
fixade hennes hår, har inte sett resultatet men hon skrev att hon blev nöjd.. najs!
sen hämtade Adde mig. vi gick och käkade kina bufé på >Dragon Palace. så jävla najs. sedan gick vi på bio..
Wolfman..
läskigaste filmen på länge alltså. fan ja satt på hel spänn och krampade om Addes arm hela filmen. haha, men den var AS bra. :D haha. helt klart värd att se. :)

imorgon börjar jag tidigt, men ska upp ännu tidigare då ja ska vara lite barnvakt :) lilla Alwa är här. pluttan<3
så, jag ska sova nu. men slänger upp vimmelbilder från igår på kalas.
vi hade så JÄVLA kul. insane. det var galet, alkohol, dansgolv, sköna människor och bra musik. kan det bli bättre? nääh.. Ah, as najs iaf. så här kommer bilder. :) (Malin, här kan du ta dom du som inte vet vart du ska leta)

GODNATT! :)


jag och Adde. ♥

Eno och Malin.

Oskar

Jag och Malin, :)

Jag, Adde, Oskar, Eno och Malin. (sjukt sne bild?)

Oskar, Eno och Malin

Malin, Jag och Adde. (eliten?;) haha)




OMG

Godmorgon..
mår lite halv dåligt, uppe med tuppen.
så går det när man går ut, och sen ska jobba.. ojoj.

hinner inte skriva, ska äta, åka till jobbet..
sen idag efter jobbet ska ja till Kajsa och umgås, och färga hennes hår, :)
sen blir det bio med älskling, :)

mmsar er under dagen, :) ha en bra söndag! :)


WOOOHOOOO

God afton, :D

deet blev inte riktigt som jag tänkte igår, :P
jobbade, gick på stan med min älskling sen Kajsa med, :) sen jobbade jag kväll, det var totalt värdelöst.. det kom 1 person, (han köpte med sig pizza hem) så vi stängde kl 8..
jag, Julia, Savvas och Sami gick till Villa Romana och delade på en flaska vitt och lite oliver.. hur najs som helst. sen åkte jag hem, han inte mer än komma hem, kika lite på tv, var på väg in i duschen så ringde mamma...
"VILL DU MED UT OCH DRICKA ÖL!?!?!?!" ehm.. då var kl halv 12.. hon slutade 12. på natten nu alltså. men men, vi fick skjuts av mammas chef, drog in, satt på Terassen och drack 2 riktigt goda drinkar var. riktigt mysigt och jag är glad att ja följde med. lite tid själv med mamma, :)
vi kom hem 3 inatt..

sen idag vaknade jag, åkte direkt till donken för frukost, sen var det borta match i Bålsta för Adde och grabbarna. matchen ska vi inte prata om.. men ja hade trevligt. busade med Emma-Louise.. ja, svärfar med familj kom och tittade också . :)

nu är vi hemkomna.. käkade mat, hoppade in i duschen, och nu sitter ja här.
ska snart öppna min flaska vitt, tagga till lite, fixa mig iordning. sen förfestar vi här. sen blir det Uppsala för hela slanten. jag, Adde, Malin och Micke.. (vad jag vet?) haha. kommer bli AS bra. :)

så, ska fixa mig nu. ska försöka hinna med lägga upp bilder på hur ja ska se ut sen, :)
hörs! :)



FRIDAY

Godmorgon!!  (och ledsen för inlägget igår, orkade bara inte. lång historia)

idag är det fredag vilket känns väldigt skönt! jag ska iof jobba på söndag i några timmar, men ändå, skönt med helg.. :)
Idag jobbar jag först lunch, najs. sedan så ska jag umgås med min älskling ett tag på stan. Han jobbar i Uppsala idag och lovade att komma och umgås med mig, :) vi ska kika på en massa kläder och sånt, :)
jag tycker det ska bli jätte mysigt då vi typ aldrig gör sånt längre. så jag längtar verkligen, :)
sen vid kl 6 börjar jag igen, och jobbar kväll.. hoppas VERKLIGEN på att det inte är nå folk, jag pallar inte det. vill hem tidigt..

imorgon kanske det blir utgång.. vet inte än. Häggis skulle tydligen inte med, och då lär vi hitta någon annan som kan följa med, tror inte Adde är sugen på att gå ut med mig och Malin själva, haha.
så, vi får väl se hur morgondagen blir.

orkade ingen outfit bild idag.. ser ändå rätt tråkig ut idag kan jag lova. vanliga blåa jeans från Cubus och ett svart linne.. tjoho vad spännande!
grejen är väl snarare att jag tänkte köra på skinnjacka +stor halsduk till det. :P för om jag ska gå runt på stan så orkar jag inte ha vinterjackan...
bara hoppas det inte blir allt för kallt att vänta på tåget, :P hehe.

men, hoppas att ni alla får en bra dag. så hörs vi senare, :)


en dålig cam bild är väl ungefär vad jag orkar bjuda på idag, :P hahahaha




SICK-AND-TIRED

sorry, blir nog inget inlägg mer. inget skoj i detta heller.
är sjukt less och irriterad. så ja orkar inte.

vi hörs imorgn, godnatt

LÖNING!

Godmorgon, :)

idag är jag suuuper trött, men jobbar "kort"dag idag, så det är naajs, :D
fick även en glad överraskning när man kikade in på kontot.! eftersom ja inte hade fått ngn lönespec så visste jag inte hur mycket ja skulle få, men kan säga att ja blev tok glad,:D

ska alldeles straxt kila iväg mot jobbet, orkar egentligen inte alls, men men.. *tänk på pengarna Sandra*
och sedan ikväll vill jag sååå gärna åka och sola, ska se om ja kan få med mig någon, :) Adde bangar nog skulle ja tro, :P hahaha.

kan försöka skicka iväg en update under lunchen, eller eftermiddagen om det är lugnt. (får se hur det blir nu eftersom det är löning...)
men här kommer dagsen outfit, så hörs vi iaf sen, :)
ha en super bra dag!


idag kör vi svart spets med knallrosa under! (båda från Gina Tricot)

vanliga snygga blåa jeans till (Cubus)

kind of nice huh?

and this is my face for the day!




ANOTHER-VERY-LONG-DAY

Godkväll kära ni!

som ni kanske förstod så blev det en dag utan break. alltså ett pass på 9 timmar! OMG! trött som ett as är jag nu. inte trött, trött.. utan helt slut. kroppen bara värker..
så blir det när man springer omkring på det där golvet en hel dag utan rast (ja en lunch rast på 30 min..men men) så jag är död nu! mina ben gör så jääävla ont!

men, det var en bra dag. mycket folk på lunchen, typ inge folk på eftermiddagen, lite folk på kvällen. så det ska vara, då är det som skönast!
bävjar mig lite inför fredagkväll, löning imorn och allt. hoppas det inte kommer allt för mycket folk, orkar inte med det. har fortf inte lärt mig allt riktigt och känns ju bättre om man kan allt helt utantill innan det strömmar in folk. men men, man kan ju itne göra annat än hoppas..

dock var eftermiddagen rätt skoj. Ullis kom förbi och joinade mig en stund. sen kom Maria och dom två fikade/åt lite, så ja fick lite sällskap under den timmen det var tomt på folk, :P skönt!

i helgen ska jag hinna med att umgås en sväng med min kära Kajsa. :)
hon kommer hit så ska ja slinga hennes hår, :) mys pys. saknar bruden som satan!
en stor omställning från att ha umgåtts med varandra i stort sett varje dag i 3 år, sen börjar man jobba och hinner inte ses.. tråkigt som fan. men, du betyder fortf mest gumman! <3


nu har ja tagit en låång dusch. värmt upp musklerna lite iaf. ligger nu i sängen, ska smörja in mig, sen sova.. men antar att ja inte kommer kunna somna innan Adde kommer hem (han är på träning) eller så somnar ja som en stock. i vilket fall så ska ja stänga ner datorn, och bara ta det lugnt.! det behöver jag!!

imorgon börjar jag halv 12, så blir en liten sovmorgon iaf, :) najs!
så vi hörs då babes!  ;) Sov gott!


hihi, sitter och tittat gamla bilder. slutet på 3an typ, :)

jag och Adde, :) i somras!

HAHAHA, här hade jag fått allergi utslag på läpparna, men lurade alla att ja förstorat dom, =P
var bara tvungen lägga upp det. KUL! =)



WEDNESDAY

Godmorgon!!

är sjukt trött idag, kunde inte somna igår.. har nog ställt om mig när ja varit sjuk.. det suger!
dock så känns det som (peppar peppar) halsen är bättre. kanske bara var lite halsont. men det hurrar vi isf för iaf, .) ingen utomjording här inte, ;) hahaha

sitter och försöker föra över dagens outfit bilder till datorn, men varenda gång jag är lite streassad så fuckar den ju upp dig. irriterande som faan!
får se om ja hinner, :P

vet inte om ja kan blogga mer idag.. jag jobbar ju lunch och kväll, men som ja skrev igår, så vet ja inte om ja får rast mellan breaken eftersom Carro är ledig. det beror väl på vilka som jobbar.
får ja rast har ja ju all tid i världen. men annars jobbar ja nonstop fram till 21 tiden (ca) ikväll. och då blir det svårt att blogga kan ja lova!

men, ja ska se hur det blir, hinner jag så hör ni mer av mig, annars så hörs vi väl ikväll i guess, :P haha.
btw, imorgon är det löning och jag är as glaaad! =)

nu ska ja kila.. (blir nog inga bilder, sry!)
men vi hörs.. ha en bra dag ! :)


WOOOOOW!

Hej kära blogg!

förlåt för en kass update.
men som sagt, i söndags blev jag kidnappad (typ?)
Eve drog med mig till Form för en fika., och när vi kom hem igen hade mamma och Adde fixat en överraskningsfest för mig! alla var där. i stort sett alla som betyder något. klart några fattades, kära Jenny tillexempel, (men dig saknar jag i hela mitt liv nu för tiden babe♥) Kajsa, Ronja.. och några fler såklart!

vi hade världens fest. det var den bästa dagen på länge!!
tårta, kakor, saft, champagne, presenter, underbara människor.
mot kvällen blev det middag (med de som var kvar) och alkohol. kareoke och dans!
jag hade så jääävla kul. och är otroligt tacksam för de som var där!!

sedan från tidig måndag morgon så har jag legat sjuk. illamående och snurrig, nära magsjuka skulle ja tro då Amanda (jannes dotter som var här i helgen) åkte hem med magsjuka.. ush. men blev nog aldrig riktigt något..
däremot har jag börjat dra på mig en redig förkylning.. =/
snuvig och hostig hela tiden, dessutom har halsen börjat växa igen.. rädd att utomjordingen är tillbaka (!!!!) och det pallar jag verkligen inte. (men isf är det väl tur att det är efter mitt födelsedags firande, om ja nu måste gå på penecillin igen)

så ja, jag har legat i sängen och inte orkat blogga alls! förlåt för det.

nu ska ja sova tidigt denna kväll, (har legat halvvaken om nätterna när ja varit sjuk) och eftersom jag ska börja jobba imorgon igen, så tänker jag vila ut mig.. vill vara någolunda pigg iaf.
spännande, det är ju skollov här i Uppsala län. så ska bli kul att se hur många nya ansikten som jobbar? haha (vi har en massa folk som jobba rpå ledigheter..) dessutom tro ja vi har nya praktikanter (igen?!) på jobbet, ojoj.
men kanske iaf får min rast emellan passen fast Carro är ledig. *hoppas* annars blir det hela dagen.. 10-11 timmar typ. haha. najs ändå!

så, nu ska ja sova. ha en super bra kväll ni som håller er uppe, :) så hörs vi imorgon!!



bild från i sommras! längtar tills sommar 2010



BORTRÖVAD?

Godmorgon!

hinner tydligen (?) inte blogga så mycket nu.. ska tydligen bli bortrövad klockan 12 nu? ehmn..
Eve ringde igår kväll "var färdigsminkad och klar kl 12 imorgon" och mammas svar på hur jag skulle se ut var "snygga, häftiga kläder och en häftig, mörk sminkning. kanske sotade ögon?"

så, ja slänger in bilder på hur ja ser ut , så hör ja av mig så fort ja kan! :)


lack leggins, ill-rosa linne, och ett svart linne med kedjor

detta typ =P (bild från min födelsedagsfest @redroom)

HOT!

haha, cam bilder sucks!

this is me. =O hörs sen babes, ;)


FUCKING-SKIT-JÄVLA-SNÖ-HELVETE

hej.

är så less,
förlåt att det inte blev nå bloggande idag.. men jag sattes i jobb. skotta snö!
jag HATAR att skotta snö, det är tungt, jobbigt, varmt. skit helt enkelt. och idag blåste det ju konstant också. jag och Janne skottade och skottade och skottade men det märktes ingenting.
efter ett bra jävla tag så syntes resultatet, och det var as bra!

alldeles nyss när jag skulle gå på prommenad med Nellie, så¨hade det (där vi skottat!!!) kommit 1,5 deci snö!!! åh vad lessamt. :(

iaf, efter skottningen vart det middag sen slocknade jag direkt. Adde kröp ner och väckte mig lagom till melodifestivalen, och nu sitter ja här. helt utslagen.
det värta av allt, är att ja måste skotta ännu mer imorgon! =( fan. kan det inte ta slut snart????!!!

jag funderar på att sova.. ska jag orka skotta snö hela dagen imorn så lär ja sova.
ska nog försöka få med mig Adde och mysa lite. :) hihi.
vi hade det super mysigt när han väckte mig, men han låg och nöp mig hela tiden, :P dumma!
nej, men det var mysigt. =)


så, sov gott allesammans, :)
så hörs vi imorgon!!

bjuder på bilder från idag.

suddig och oskarp bild, men vi ser så lyckliga ut. jag är lycklig!

Jag älskar dig gubben! ♥




MER-SNÖ???

Godmorgon!

idag blev det en riiiktigt sovmorgon. en sån som jag verkligen behövde! känner mig utvilad nu, :)

det tok snöar ute!! helvete. jag som har börjat längtat som faan till sommaren, :( usch och fy!
det kan väl sluta?? vill inte mer. vill ha fina klänningar, jeansshorts och high heels! :/

jaja, jag ska upp och äte frukost nu, men bloggar mer sen, :)


FARSAN-RULES

Hejsan hoppsan!

sorry för en tråkig dag, men som sagt, min dag började inte bra..
vi satt kvar där på tåget ett tag. i över en timme satt vi (!!!!!) fy fan var less jag var. kissnödig med, utan fungerade toaletter såklart. helvete.
kom as sent till jobbet (mindre timmar=mindre cash) och sen fick jag ju jobba som en tok.
men skön dag ändå för eftermiddagen var inte tom. annars brukar man bara stå utan något att göra. men idag fanns det något hela tiden.

vid halv 5 tiden dök Eve upp, gick igen, dök upp igen och satt och fikade.
vid 6 tiden dök Adde och Adde upp och joinade henne, jag slutade straxt efter det och joinade då dom. vi käkade lite gott, drack lite gott och bara myste.
gick till spegeln och kollade på bio. Vi såg Farsan.
sedan efter filmen gick vi till Terassen och satte oss med cider och öl. riktigt najs kväll.
lite halvjobbigt på vägen hem då vi blev ståendes (igen!! ingen bra tågdag för mig) utanför knivsta, men mamma hämtade sedan upp oss. :) och nu är vi hemma.

måste bara säga, FY I HELVETE vad rolig Farsan var,. inte sett så rolig film på länge. jag älskade den. den kommer ja se många fler gånger kan jag lova. skrattade så ja fick magkramp. grät en skvätt också faktiskt. hahaha, blödig som man är, :P
nej men 5 plus av 5 till den filmen alltså. rå rolig. rekomenderar ALLA att se den, :D

så, nu är vi hemma, jag sitter i sängen nu. ska nog sova. är helt slut efter dagen.
imorgon är ja själv hela dagen så ska nog kunna hitta på något roligt till er, :)

hoppas alla haft ett bra avslut på veckan och en bra start på helgen. :)
sov gott, :)


bild från i sommras. x)






hej! Sitter...

2aebd81a5ac328ae0a4c3265eb09a42f.png

Kolla varifrån!

hej! Sitter fortfarande (!!) på tåget.. Vi har stått still utanför uppsala nu i typ 30 minuter. Skulle börjat jobba halv. Det här suger, speciellt när man är själv på tåget utan vän :/ den här bilder är från Imorse då mamma och Nellie följde med mig till bussen :) xoxo /sandra


TODAY-IM-GOING-TALL

Hejsan hoppsan, :P

nu är allt klart för dagen. för mig iaf, :P
men, hinner inte blogga mkt iaf, för fick för mig (eftersom vi ska iväg på middag och bio ikväll, direkt efter jobbet) att köra på mina stövlar med klack. så ska bege mig mot tåget nu så ja kan gå i snön i lugn och ro, :)

skulle visa dagens, mien mitt program för mobilen hängde sig.. :/
ja mmsar er under dagen, :)


GODER-MORGON

nu är jag vaken och faktiskt pigg, :)

ska fixa mig, käka en ordentlig frukost (igår blev jag as hungrig snabbt) sedan ska ja blogga lite mer, :) ville bara visa att ja var vaken, :)


VIMMEL

God afton!

sorry för en tråkig dag. det vart en riktigt lång dag för mig..
har så jävla ont i ryggen så jag tror jag dör!
ikväll ska ja sova tidigt, har redan krypit ner i sängen faktiskt. duschade direkt när ja kom hem, och nu ligger ja här. slår nog på ett avsnitt av 90210 så ja kan somna, :) hihi.

Jag är ledsen för att ja inte orkar blogga så mycket. men jobbar mycket, och idag har jag verkligen super ont i ryggen, så ja orkar inte sitta vid datorn!

imorgon jobbar jag från halv 12 till typ 6 tiden. sedan så kommer Eve, Adde & Adde in till uppsala. vi ska käka någonstanns (lutar åt panini. hahaha!) sedan gå på bio. vi ska se Farsan! oh fy faan vad jag längtar =) haha.

nu ska ja sova, men bjuder er på 2 vimmel bilder från igår, ;)

MAN SKA BJUDA PÅ SIG SJÄLV!!! ;) hahahaha
(sådär säger ja bara för bilderna är hemska, men Eve är alltid snygg!)


bild från VIP. (inte sååå bra)

bild från Kalas. (liiite bäättre)


SOV GOTT =)

hej! Är...

0-55fc5ed6db0b96360de5571a42099509.png

Kolla varifrån!

hej! Är helt död. Sitter på panini (jobbet) med ett glas cola, en minibaguette och vitlöksdipp och hoppas att Adde ska sluta snart så jag kan åka med honom hem och sova någon timme innan jag ska jobba igen :p hörs sen! Xoxo /sandra


A-NEW-LIFE

Godmorgon.. nu är jag 20. 20 fuckin år. helt sjukt.

gårdagen var crazy! men as bra. ska berätta mer senare idag. nu ska ja skynda mig till tåget, börjar halv 11. haha. slänger upp dagens bara. såååå slött idag!


nya lackleggins från JC. mer svarta än dom från Gina,:P

idag kör ja den randiga (igen) för den är så jääävla skön, o ja är sliten! och ett knallrosa linne under

and looki'n like this!




20-FUCKIN-YEARS-OLD

God morgon!!

Nu är jag F*N 20 år!!! =)
blev väckt med paket och champagne (dock oöppnad, ska ju jobba) på sängen av familjen. mys!
snoozade lite länge sen så fick lite brått. mamma ska köra mig till tåget nu, :)

jobb, sen systemet! sen vin med Eve, hem, middag, tårta, mer vin och krogen! NAAAAJS!
hörs senare babes!!

btw, this is me today!



osminkad med blommor!

lite mer smink, inga blommor, :P




NATTI

om 2 timmar minus 9 min (klockan är just nu 23.29) så fyller jag 20, :)
född den 17 feb 1990 01.20 =) hihi. lillskit var ja ju då xD

så, nu ska ja gå och lägga mig. som tonåring. vakna upp, vuxen. hahaha. så sa mamma iaf, :P
hörs imorgon bitti!



A-FEW-MORE-HOURS

och sen är jag inte tonåring längre, ;)

hahaha. Hej, :)

jag är nyligen hemkommen från jobbet (fast jag slutade halv 7) hahha. när ja kom till knivsta travade jag upp till fritidsgården (nej jag hänger inte där, mamma jobbar där.) och fick smaka lite semla som mamma bakat, :) mums var det. sedan tog jag mig hem, men då har jag och syster suttit och skrivit inköpslista inför imorgon.
middag och fika.
jag har fixat ihop (eller iaf receptet så syster ska baka) en riktigt smaskig chokladtårta. bara massa choklad. haha. man fyller ju trots allt 20, ;) hehe.

så nu ligger ja i sängen. kikar på Adde som spelar NHL. rätt spännande faktiskt. ska nog ta en dusch, fräscha till mig lite, sedan sova. känns som ja kommer bli väckt tidigt imorgon? haha.
har blivit rätt tråkiga blogginlägg på sista tiden, men det är för internet har krånglat en hel del. så har inte blivit av. sorry. ska försöka bli mycket bättre.

ska duscha nu, skriver sen, :)



hhaha, bild från julafton @farmor. x)



TOMORROW!!!

Godmorgon fina ni!

Idag är en riktigt bra dag, jag är pigg! somnade jätte tidigt igår och vaknade endast när Adde kröp ner hos mig. dock är jag orolig för honom då han var uppe läänge. han ville inte ens säga till mig vad klockan var? dumt. han vet då att han kommer sova hela dagen, sen inte kunna sova ikväll. åh!

men, jag är iaf pigg! kanske kan behövas eftersom ja ska jobba eftermiddag idag, :/ åh. eftermiddag är det värsta att jobba. för det finns liksom ingenting att göra. skit tråkigt verkligen.

men, jag slutar vid 6-halv7 tiden så det blir inte så sent idag, :) sköönt.

nu är det bara 1 dag kvar. inte ens det. haha. IMORGON fyller jag 20 år. det är verkligen helt sjukt. känns ju som nyss det var så stort att fylla 18? nej, imorgon är verkligen en big deal! haha.

nu ska ja sminka mig, sedan kila iväg mot Uppsala och jobb..
Ha en bra dag!

(ps. sitter på mammas dator eftersom Adde sover på rummet, så inga bilder nu)


jag vet...

7d27d70bc1ba273e18b0922234d89990.png

Kolla varifrån!

jag vet kära ni, kass bild. Men blogg.se vill inte funka för mig just nu, det bara står och laddar, och jag hade verkligen inget annat att fota. Jag har duschat men ska sova nu, därför jag mmsar ist för att vänta. :p vi hörs imorn, ikväll satsar jag på en tidig kväll och mycket sömn. :) xoxo /sandra


hej :)...

3ff4412c90a48323d5a7d5beb159b9e8.png

Kolla varifrån!

hej :) sitter på stationen, äter en super god pasta från jobbet. Är på väg hem. Inte en krona i dricks ikväll, surt.. Xoxo /sandra


HAPPY-BIRTHDAY♥

godmorgon!

har inte tid att blogga så mkt. låg kvar lite längre i sängen då ja inte ville gå upp för att Adde låg kvar och sov. stackarn mår inte alls bra, :/ uscha. önskar ja kunde vara hemma och ta hand om honom.. :(
men ja jobbar ju kväll. kanske ska åka hem imellan? har ändå inget att göra..

ja vill bara skriva detta inlägg, för jag måste önska någon grattis på födelsedagen. någon som jag inte kan säga det till..

min älskade farbror och vän, Stefan "Bissa" Magnusson.

jag saknar dig, jag älskar dig, jag önskar att du kunde komma tillbaka. jag önskar att man kunde radera det som hänt och få tillbaka allt som var. få tillbaka dig.
det går inte en dag utan att jag tänker på dig. det går inte en dag utan att jag saknar dig. jag drömmer om dig ofta. det känns hemskt. hur ska man klara av att fortsätta? hur ska man orka?

Jag vill bara säga detta idag, Grattis Bissa. du är saknad, riktigt saknad. ♥♥♥♥♥♥♥


VALENTINE'S-DAY

Hej hopp igen.

ligger i sängen, mår illa. är det nå skit Adde fått? har jag blivit smittad? fuck.
skulle typ egentligen till Eve&Adde, men dom ville se wallander (det hatar jag) och Adde blev dålig efter middagen så vi sket i det.. nu mår jag också illa. vad är fel?

känne rmig verkligen dåsig. känns som om något är i halsen och vill upp, men ja känner inget mer. mår illa av tanken och känslan att det är något, och det suger riktigt hårt.
kanske är bra att vi blev hemma?

hoppas bara det inte är någon skit. pallar inte vara sjuk. vill jobba. tjäna pengar. och dessutom, så fyller jag år om 3 dagar. det suger om jag ska ligga hemma sjuk då. spec eftersom vi ska ut? fuckfuckfuckfuck

men, förhoppningsvis är jag bara sympati-illamående med Adde. det kan ju bli så. jag tror att jag också blir sjuk bara för att man vet att någon annan är det. eller så är det pga den där jävla chilinötspåsen jag åt (hela påsen) men, sjuk tänker jag inte bli nu. och verkligen inte spysjuk.. =/

jag ska slänge mig ner under täcket, ligga varmt, dricka te och vila.. kanske vi kollar på film. om inte Adde ska ligga uppa med sin rubikskub halva natten. får se, eller så somnar jag. visar er kläderna imorgon ist, just nu orkar jag verkligen inte mer än lägga mig ner.

hoppas ni alla haft en bra alla hjärtans dag. jag firar den inte, så ja.. tycker det är rätt löjligt. haha, tur att Adde känner lika som mig, :P hehe.
sov gott, så hörs vi imorgon>!!



babe and me, han syns inte så bra, men ah. ja var iaf snygg, ;)



PARTY-NIGHT-YESTERDAY

Godmorgon !

det blev en väldigt dålig uppdate igår, ingen alls faktiskt, :P
men jag hade verkligen fullt upp HELA dagen, :P

när jag vaknade på morgonen så käkade vi frukost. sen åkte jag med mamma och lillasyster till Kista för syster skulle köpa kläder till skolan (hon ska servera på måndag, går hotell-resturang)
Sandra och lilla Alwa följde med, så vi gjorde en hel dag av det!! en riktig tjej dag med fika på ett mysigt fik, cola och semla. MUMS! vi shoppade, eller ja. jag shoppade iaf, :P haha.
mamma, sandra och alwa köpte inget. eller, mamma köpte stumpor till alwa, :P syrran köpte kläder till skolan, men annars så var det jag som shoppade, :P

köpte nya lack-leggins, ett knallrosa linne, ett svart linne med kedjor, ett halsband med en sko, lösögonfransar och slutligen en "raggar-klänning" perfekt för powermeet. :) (slänger upp bilder på köpen senare)

så efter en hel dag i kista gallerian så begav vi oss hemmåt. då fick ja lite panik när jag insåg var klockan var. 2 timmar tills vi skulle vara på förfest. jag skulle hem, duscha, sminka mig, klä på mig, äta middag.. ah, panik helt enkelt.
Dessutom så var ju Ellie och Fredrik på väg till oss. allt resulterade i att dom kom hem 2 minuter före oss, :P haha. jag slängde mig in i duschen, vi käkade middag, jag och Ellie sminkade oss och fixade. Häggis kom och plockade upp oss, och vi åkte på förfest. :)

det var super kul alltihopa! sedan tog vi och packade in oss i bilarna och åkte till uppsala och RedRoom. där satt vi och drack goda drinkar, pratade, firade och hade allmänt super kul. jag är jätte nöjd med kvällen!
dock slutade den tidigt för mig, Adde, Ellie och Fredrik. Adde blev dålig (han har ju legat sjuk i fredags) och ville åka hem. han sa att ja fick ju stanna, men hallå. klart jag åker hem med min pojkvän när han mår dåligt? ja ville ju ta hand om honom, :)

dom andra drog vidare och hade förhoppningsvis kul. dock hörde jag att det blivit lite kaos, men ändå skoj. hahaha. ja men jag är iaf nöjd..
och på onsdag kör jag och Eve igen! precis som förr. onsdagar i uppsala. då ska vi ha kul!! =)

Tack alla som kom igår, ni gjorde min kväll!
nu slänger ja upp lite bilder från gårdagen, :) så hörs vi sen, :)



Alwa som kletar semla på min näsa... :)

slicka semla, x)

pluttan ville ligga på golvet på min jacka varje gång ja skulle prova kläder, :P

tjejligan


Eve, jag och Ellie @förfest

jag och Adde @förfest

Adde, Adde och Adde @förfest

Salmi och Adde @förfest

Fredrik och Adde @förfest

jag och Ellie @RedRoom

WA och Tim @RedRoom

Eve och Adde @RedRoom

en bild på mig själv @RedRoom får avsluta kvällen, :)



LATE-NIGHT

god afton kära vänner.

nyligen hemkommen från jobbet. har legat i soffan en stund..

kom hem och fick veta att älsklingen inte mådde så bra, han hade mått dåligt hela dagen, men han mår iaf mycket bättre nu. hoppas de bara var nå skit så han mår bra imorgon, :) imorgon är det ju partaj...

jag ligger i soffan med datorn och kikar på tv.. väntar på att mamma och Janne ska ringa. dom är i skokloster och Adde ska hämta dom sen. så tänkte följa med och hålla honom sällskap :)

imorgon hade vi riktigt mycket folk på jobbet (iaf mycket för oss, vi är ju mkt mer en lunch resturang än en kvällsresturang) så det var en del att stå i. men det kändes kul. någon gång ska man ju lära sig det med, :) hihi. lite jobbigt bara när det ramlar in massa människor samtidigt och man är ensam servitris. men men, det gick iaf jätte bra. fick bra dricks ikväll med vilket alltid är kul! haha.


imorgon är det ju "Nästan-min-dag" haha. vi ska ut ett gäng och fira min födelsedag, :) kommer nog bli as kul tror jag. jätte glad över att Ellie och Fredrik ska komma. alla andra med så klart, men dom åker ju en bit :P dock är det väldigt många som inte svarat.. så vi kanske inte blir så många. jaja, vi får väl se. blir väl ett mass-sms-utskick imorgon och kolla läget.

egentligen är jag riktigt trött.. men ja ska hålla mig vaken, har bestämt att hålla älskling sällskap till skokloster, så nu ska jag det, :) hihi.

men, jag ska nog avsluta datortittandet nu. så vi får höras imorgon, :)
sov gott, eller festa lugnt ni som är ute ikväll! ;)


tyckte mina ögon var lite coola på denna bild, :P
och apropå det, så fick ja en kommentar för mina "väldigt vackra ögon" idag :)


FUNGERAR-ALLT?

Hej :) kommer mina inlägg upp? För det syns inte på min sida :s skumt... jag hann aldrig blogga Imorse. Mailade iväg ett viktigt mail, och det tog all min tid. Och idag valde jag faktiskt det mailet före bloggen Imorse. Jag kommer förklara varför och vad det är, längre fram. :) nu har jag rast fram till halv 6. Ska umgås med fia. Tanken var eve, men hon glömde sitt ombyte hemma :p klant! Hihi. Så nu sitter jag på il gusto och väntar på att fia ska sluta. Har även blivit satt på att vika servetter, suck. Ja ja. Vi hörs senare :) xoxo /sandra

OPSI

hihi, jag somnade igår efter duschen.. (a)

Godmorgon världen, :)

inatt har ja sovit MASSOR. känner mig faktiskt (för en gångs skull) utvilad. visst, lite trött är ja väl, men absolut inte som ja brukar.. hade ju lätt stannat kvar i sängen, men idag gjorde det inte så mycket att ja skulle kliva upp. sköönt!

har fixat mig lite och så nu. idag kör jag totally black. leggins och en svart lång kofta. fick se på Facebook där Håkan skrivit att det var -10 ute.. och han bor mitt i uppsala, så ja chansar inte. ja klär på mig!
usch, vill ha sommar nu!!

jag ska snart ut med Nellie en sväng. blir dock med koppel idag eftersom hon stack igår. åh vad arg jag var. satan alltså. hahaha.. men, hon lärde sig förhoppningsvis en läxa. :P

idag har jag fullt batteri igen, så idag ska jag nog kunna underhålla er. =)

känns som det blir en sallad till lunch idag, har ätit pizza 2 ggr denna vecka redan, plus en kladdkaka igår med Kajsa. OCH tårta på Il Gusto.. usch. nej, nu blir det sallad ett bra tag framöver. kanske tillochmed utan majs??!! åh. hur ska ja klara detta. men nej, ja kör..! haha

nej, nu ska ja ut med Nellie, sedan blir det att gå mot bussen, =P
först bjuder ja på en bild, som visar hur kul(tråkigt?) vi kan ha det en onsdags kväll på jobbet, :P HAHA!

det var Savvas som överraskade mig med denna i köket när ja skulle in och hämta mat xD hahahha.


OJ

missade helt förklara grejen med 7 days.. hahahha.

JAG FYLLER 20 OM 7 DAGAR =)

så nu vet ni, ;)

7-DAYS...

and in 7 days, you will die!!

haha nej då, men ja skulle skriva 7 days som överskrift, och när ja skrev det tänkte jag direkt på The ring. haaha. kul.

hejsan kära ni =)

idag blev det inga mms, då ja hade mobilen avstängd hela dagen för att spara battri (MITT BATTERI SUGER, måste ladda det varje natt för att det inte ska dö efter halva dagen??!!) men ändå så dog den när jag var på väg hem. suck.

idag har det gått bra. lunchen var rätt tuff, speciellt då kortmaskinen slutade fungera mitt under den stora ruschen. gaah. men de löste sig.
hade en break. kollade lite i affärer och träffade bästa Kajsa för en snabb fika, :) mys!
jobbade kväll. typ 11 pers som kom (fick inte en enda krona i dricks. surt) men det var lugnt så vi stängde kl 8, var hemma halv 10. hahahaha. surt.

nu tänkte jag hoppa in i duschen, ha en MASSA silvershampoo, :P och sedan mysa ner mig under täcket.. tror ja hinner med ett inlägg med lite bilder ja hittade i mobilen, :P hahaha. KUL SOM FAN.

så, hörs sen, :)
men först, en dagens....


vitt linne, blåa jeans. enkelt, snyggt.

ser fruktansvärt sur ut på denna bild, x) men ja är skiiiit trött, okej?



GOOD-ON-A-BAD-MORNING

godmorgon.. fast egentligen är den inte så bra..

jag mår inte så bra. snurrig och fryser, känns som om jag skulle börja bli sjuk, men det hoppas jag verkligen inte.. det tänker jag nämligen inte bli..
dessutom är jag så jävla trött. känns som om jag aldrig sover? :(

men, jag har varit duktig denna morgon. ställde klockan på 07.45 (dock snoozade jag ett tag iaf(a) heh) sedan var jag upp, busade med Nellie, kissade henne. Hängde Addes tvätt från träningen igår som han inte hann göra imorse. Käkade frukost, kollade lite Facebook (och såg tråkigt nog att den enda som hade anmält sig att komma till mitt evengemang , mer än dom 2 som gjorde det igår, var Adde, :P) kollade lite bloggar, klädde på mig. Nu sitter jag här och skriver, sen ska ja sminka mig, kissa Nellie och bege mig till bussen.

btw, har ni sett vad det snöar ute??? jag orkar inte, :/ då kommer säkert tåget vara försenat. :/ fan då.. vill ha sommar nu, orkar inte med stora tjocka kläder längre. orkar inte frysa längre..

så, trots att jag mår lite halv dåligt, så ha jag hunnit med att göra en massa saker. :) känner mig duktig!
nu smsade Eve mig "ring när du får tid eller nåt.. är ensam och har tråkigt" haha. pluttan <3
men ja kan ändå inte ringa henne innan ja går hemifrån. har ju så kass mottagning hemma. näh, ja ringer henne när ja går, :)

nu ska ja göra mig iordning, så får vi se hur denna dag blir. jobbar ju kväll ikväll dessutom, :/ suck... vill soooova! jaja. ha en bra dag allesammans!


BLOGG.SE-HAR-PROBLEM-?

är det bara jag som hela dagen haft problem med blogg.se?
för jag har inte kunnat gjort någonting alls på hela dagen, :S as skumt..

nu funkade det iaf, så hoppas att det går att publicera också, =P hahaha.

jag kom hem för en liten stund sedan.. fixat lite grejer på facebook inför helgen. en massa saker som jag planerat idag inför helgen och nästa onsdag.. ska bli så kul, :)

efter jobbet åkte jag hem till Fia där vi fixade min utväxt. blev faktiskt helt okej, :) kommer nog bli bra när det lagt sig och jag blivit van..
blir lika dan varje gång jag färgar utväxten.. men det är alltid för man ser så dum ut i början, :P hahaha.
men, det blev iaf bra. mysigt hade vi! och planerade en framtida middag med Pauline också någon vecka här. kanske Elin med? :) myspys!

jobbet gick bra idag. rätt mycket folk men lite att göra på eftrmiddagen. jobbade med Rebaz, så ja hade kul iaf. om inte han skulle hålla på att jävlas hela tiden, :P jag lovar, han kommer fälla mig på riktigt någon dag, .hahaha.

nej, nu ska ja ta en dusch (kroppen då, inte håret eftersom det är nyfärgat) och sedan ska jag faktiskt sova!
Adde borde vara hemma från träningen snart, och då vill jag mysa! (a) hihi.

ha en super kväll sötnosar, så hörs vi imorgon, :)


hahaha, mörk bild, och jag ser dessutom sjukt trött ut, men jaja. här är "nya" håret, ;)


JÄVLA-INTERNET

tanken var att ja skulle skriva mycket denna morgon. men nu fuckade mitt internet upp sig, och jag ska gå om 3 minuter.. helvete..

god morgon förresten!

idag ska bli en skön dag. hoppas på rätt lite folk, (för jag tror att jag och Sami jobbar själva på eftermiddagen, och det suger!) och dessutom så slutar ja efter stängnig,:D tjohoo. (alltså vid 18) ska bli så jävla skönt, :)
tror ja ska satsa på en film kväll med Adde?

tror dessutom ja ska satsa på solariumet idag! det var ett tag sen, och det behövs kan ja lova!!
nu har låtarna ja skulle skicka över till mobilen laddat klart, så nu ska ja kila. :)
men, vi hörs senare!!

här kommer dagens också, ;) (det hann jag med medans internet låg nere)


trashy jeans

och randigt till det

kör på stövlarna till!

också, sådär... så ser ja ut idag


ha en bra dag sötnosar, :)


KONSTIG-JOBB-DAG

Hej kära vänner, :)

det var inte en sån dag som jag trodde.. faktum är att inget blev som jag trodde idag, :S

kom till jobbet halv 11, då det var jag som skulle öppna eftersom ja jobbar kväll. men då när Savvas öppnar dörren åt mig så säger han "vad gör du här??" jag fattade ju ingenting.. men då visade det sig att Carro också var där. hm tänkte jag men gick ner iaf för att byta om.
då visade det sig att jag skulle jobba hela dagen (vilket innebär ingen break mellan lunch och kväll) eftersom några lirare från jobbet är på kryssning med Svensk Cater.. happ, så jag skulle börja jobba halv 12, men det hade dom missat säga till mig.
jaja, jag satte mig ner och fikade lite, :)

sedan jobbade jag ju då hela dagen. det konstiga var att vi hade inge folk överhuvudtaget.. as lite verkligen. var väl iof skönt eftersom vi inte var så många som jobbade, men ändå..
eftermiddagen jobbade jag och Carro själva. AS skönt. men fortf lite folk..
sedan blev kl 6 och vi stängde lunchen för middagsservering.
det kom 2 pers...
suck, men vi stängde vid 8 tiden. så det var skönt. en tidig kväll iaf.
jag visste ju då att Adde var på väg hem från sin träning, så ja ringde och han plockade upp mig i Knivsta. :)

vi åkte förbi Eve och Adde och hämtade en tröja som Adde glömt hos dom i lördags (jobb tröja, därför det var viktigt) och så åkte vi hem. blev lite försenat inlägg från när ja kom hem, men det tog en stund för jag försökte söka lite jobb, :) men jag insåg också att ja måste skriva om mitt cv.. hittade ett jobb jag vill gå och söka, men ja har ju ingen möjlighet att skriva ut mitt cv. :/ fuck. får lösa det, och fixa detta nu =)

fick veta idag att jag förmodligen inte kommer kunna vara ledig på valborg. men ta mig tusan, DET SKA JAG!! valborg tänker jag verkligen inte jobba. in my ass! valborg är heligt.. usch och fy. får försöka fixa någon som kan jobba, annars tänker ja fixa nytt jobb innan dess så ja kan vara ledig. hahaha.
låter kanske sjukt, men valborg är viktigt!

nu ska jag sova tror ja. kunde inte somna igår, så var riktigt trött imorse. men, imorgon jobbar jag halv 12 till 18. så imorgon blir det mer blogg babes, ;)


charmig bild... men jag var iaf snygg, ;)   (halloween 09)


hej! Hann...

356a81515b52f7a327beb444e679a01d.png

Kolla varifrån!

hej! Hann inte skriva i morse. Försov mig rejält. :/ så mamma fick köra mig till tåget (som dessutom var 7 minuter sent) men nu är jag på väg till jobbet :) hör av mig sen :) xoxo /sandra


AVVIKANDE-DAGAR

Hej kära ni..
att ni ens står ut med mig..

jag har inte bloggat under helgen nej, för jag har inte haft kraften till det. det har varit en hel kaotisk helg och jag har mått piss.
idag försökte Eve (den underbara själen) pigga upp mig med fika på FORM i knivsta. det var trevligt, gott och mysigt, men det hjälpte inte långt.. blev inte okej förrän vid middagstid idag.

så, vi drog iväg hela familjen på bio. Edge of Darkness såg vi, riktigt bra film! rekomenderar den starkt.

så, jag ber miljoner gånger om ursäkt för dålig uppdatering.. men ja, problemen i helgen är inget jag drar upp här. så ni som känner mig bäst får helt enkelt fråga om ni inte vet.. men, nu ska jag försöka bli bättre på det här med bloggen, :) jag ska dessutom försöka mmsa så mkt jag kan när jag jobbar. men det är inte alltid så lätt när man har fullt upp med jobb, =P

Eve tyckte jag var lat och inte gick upp tidigare på morgonen för att blogga, att ja skulle gå upp i tid som henne. men ja, å andra sidan går jag inte och lägger mig lika tidigt heller, :P
och när jag väl går upp i tid, då tar Nellie upp all min tid ute i snön, :P hahaha.
men som sagt, jag ska försöka göra så mycket som möjligt för att bli bättre, :)


imorgon är det dags för jobb igen, och jag jobbar kväll. ska försöka hitta någon att fika med. annars blir det semla, chailatte och en bok själv på något fik, :) kan vara rätt mysigt det med.! har varit sååå sugen på semla nu i flera dagar, så imorgon slår jag till. med eller utan sällskap! =)

nu ska jag tyvärr sova, klockan är mycket och jag är riktigt trött efter bion.
men, imorgon bitti är jag här med fingrarna på tangenterna igen, :)





JAG-ÄR-SÄMST

verkligen sämst.. förlåt.
jag sover, jobbar, äter, sover, jobbar... det är typ så jag lever nu. NU är klockan 20 i 1 på natten och jag har typ nyligen kommit hem från jobbet. det suger. inte att jobba, utan att ja inte hinner med allt annat, :P

men, ja är nöjd, ja får ju jobba en massor, :) massa pengar så ja kan hitta på något riktigt roligt, :)

nu ska ja tyvärr sova.. men, jag är ledig i helgen och ska uppdatera er om mitt liv, :)

PUSSINATT, sov gott


hej :)...

3126db7c04c7e400ae10be19b06e27cd.png

Kolla varifrån!

hej :) internet funkade inte i morse, så åkte direkt till jobbet. Sitter på il gusto nu och fikar. Börjar igen kvart i 3 och slutar runt 6. Hörs sen :) xoxo /sandra


SHIT-MER-ÄN-VÄNTAT

heej.

nu har ja kommit hem. helt död.. 11 timmar idag, hela dagen. ingen break. missade att Carro var ledig. usch.

NU ska ja sova. och upp och jobba imorn. usch.. hahaha.

PUSS


A-LONG-ONE

Godmorgon!

förlåt att det inte blev något inlägg igår, kom hem kvart över 9 och då började jag och Adde titta på Miracle (set den många ggr förut, riktigt bra film) men jag somnade..
så efter filmen la vi oss bara tillrätta och somnade på riktigt. så, förlåt, men jag var så jääääävla trött igår.

haha, var på väg att köpa en IPhone med.. men det blev inget =/ efter en massa fix och trix så bestämde jag mig för att ta den, men då gick det inte.. svårt att förklara, men ah. trååkigt. men ja fixar det senare, :) kanske köper en utan abonnemang, :) (om man sparar pengar dvs)

nej, nu ska ja äta frukost. så ja inte ramlar ihop sen, :P ska orka med hela dagen =P haha.
ska försöka mmsa sen under pausen mellan passen, :)
ha en bra dag!!


WORK-DAY-WITH-AN-EARLY(!!)-ENDING

godmorgon!!

jag är lite halvstressad, försov mig lite och var ju tvungen rasta Nellie, så har inte hunnit så mkt.. dock har ja hunnit stila upp mig lite. såg ut som ett troll när jag vaknade..

idag jobbar ja bara ett pass. och slutar tidigt.. (!! tidigt är det väl egentligen inte !!) slutar iaf runt 18.00 tiden. så ja kommer hem tidigare än normalt iaf.. har fått fast schema som ni kan få höra sen, :)

just nu är ja lite halv irriterad då det hänt en grej som gör mig arg, ledsen, nervös och förbannad. usch, ja skakar känner ja. men, det ska ja ta tag i i eftermiddag.

nu måste ja kila.. ska visa er trollet bara, ;)
ha en bra dag!!


verkligen ett troll!!!


lite uppsnyggad iaf.. :) dock hatar ja att vi numera måste ha uppsatt hår varje dag (vi tjejer,) så man kommer jämt se tråkig ut... :/


EN-ANNORLUNDA-DAG

Hejsan hoppsan!

idag blev det ett sent inlägg (igen) det var jätte konstigt på jobbet.. jag fick förfrågan om jag kunde ha en break mellan 13-15 ist för på eftermiddagen då Savvas var tvungen att göra något. och eftersom eftermiddagen är rätt lugn så kände ja att det var helt okej.
så jag gick till il gusto, hälsade på och käkade lunch. då fick jag sms om att jag kunde börja halv 6 ist för det var så lite folk.. okej, visst rätt skönt med en lång paus eftersom ja var så trött, men vad faaan ska ja göra i 5 timmar? =O jag hade ju kunnat åkt hem, men hade ja gjort de hade ja bara blivit tröttare..

så, jag fick för mig att hjälpa Sofia med en grej. hon skulle bära hem en STOR hägtalare från vaxalatorg till henne.. inte långt, och inte speciellt tungt, men den var stor och otymplig.. men, det gick helt okej, det tog sin tid bara.. hahaha. men folk glodde kan jag ju lova!

sedan gick jag ner på stan. träffade upp min kära och underbara vän Tim och fikade med honom tills jag började. vart inte så lång fika, så vi får ta igen det snart igen.. men det var riktigt trevligt. har saknat att umgås med honom! så det blir det ändring på :)

nu ikväll kom ja till Knivsta vid halv 10. vart en lugn kväll på jobbet med lite folk. så, gick upp till mammas jobb och åkte med henne hem. duschade och nu sitter ja här :)
börjar halv 12 imorgon, men tror ja ska sova nu iaf. sjukt trött. hinner aldrig sova. kunde inte somna förrän vid 1 igår natt. :/ illa!

så, nu blir det nog kamma igenom håret, sen sleep time!
hoppas ni alla haft en bra start på veckan. så hörs vi imorgon bitti, :) sov gott!



btw, Ke$ha är min förebild. hon är så JÄVLA snygg och har så jävla snygg stil. sjunger sjukt bra och gör as sköna låtar! ja, jag inspereras som fan av henne. hon är verkligen någon ja ser upp till. hennes stil inspererar mig i dagens läge. SOOO want to look like her, ;)


MONDAY-MORNING-AND-SNOW-CHAOS-ON-THE-WAY

Godmorgon =)

sorry för ett tråkigt inlägg igår, men ja sov typ när ja skrev de. var så jääävla trött. jag och Adde låg och kollade på Robert Gustavsson, och jag höll på att somna hela tiden. sjukt trött.

så, idag snoozade jag så länge jag kunde innan ja var tvungen att vakna för att gå ut med Nellie. men drog verkligen ut på sovandet. sjukt..

nu ska jag iväg och jobba. jobbar kväll ikväll också, så kommer inte hem förrän vid 9-10 tiden.. usch usch, ikväll SKA jag sova tidigt!!! :) haha. lycka till.

hörs sen iaf, :)


RSS 2.0